המלצהעל קורס SEO

פיני 81

New member
המלצהעל קורס SEO

שלום לכולם אני מעוניין לעשות קורס SEO ואני אשמח לקבל המלצות איפה לעשות, אני מתלבט בין מס' מקומות: SEO israel - הם מתמקדים בעיקר ב-SEO HackerU - מתמקדים גם ב-SEO וגם ב-Webmaster וגם בבניית אתרים ג'ון ברייס - בעיקר SEO ההעדפה שלי כרגע היא ל HackerU אני אשמח לשמוע ממי שכבר עשה את הקורסים באחד מהמקומות הללו תודה פיני

hatky

New member
רק מדברים ששמעתי

על הקורס של ג'ון ברייס היו פה כמה תלונות לא קטנות. על המנכ"ל של SEO israel שמעתי לטובה, לא יודע אם זה מעיד על הקורס, אבל הייתי רוצה להאמין שכן. * רק משמועות, לא עשיתי אצל אף אחד או משהו כזה

פיני 81

New member
גם אני הבנתי

שבג'ון ברייס זה פס ייצור ואין השקעה יור מידי, תודה בכל אופן ואני אשמח לקבל עוד תגובות.

אור841

New member
קורס קידום אתרים SEO

הי פיני, גילוי נאות - אני אורלי מג'ון ברייס הדרכה. קורס קידום אתרים בג'ון ברייס הדרכה הוא מבין הראשונים בשוק. מרצה הקורס, ג'קי סויקיס הוא מחלוצי תחום קידום האתרים בארץ והביקוש למקדמי אתרים גבוה מאוד וחברות רבות דורשות אנשי קידום אתרים. בסיום הקורס מקבלים תעודת הסמכה לקידום אתרים. אני ממליצה לך להגיע אלינו לשיעור צפיה בו תוכל להתרשם בעצמך מהקורס. מדובר בקורס פעיל והמטרה שתוכל לצפות בשיעור אמיתי ולבחון ולהבין האם הקורס מתאים לך ואם אתה מתחבר אליו. אתה מוזמן לפנות אלי בפרטי. שיהיה בהצלחה, יום מקסים, אורלי

זהר12

New member
../images/Emo207.gif על איזו פלפורמת אתר לומדים

ומתרגלים בקורס שלכם?

אור841

New member
קורס קידום אתרים בג'ון ברייס

הי זהר, בקורס קידום אתרים, לומדים לקדם את כל סוגי האתרים java, php, html. שימי לב שמדובר בקורס קידום אתרים. בקורס בניית אתרים מלמדים על פלטפורמות אתר מסוימות. לפרטים נוספים, את מוזמנת לכתוב לי לפרטי. יום מקסים, אורלי

זהר12

New member
אני מתכונת לקורס קידום אתרים

וכנראה ששאלתי לא הובנה. בתשובתך הקודמת ציינת שמדובר בקורס פעיל. מכך אני מסיקה שישנו פרוייקט שכל אחד מהמשתתפים צריך לבצע כחלק מהלמידה ובהמשך ללמידה העיונית.אם הבנתי נכון, אז שאלתי היא, על איזו פלטפורמה בונים את הפרוייקט? וורדפרס? אתר HTML וכו'? מקווה שהפעם הייתי מובנת. תודה.

למעלה