אלון וינשטיין
New member
המלצה, בערך.
הייתי ביום חמישי במקום שאולי שווה לספר עליו קצת -- "מוזה". המקום נמצא איפושהו באיזור סביון -- צר לי, אבל אני לא מכיר את האיזור ואני לא בטוח איפה זה היה בדיוק (נסענו אחרי אוטו אחר) -- נכנסנו מהכניסה של סביון שמגיעים אליה ממחלף מסובים ונסענו לכיוון מזרח. אולי מישהו יודע את הכתובת המדויקת; אני אברר אותה בהקדם האפשרי. המקום עצמו הוא ספק בר ספק בית קפה. הסיבה שאני מזכיר אותו (וזה לא בגלל השירות
) היא שהם מגישים שם רק בירות זרות, על רובן לא שמעתי בחיים. 2 ברזים - אחד של לף אחד של הוגרדן (עליהן מן הסתם שמעתי.) מעבר לזה יש שם להערכתי 20 סוגי בירות בבקבוקים - הרבה בלגיות. בין השאר שתינו "דובל" ו"ברבר" (שתיהן בירות שהכרנו כבר לפני כן, מומלצות בחום, וניתן להשיג גם בהרבה מקומות אחרים), אבל למי שאוהב בירות ומחפש מקום עם היצע שונה מהרגיל, מומלץ לקפוץ לבקר.
הייתי ביום חמישי במקום שאולי שווה לספר עליו קצת -- "מוזה". המקום נמצא איפושהו באיזור סביון -- צר לי, אבל אני לא מכיר את האיזור ואני לא בטוח איפה זה היה בדיוק (נסענו אחרי אוטו אחר) -- נכנסנו מהכניסה של סביון שמגיעים אליה ממחלף מסובים ונסענו לכיוון מזרח. אולי מישהו יודע את הכתובת המדויקת; אני אברר אותה בהקדם האפשרי. המקום עצמו הוא ספק בר ספק בית קפה. הסיבה שאני מזכיר אותו (וזה לא בגלל השירות