המלץ-נא.

Walk Two Moons

New member
המלץ-נא.

- שיר השבוע (של אביתר): - שיר השבוע (כללי): - אלבום השבוע: - ספר השבוע: - מאכל השבוע: - התחדשות השבוע: - ציטוט השבוע: - אתר השבוע: - סרט \ סדרת השבוע: - משפט השבוע(משפט משיר כלשהו שמאפיין את השבוע שלכם): - אמוטיקון השבוע: - משהו שעשה לכם את השבוע: - משהו שהרס את השבוע: - משהו שאתם מחכים לו השבוע: - תמונה מגניבה שבא לכם להראות (לא חייבים): - המלצה על אמן (שהוא לא אביתר): - המלצה על משהו (שהוא לא אמן): שבת שלום וט"ו בשבט שמח!

Shir FGS

New member
מומלצששששש

- שיר השבוע (של אביתר): עטור מצחך. - שיר השבוע (כללי): שלומי שבן - מחר ב"ה. - אלבום השבוע: רדיוהד- דה בנדס. - ספר השבוע: לא קראתי השבוע... - מאכל השבוע: ניוקי ברוטב פסטו ושמנת!! יאמייייי ועוד אחרי יומיים אוכל של צבא... - התחדשות השבוע: חולצה של בסט באדיזזזזז! - ציטוט השבוע: "אם אתה חצי ידוען עם רבע זמן אתה מוזמן לטעום אותי" - אתר השבוע: פייייסבוק. - סרט \ סדרת השבוע: LACK OF TV. - משפט השבוע(משפט משיר כלשהו שמאפיין את השבוע שלכם): "מבט ועיניים מתפייסים..." [ע"ע שיר השבוע כללי] - אמוטיקון השבוע:
- משהו שעשה לכם את השבוע: גיבוש והתנדבות. - משהו שהרס את השבוע: ציונים ומבחנים. - משהו שאתם מחכים לו השבוע: שבוע הבא? שומדבר במיוחד. - תמונה מגניבה שבא לכם להראות (לא חייבים): צפון. - המלצה על אמן (שהוא לא אביתר): רדיוהד. - המלצה על משהו (שהוא לא אמן): להתנדב!

Evi Virus

New member
זה לא ייאמן... ../images/Emo79.gif

- שיר השבוע (של אביתר): אני חושבת שטיפה של אור ואמביציה. - שיר השבוע (כללי): בעז בנאי - אהבת איש הפח, למי אכפת, מוכרח להסתלק, הקליטה
- אלבום השבוע: בעז בנאי - אהבת איש הפח, וגם עומד על נייר - ספר השבוע: ברררר - מאכל השבוע: תותים בשמנת!
- התחדשות השבוע: אולי הכרטיסים? אבל זה רק מהיום. בגדים חדשים, אני מניחה
- ציטוט השבוע: "אם כואב - זה אומר שאנחנו בחיים", "אל תשגעו לי את השכל, הוא גם ככה משוגע" - אתר השבוע: לאסט, אולי - סרט \ סדרת השבוע: פרנדז, למרות שבקושי ראיתי טלויזיה. - משפט השבוע(משפט משיר כלשהו שמאפיין את השבוע שלכם): "במציאות של פנטזיה אני חי", "למי אכפת שתמיד זה נגמר, נגמר בכמעט" - אמוטיקון השבוע:
! - משהו שעשה לכם את השבוע: הדיסק של בעז, וגם הייתה נקודה שהייתי נורא עצובה כי לזה שגנבתי לו את הנגן בביה"ס לא היה בעז בנגן. אז החלטתי להעביר לרדיו המובנה שם, ותפסתי שיר שאני מאוד אוהבת של איזושהי להקה, ומיד אחריו היה בעז והיה לי כיף
וגם הכרטיסים לשני
- משהו שהרס את השבוע: לא היה
- משהו שאתם מחכים לו השבוע: ההופעה של בעז ביום שני
- תמונה מגניבה שבא לכם להראות (לא חייבים): - המלצה על אמן (שהוא לא אביתר): בעז בנאי! - המלצה על משהו (שהוא לא אמן): להיות
! שבת שלום וט"ו בשבט שמח! גם לך! :) הודגש באמצעות מדגישומטיק

