המלצה- דחוף

המלצה- דחוף

הגדולה (בת שנתיים וחצי) במשבר רגשי כמעט בכל תחומי החיים. אנחנו מרגישים שאנחנו מתקשים להתמודד. יש למישהי המלצות על פסיכולוג/ית שמתמחה בילדים בגיל הזה? עדיף בתל אביב.

hila218

New member
אני יכולה לעזור אולי..

אמא שלי היא פסיכולוגית מתמחה בילדים ונוער. היא לא עובדת עם גילאם כל כך קטנים אבל בטוח תוכל להמליץ על מישהי טובה. היא עצמה מנהלת השירות הפסיכולוגי העירוני של יהוד. אני מוכנה לשאול אותה את רוצה?..

ללילילל

New member
ברור שבגיל הזה עיקר הטיפול הוא

הדרכת הורים. אפשר ללכת רק בלי הילד, או לקיים פגישה או שתיים יחד עם הילד כדי שהמטפל יראה בעיניו את הילד ואת האינטראקציה עם ההורים. תלוי בגישת המטפל ובסיטואציה - אפשר להחליט יחד עם המטפל תוך כדי תהליך אם זה נחוץ/יתרום. טיפול לילד לבד לדעתי לא רלוונטי בכלל בגיל של ראשית. וגם כשמטפל נפגש אחד-על-אחד עם ילדים קצת יותר גדולים, זה תמיד [אמור להיות] מלווה בהדרכת הורים שמתבססת על מה שהוא רואה במפגשים עם הילד.

ללילילל

New member
המלצה על מטפלת

בעקרון היא בחיפה, אני חושבת שהיא מגיעה לפעמים לתל אביב. היא עו"ס במקצועה אבל עוסקת כבר שנים בטיפול בילדים קטנים ובטיפול דיאדי (טיפול משותף בזוג של אם/אב ותינוק/ילד). למדתי אצלה לפני כמה שנים ולאחרונה הלכתי אליה לפגישת ייעוץ (בהקשר למישמיש אבל בלעדיו) שמאד עזרה לי. אשלח לך את הפרטים אם את רוצה.

ללילילל

New member
החלפת טלפון?

(רגילה למוסיקה ופתאום צלצול רגיל...) תתקשרי כשיהיה לך זמן, אנחנו ערים

למעלה