המללצצהה!!!

המללצצהה!!! ../images/Emo9.gif

פשוט מישהו המליץ לי על המשחק הזה וכמה שהוא אולי (!) מטופש אני כבר יומיים משחקת בו..בלי להגזים אז סתם רציתי להמליץ ואם למישהו יש המלצות וכו' [פשוט ההמלצות של גל באות פעם אחת אז..] תמליצו

תודה וטיפ

ממתי שקלטתם איך לשחק אל תשחקו על איזי! עוד לא ניסיתי הארד אבל היה לי עכשיו משחק של איזה שעה, שעה וחצי באיזי. שלב 21 650,000. לא אמרת מה השיא שלך.

יפה אבל לא מתפתח

זתאמרת, אין התפתחות או הבנה חדשה. תופסים תעיקרון ונגמר. ושיחקתי גם בהארד - שלב 10 175,000. לא חושב שאני אגע בזה שוב. האגודל שלי מתחיל להתקשות עם זה. איך אפשר להיתקע בשלב 4???

נטלי666

New member
המשחק הזה הרס לי את החיים!

במקום לחיות התמכרתי והשיא שלי הוא 19,000 בערך בשלב הרביעי אני חוזרת לשחק

שיא מעודכן

שלב 14 400,00 ברמה HARD. הייתי מנסה גם איזי אבל זה ייקח יום שלם וזה דופק לי את היד. מה שגיליתי עכשיו - כשהכדורים נופלים אחד אחרי השני, זה לא מבזבז לכם זמן, זה רק נותן לכם זמן למצוא את המטרה הבאה, ולכן תתחילו מלמטה וכל פעם תהיו מיד מוכנים על המטרה הבאה. ואם אני גם יכול לתת המלצה אז littlefighters2 , משחק שאני משחק כבר איזה שנה עם הפסקות והוא קטן וגאוני. יש להם אתר שאפשר להוריד משם תמשחק . 12 מגה בכיווץ מחולק לשלושה קבצים, כל אחד 4. מי שיוריד ויאהב שיתאמן איזה חודש ויגיע לרמה שאני יכול להתחיל ללמד אותו. האתר נראה לי www.littlefighters2.com או משהו כזה. תהנו.

נטלי666

New member
גל, הכינוי שלך מעציב אותי כל פעם

מחדש עכשיו תענה על השאלון

למעלה