המלצה בין 2 מחשבים

shimihai1

New member
המלצה בין 2 מחשבים

המחשב הוא לאחותי שתתחיל ללמוד בקרוב תואר בתקשורת. החשב הוא בעיקר לצרכי מולטימדיה מוזיקה אינטרנט ואופיס.
העדפות: רזולוציה טובה עם זוויות צפייה רחבות 15.6" גודל מסך ואחריות ואמינות טובה.
2 הדגמים הנבחרים:
Toshiba satellite s50-14x
Lenovo thinkpad E540
המחשב הראשון (לעומת הדגם השני) קל משקל, נראה טוב יותר, מעבד מהדור החדש מסוג U, זיכרון 8 ג'יגה בייט, הארד דיסק 1 טרה לעומת חצי טרה ב thinkpad ואחריות 3 שנים ע"י מעבדות CPM.
המחשב השני (לעומת המחשב הראשון) נראה חזק ומסיבי יותר, מעבד מהדור הקודם אבל מסוג M, זיכרון נמוך יותר (4 ג'יגה בייט) הארד דיסק 7200 RPS לעומת 5400 בטושיבה, והכוונה להרחיב אחריות ל 3שנים בבית הלקוח ע"י מעבדות IBM.
שניהם מסכי FHD בטושיבה המסך הוא IPS וב thinkpad לא ידוע (מקווה מאוד שכן) בטושיבה מקלדת מוארת וב thinkpad לא ידוע.
אם יש למישהו תובנה או המלצה אשמח להארה והערה לפני החלטת קנייה.

תודה רבה!

Y. Welis

New member
האמינות על פניו תהיה בלנובו (המעבד אגב דור 4 ולא ישן יותר)

המסך הוא מאט (לא מבריק). גם האחריות טובה יותר מ-CPM.
&nbsp
אני אגב הייתי שוקל לייבא את E450 שלהם מאמריקה. מחיר הבסיס הוא 520 דולר, שיוצא אפילו עם מע"מ ומכס, 40 אחוז זול יותר.
http://shop.lenovo.com/us/en/laptops/thinkpad/e-series/e450/#tab-customize

shimihai1

New member
תודה רבה לך

עזרת לי מאוד עוד בהודעה הקודמת שלי. האמת שבזכותך בכלל הוספתי את דגם ה thinkpad לשיקול קנייה. לפני זה הייתי בטוח שזה יהיה הרבה יותר יקר. בכל מקרה הדגם שהצעת נראה טוב מאוד ובדקתי אותו אבל הוא 14 אינץ ואחותי לא רוצה להיתפשר על גודל של 15 אינץ. במקרה זה ה E540 יהווה חלופה טובה. לא כך? אשמח לדעתך.

Y. Welis

New member
אני מעדיף מסך קטן יותר - נוח, קל יותר, וחוסך בסוללה

גם פחות סיכוי שיפול מכיסא סטודנט ממוצע...
&nbsp
כך שאני מעדיף 14 או 13.3.

למעלה