המלכה התעוררה .....

המלכה התעוררה .....

בוקר ,,,, עוד מעט נכנסת להתקלח ,,, בינתיים פה ,,, יושבת חצי עירומה מול המסך ,,, חשבתי שאקרא משהו לוהט , , , חדש ,,, אולי אחזור אחורה להודעות הקודמות ... מישהו פה ,,,?????

תמיד נמצא

תמיד נמצא ,,, רוצה שתדבר איתי ,,, תגיד לי מה אתה עושה לי ,,, מה אתה רוצה שאני אעשה לך ,,,מחכה לך ,,,,

postema

New member
אם את בת 31

אני רואה אותך בדימיוני חתיכה משגעת. גוף שלך "מזמר " ושוה תגובה. חבל שאת לבד. ליטוף באצבע אחת שמתחיל בעורפך ויורד עד ישבנך ומשם לערותך עד שנתקע בדגדגן. אותו לדגדג בעדינות עד שהוא מתנפח בקצה אצבעי. לאט הוא מחליק מצד אל צד כשאת גונחת ואוחזת בחוזקה בעורפי ביד אחת ובשניה לופטת את הזין הגדול שלי , ומבקשת כנס... כנס... כנס... כבר ואני מחכה עד שאת משתוללת ויושבת עליו בפראות. נו, איך הפנטזיה הזו. גמרתי כמעט

lizard

New member
סורי בייבי.

אני לא עושה את זה בפומבי. also not run and tell.

lizard

New member
טובבבב נצחת ../images/Emo13.gif הדלקת לי את ה../images/Emo117.gif

את על 6. אני מאחוריך, מפשק את התחת שלך ומלקק אותו. מחדיר לך אצבע לכוס, מתחיל להזיז אותה. ממשיך להכניס לך את הלשון לתחת. לאט ובזהירות מחדיר אצבע שניה לתחת שלך. מלקק לך את הדגדגן. את רטובה.....אני מתחיל ללקק לך את הגב,בין השכמות עד לעורף. מוצץ את תנוכי האוזן שלך. האצבעות שלי עדיין בתוכך. משכיב אותך על הגב. מוציא את האצבעות ונותן לך ללקק. יונק משדייך.מעשה אותם. את כבר רטובה לגמרי,ודורשת שאזיין אותך. אני חודר לך בחוזקה, רואה איך את מקפלת את גבך בעונג מתחיל לזיין אותך חזק בכוח תופס את רגלייך,מוצץ לך את הבהונות עד ששנינו גומרים את עומדת ומתכופפת קדימה אני בא לך מאחור מחדיר לך את הזין לתחת תופס בשדיים שלך מזיין אותך ולאט לאט מגביר את הקצב. איך שאני עומד לגמור את מתכופפת ואני גומר לך על השדיים את מורחת את הזרע עליהם ביסודיות ומלקקת את השאריות. אחרי זה אנחנו הולכים למקלחת.....להמשיך ?

למעלה