המלצה בצפון

kululu2B

New member
המלצה בצפון

הי לכולם,
בקרוב חוגגת יומולדת, מתכוונת לצאת למסעדה מעולה (כהרגלי בקודש). המגבלה- זה צריך להיות בצפון..=עכו, קריות, נהריה,טבעון, רמת ישי, כל איזו עמק יזרעאל, חיפה, זכרון
כבר דגמתי את-
אורי בורי (עדיין המנצחת שלי)
שלו ביער
הנמל 24
אדלינה
מרתף היין במלון האפנדי
אוקטגון
סינטה בר

תודה מראש!

pix37

New member
יש כמה שמות בולטים שפספסת

קולט - בקיבוץ מרחביה (ליד עפולה) - מעט מחוץ לגבול שתחמת אבל היא היחידה שנשמעת בדיוק מה שאתה מחפש.

ראה קישור לדף ביקורות (העבר אותו למצב הצג הכל מאחר ומשום מה מטעמים לא סומך על הביקורות האלה - לא ברור לי למה)

http://www.mathamim.co.il/wt/wtmsubqrylist.asp?key_m=40321

טאנטי באצ'י - האוכל הכי טעים והאוירה הכי טובה - אבל היא לא חגיגית

בלה - מושב בית שערים - (במקום בו פעם היתה הקדירה של נוגה) מסעדה יפה מאוד עם נוף נהדר - במקור היא נסיון להקים גרסה צפונית לטוטו של שלו, מההצהרות הגדולות נשארה מסעדה נחמדה מאוד אשר יש לה ימים טובים בהם אפשר לאכול שם אוכל נהדר וימים מעט פחות טובים.

שפר'ס ביר גרדן - ברמת ישי - כניסה מבאסת מתוך מגרש החניה של הסופר - אבל המסעדה יפה ומשקיפה על גבעות אלונים, יש שם טבח שיודע מה הוא עושה ועושה את זה טוב. אי אפשר להגדיר אותה כמסעדה מעולה אבל היא בהחלט מסעדה טובה מאוד.

ואם יום ההולדת שלך נופל על רביעי או חמישי - ומישהו אחר נוהג - אני ממליץ לנסות ולסיים את הערב ב- "בקבוקים" בקרית טבעון בימי רביעי יש כעת הופעות חיות ובימי חמישי פשוט באר יין עם אוירה נהדרת מגוון רחב של יין לנסיון ומחירים שפויים לחלוטין והכל באווירה נהדרת.

kululu2B

New member
וואו, תודה! קודם כל

תיקון- אני אישה

אני צריכה לבחור 2 מסעדות- לאחת אלך עם בעלי ולאחרת עם אחי
"קולט" נשמעת טוב ועכשיו צריך להחליט על השניה- טאנטי באצ'י או המסעדה בלימן....
גם "בקבוקים" נשמע מקום שווה ביקור!
שוב תודה על התשובה המושקעת!

noahanoon

New member
אני חושבת שבהגדרה של "מעולה"

אם את רוצה גם אוכל מעולה וגם אוירה ושירות, אז מנסיוני הנמל 24 הכי מתאימה ואחריה אורי בורי. את מרתף היין במלון האפנדי לא זכיתי לנסות...

pix37

New member
יצא לכם כבר לנסות את "קולט"

ע"פ הביקורות בפורום היא דוהרת קדימה במהירות להשתלב כאחת המסעדות המובילות באזור.

noahanoon

New member
טרם

מחכה לפעם הבאה שנהיה אצל ההורים ללילה ונוכל להשאיר שם את הילדה... בפעם הקודמת שזה קרה היינו בקימל בגלבוע למרות שקולט היתה אחת האפשרויות שלנו אבל המחירים בה נראו לי יקרים מדי.

danbaratz

New member
חייבים קולט

קודם כל מבחינת מחירים הם הרבה יותר זולים מקימל.
אבל מה שיותר חשוב, מבחינת האוכל אין אף מסעדה באזור, ובודדות בצפון שמתקרבות לרמה של קולט.
לצערי אני מגיע לשם רק פעמיים שלוש בשנה אבל כול פעם זאת חגיגה.

נצלש...איך קוראים למסעדת ההמבורגרים

בצפון שהפסיקו להגיש בה אלכוהול?....
ברח לי השם שלה ורציתי לספר עליה לחברה שנוסעת לצפון...

אם אני לא טועה היא ממוקמת בתחנת דלק...
ניב גלבוע עשה להם ביקורת לדעתי...
תודה לעונים!

pix37

New member
תשובה - יומנגוס - והיא לא בצפון היא במרכז

(ליד קלוואנסווה)

החתולית

New member
קלנסווה היא עיר ערבית קטנה

ליד טייבה, שער אפרים וכוכב יאיר. אפשר להגיע אליה בקלות ממחלף ניצני עוז של כביש 6.

למעלה