המלצה בבקשה

המלצה בבקשה

סושי הכי טעים. פשוט ולא פלצני. באיזור המרכז. כלומר סושי נטו. תודה

M a x

New member
אם אמת המידה שלך...

למסעדה "טובה" היא ביחס ישר למספר השקלים שאת משאירה שם זו אכן מסעדה "פשוטה". מצד שני, הסושי שם לא רע בכלל ואפילו טוב יותר מכמה מהסושיות שלפי אמת המידה שלך ייחשבו "מעולות". שני הסנט שלי.....

Merav B R

New member
למה לשים מילים בפי ../images/Emo4.gif

אני כותבת מתוך נסיון, הייתי שם כמה פעמים בצהרים ובערב, ומה לעשות - הסושי שם פשוט מאד, לפעמים אפילו קצת, איך להגיד, "דהוי". שום קשר לכמות הכסף שאני שמה, אולי קשור לסכומי הכסף שהם שמים (על החומרים). גם בקיוטו ממש לא נהניתי (ב-2 הסניפים) ודווקא לא זול שם בכלל...

SimpleAim

New member
לא אהבתי את קאי

בפעמיים שביקרתי שם הדגים בסושי היו גבוליים בטריותם לדעתי. אומנם, לא נרשמו תופעות (אבל לא ממש אכלתי את המאקי החשודים, מצד שני). אע"פ המחירים הסבירים והאווירה הנעימה לא אחזור לשם שוב. וחוץ מזה בענייני טעם דווקא הם דוחפים פלפלים אדומים בטמפורה לכל סושי כמעט בלי לציין את זה, ובעיני זה ממש הורס את הסושי. אם בת"א ממליצה על ג'אפניקה. יש להם שני סניפים האחד בדיזינגוף קטנטן ובעל אופי "ברי" והסניף ברח' הירקון שנעים יותר לישיבה ופחות צפוף).

La la la 20

New member
אה ואיך שכחתי ה MOON בבוגרשוב

יש להם עיסקיות לעניין אני לוקחת את ה 7 seas מומלץ!!!

בולרו2

New member
למצוא סושי טוב בתל אביב

זה בערך כמו למצוא הודית טובה בחיפה. אונמי מבחינתך היא סופר פלצנית, אז נוריד אותה מהפרק. כמו כן ממליץ לא להתקרב לשינטו בעזריאלי ולפוג'יאמה בבן-יהודה, שמבחינתי קיבלו מקום טוב באמצע ה"רשימה השחורה". אולי יתאים לכם SUI ברמת אביב, במיוחד בקטגוריית הפשטות והתעסקות בסושי נטו .

סושידו ברוטשילד

סושי מצוין, מבחר גדול מאוד. לא נורא יקר אבל גם לא זול. ממליצה על הסושי במבה (סלמון עם חמאת בוטנים). מנה ביזארית אבל מפנטזים עליה אח"כ במשך חודשים.

ssyוM

New member
היינו השבוע בסושידו

ואכלנו את ה"במבה סושי" לי היה מוזר השילוב של הסלמון עם חמאת הבוטנים ....בקיצור ...לא התעלפתי .

למעלה