המלך

אני בטוח שזה היה ביקור בלתי נשכח

מתי היית...באוגוסט.? אני הייתי באוגוסט 2002 ו-2003 ליאור

KingElvis

New member
אני מניח שרובכם ידעתם,

שיש טעות במצבה! במקום Aron כתוב Aaron..

meital presley

New member
מה פתאום..ככה כותבים את זה

וחוץ מזה הוא חי..אל תדברו עליו שהוא מת

meital presley

New member
טוב,עזב לא הלך עם האתר,אבל..

Elvis Aaron Presley נולד בשם: The King שמות נוספים: 8.1.1935 , ארצות הברית תאריך לידה: 16.8.1977 תאריך פטירה: רוק , פופ ז'אנרים:

Bugracer

New member
בנוגע לקבר אני לא כלכך בטוח שהוא שם

אחרי נסיון חטיפת גופתו , אני נוטה להאמין כי אכן הגופה של אלויס קבורה באיזה שהוא מקום אחר שידוע רק לקרובים. אני לא מאמין שאלויס פרסלי נמצא מתחת לקבר הנ"ל. אופיר

beautiful rose

New member
אני בטוחה שהוא בגרייסלנד..

הרי לא יכול להיות שקברו אותו במקום אחר ולא לצד אמו האהובה,אביו ושאר בני משפחתו.. חוץ מזה,הוא הכי מוגן שם בגרייסלנד ..משם אין סיכוי שינסו לחטוף את גופתו,לדעתי..

beautiful rose

New member
../images/Emo35.gif

לא יצא לי לנסוע לגרייסלנד עדיין אבל ממה ששמעתי וראיתי הקברים בגרייסלנד הם של אלביס,גלדיס,וורנון,ג"יסי (יש גם את הקבר שלו שם?)הסבתא,והדודה..
או שאתה מתכוון שהם כולם קבורים במקום אחר- ולא בגרייסלנד?

ElvisAlive

New member
כמה דברים

לג'סי יש שם רק מצבה, הוא באמת קבור בטופלו בקסר לא מסומן או משהו. בקשר לקברים, קשהלי להאמין שמה שיש בגרייסלנד זה קברים מזוייפים, ועד היום אף אחד לא שמע על זה כלום.. ומישהו יכול להביא פרטים על הנסיון של החטיפה של הגופה?

beautiful rose

New member
היה ניסיון לחטוף את גופתו..

ראיתי את זה בסרט תיעודי,שתפסו חולי נפש שניסו לגנוב את גופתו שבועות אחדים לאחר הלוויתו,ומשום כך החליטו להעביר את גופתו לגרייסלנד-מטעמי בטחון..

ElvisAlive

New member
כמה המשפחה הייתה מוכנה

לשלם עליה חזרה... או שזה כסף, או מעריצים משוגעים.

haidip

New member
מז"א..?

חטפו את גופתו? מה?????? אז בקברו בחצרו הוא לא באמת קבור שם?

ElvisAlive

New member
לא טעות

אז ככה, אני קראתי באתר של אלביס, שהוא תמיד חשב שזה Aron והוא תמיד רצה לשנות את זה לשם התנכי, הוא גילה שהוא כבר רשום כ Aaron, וורנון ידע שככה אלביס רצה שיקראו לו או משהו כזה.

למעלה