שבת שלום ומבורך

- שיר השבוע (של אביתר): יש לנו את כל הזמן, שיר פשוט מקסים. - שיר השבוע (כללי): מאיר בנאי- לך אלי - אלבום השבוע: מאיר בנאי- שמע קולי - ספר השבוע: תהילים. - מאכל השבוע: סמבוסק של אמא (אכלתי לפני חצי שעה בדיוק) - התחדשות השבוע: ההתחדשות האחרונה הייתה התפילין ועוד מעט גם הטלית שצריכה להגיע בהמשך שבוע הבא
- ציטוט השבוע: וואלה לא עולה לי. - אתר השבוע: אני בקושי נמצא באינטרנט, אבל לפורום הזה יש לי פינה חמה בלב
- סרט \ סדרת השבוע:
- משפט השבוע(משפט משיר כלשהו שמאפיין את השבוע שלכם): "יש לנו את כל הזמן" (למרות שאין לי אפילו שניה
) - אמוטיקון השבוע:
- משהו שעשה לכם את השבוע: לא משהו מיוחד - משהו שהרס את השבוע: הפסיכומטרי הזה פשוט משגע לי תשכל אני מת לסיים עם זה - משהו שאתם מחכים לו השבוע: לשבת קצת ולנוח בשבת. - תמונה מגניבה שבא לכם להראות (לא חייבים): - המלצה על אמן (שהוא לא אביתר): ארז לב ארי, יש לו אחלה שירים. - המלצה על משהו (שהוא לא אמן): הצעה טובה, לא משנה מה, לא משנה כמה לחץ יש לכם, כמה חובות יש לכם, בשבת- תנוחו. תחשבו בשבת שזה היום היחיד שיש בשבוע, ופשוט אל תחשבו עם כלום ורק תנוחו. זה ממש מרגיע. שבת שלום וט"ו בשבט שמח!

TEENAGER1

New member
אבל ט"ו בשבט עוד ארבעה ימים!

מעניין אם יהיו לאביתר וורטים מעניינים על הנושא בהופעה
- שיר השבוע (של אביתר): תחרות כלבים - שיר השבוע (כללי): לא נראה לי שיש משהו ספציפי - אלבום השבוע: אהבת איש הפח, שמע קולי, לב סדוק, עומד על נייר - ספר השבוע: בתו של שומר הזיכרון - מאכל השבוע: שאלה טובה - התחדשות השבוע: נעלי הרים
וכרטיסים לבעז ולאביתר - ציטוט השבוע: "ברוכה הבאה, התקבלת" - אתר השבוע: youtube - סרט \ סדרת השבוע: אין, כרגיל - משפט השבוע(משפט משיר כלשהו שמאפיין את השבוע שלכם): "מה כבר ביקשת, סך הכל? רק להושיט ידך אל העולם, לפתוח דלת חדשה-ישנה..." - אמוטיקון השבוע:
- משהו שעשה לכם את השבוע: הרבה בשורות שמחות שקיבלתי - משהו שהרס את השבוע: לימודים ודברים מעיקים שכאלה - משהו שאתם מחכים לו השבוע: הו... הופעה של בעז בשני, הופעה של אביתר בשלישי, נראה לי שאני גם אלך לאיזה קונצרט השבוע... הולך להיות שבוע תרבותי במיוחד
אה, ושייגמר המלווה! - תמונה מגניבה שבא לכם להראות (לא חייבים): - המלצה על אמן (שהוא לא אביתר): יוני רכטר - המלצה על משהו (שהוא לא אמן): המפגשיר של רונה קינן וגידי גוב

eliavtu

New member
אפילו לעצים יש יומהולדת!

אמרתי לכם שבינואר נולדו הכי הרבה, תחשבו כמהה עצים זהה!! - שיר השבוע (של אביתר): אאאאאמביציה - שיר השבוע (כללי): בעז בנאי - נה נה נה <ככה קוראים לשיר בסוף, מישהו יודע?> - אלבום השבוע: Nick Drake - Pink Moon - ספר השבוע: - מאכל השבוע: פרגיות - התחדשות השבוע: אין עבודה יותר! אני חופשייייייי - ציטוט השבוע: איזה אחד מאוד שמן מהעבודה: "בשעות הפנאי אני נער גומי"
- אתר השבוע: www. - סרט \ סדרת השבוע: נמלטים - משפט השבוע(משפט משיר כלשהו שמאפיין את השבוע שלכם): "והוא חופשייייייייייייייייייייייייי..." - אמוטיקון השבוע:
- משהו שעשה לכם את השבוע: סיימתי לעבוד, עכשיו צריך לנצל את הזמן עד לצבא. אה ו.. היומהולדת ביום רביעי. - משהו שהרס את השבוע: יום שבתת היה לי כאב ראש נוראי. ויצאתי והיה ממש מעפן! - משהו שאתם מחכים לו השבוע: יום הולדת למישהי<שגם לא ראיתי הרבה זמן>, אולי הופעה של ג'קו. - תמונה מגניבה שבא לכם להראות (לא חייבים): תמיד אין לי. אני ממש לא מגניב, אה? - המלצה על אמן (שהוא לא אביתר): ניק דרייק!!! הוא יותר מחמם ממזגן נשבע לכם. - המלצה על משהו (שהוא לא אמן): חופשש.. תנצלו את זמנכם כל עוד יש אותו.

TEENAGER1

New member
../images/Emo6.gif

שיעשעת אותי נורא עם התובנה שלך לגבי ילידי ינואר
ו- "נה נה נה" OUT, "הופך למים" IN.

Evi Virus

New member
איך את יכולה להגיד את זה?

בכל שיר שני או שלישי באלבום הזה יש 'נה נה נה', אני לא מבינה על פי מה זיהית את הנה נה נה המסוים.

למעלה