המלך SAN פרק 29

jul sho

New member
YISAN 30

לורד קים
נופל במלכודת שהונג הפיקח טמן הוא הביא אותו למלך בידיעה שכאילו המלך יודע הכל הסתמכך על אישיותו המעורערת ועל מזגו החם בכך .. ולורד קינג חשף את המלכה ואת עצמו מילל בוכה מוכה מושפל כמו שהוא ראוי להיות .. (לורד קים הוא זה שהביא למפלתו של הנסיך סדו האב של הנסיך סאן יחד עם המלכה הם הפלילו אותו וגרמו למלך אביו להורגו במוות איטי בייסורים ) האמת הקשה -המלך לא עומד בזה ומבקש לסלק את כולם מהחדר המלך מתחיל לשחזר את כל דברי המלכה ולחבר את הדברים. הנסיך מבקש מהונג להניח לו להיות לבד. הונג הצליח במשימה והוא עלה על דרך המלך דרך שתפתח בפניו את כל הדלתות הנסיך האומלל שב לחדרו פניו מביעים את צערו וגורל שרודף אותו מאז היותו קן והוא משחזר דברים ומאורעות כמוהו כמו המלך מעדיפים להתבודד ולחשוב לעומק . כעת המלך מתחיל לקשר את מעשיה של המלכה .הכל מתחבר . למשל כשהיה חולה היא הסתירה את צו המינוי שהמלך ציווה להעניק לנסיך .או הדברים שניסתה להפליל את הנסיך . המלך קולט שהמלכה היא מניפולטיבית ערמומית בוגדנית .ולא פחות מזה מתוחכמת .ומסוכנת... השחר מאיר ליום חדש ג'ונג מזמן את השר צ'ה ויחד עם אימו הם מתאמים עמדות המלכה מקבלת בשורה שאחיה נמצא והוא בבית הסוהר של הארמון היא ממהרת אליו ומבינה שהמצב גרוע ג'ונג בדרכו העיקבית הוא עומד מולה ובשיא חוצפתו מבהיר לה שעליה לקחת אחריות על מעשיה אך זה גם שיא הגבורה והבוגדנות המאפיינת אותו המלך מסלק את המלכה באופן משפיל ביותר .גוזר עליה גזירות . הנסיך מקבל את יועציו במעונו ומלא דאגה לשלומו של המלך . ישיבת הקבינט המיועדת להבוקר -כולם בפאניקה . .בעוד כולם במליאה ממתינים למוצא פיו: ולמרבה ההפתעה המלך מצהיר שהתקרית הינה תאונה מצערת ותו לא!!!
הונג בהלם ג'ונג גם השרים ,יועצי הנסיך ,לא מתקבל על הדעת ..מי מבין מדוע המלך החליט לטשטש את הארוע .. בשל התקרית היחידים שנענשים הם מנהלי הטקסים והארוע של מסיבת סוף השנה . מחוץ לישיבת הפרלמנט -יועצי הנסיך והונג נסערים . הנסיך משתק אותם .הוא בעצמו מאוכזב אך בדרכו המיוחדת יברר בשקט. ג'ונג ואימו יושבים ולא מבינים את הדבר . אם הנסיך נסערת ..הלא בעלה הוצא להורג -הנסיך סדו -על ידי המלך אביו ואיך עכשיו יתכן שהמלך חס על המלכה ועל פשעיה הנסיך מגיע למעונו של המלך בדרכו הרוגעת הוא יושב מול המלך ומבטו תוהה ..שתיקה רועמת .. המלך מתרכך וזו הפעם הראשונה שיש כזו גישה מהמלך לנסיך -המלך מתנצל בפניו על החלטתו לכסות את הארוע ומסביר לו את המניעים הפוליטיים והאישיים שהביאו להחלטה זו המלכה אינה המלכה יותר ,היא לעולם לא תפנה אלי יותר ולעולם לא תצא ממעונה ..אני גוזר עליה בדידות וזו גם דרך ענישה ...וסיבת הענישה המקלה בכל זאת תמונה ברחמים שהמלך חש כלפי המלכה מסיבות שהוא מספר לנסיך . משהוא בדברי המלך גרמו לנסיך להזיל דימעה . מהול בצער עצב אובדן איפוק סבל של שנים ושתיקה . יש בזה גם הקלה ומרירות . הנסיך
יוצא ממעונו של המלך ..שבור ודומע : "נושא עיניו אל אביו המנוח
,אבא מה עלי לעשות ? בית הבושת שומרי ראשו של הנסיך משתכרים כועסים . דסו מתפרק נאמנותו האבסולוטית לנסיך גורמת לו לאבד שליטה ועשתונות והוא משתכר עד אובדן הכרה ובלשכת האומנות ארמוניה ושימחה -סון יון מקבלת ברכות ותמיכה מכל חבריה על בחירתה להיות השוליה של האומן TAK האומן החמוד YI מוכיח אותו על כך שבעבר הוא התנכל לסון יון והם עושים דרכם אל מעון המלך ...המלך המותש והעייף ...האומן TAK מבוהל מהמעמד .. בלשכת המלך האומן TAK אינו מסוגל להשתלט על רעידות ידו מרוב התרגשות מהמעמד בסופו של דבר בזכות נאורותו של המלך היא זוכה להזדמנות גדולה והיא מצילה את האמן מבושה ומתחילה את קווי הרישום של המלך .המלך מפתח אליה הערכה וחיבה . בצאתם מלשכת המלך האומן TAK נסער ומבוייש ,סון יון מעודדת ומרגיעה . והם עושים דרכם החוצה מופיע פתאום החצרן ודורש את סון יון למעון המלך .
המלך מבקש אותך לחדרו הלילה
משרתות המלך מכינות את סון-יון מלבישות אותה בגדי משי הולמים והיא מובלת לחדרו של המלך החביב כל מה שהמלך מבקש ממנה הוא שתצייר לו את ענפי הפריחה של עץ האפרסקים המפורס הMAEHWA זה פרח שבנו הנסיך המנוח SADO נהג לצייר זה נראה כמו ציור שצוייר שנים אחורה... המלך מתגעגע לבנו לנסיך SADO הבן שהוא בעצמו הורה להרגו המלך מיוסר מאוד עצוב ומדוכה וסון -יון יודעת היטב הלא היא הייתה עדה לכל הארוע הקשור לנסיך סדו בהיותה קטנה .... הנסיך נעלם מהארמון והכל דואגים ..הוא יצא לקחת אוויר על סוסו . אל תוך אפלולית הלייל בחשכת הליל ..לאורו של ירח ....מחפש להתפרק להוציא את הכאב והזעם ולאן יילך .....
סוף פרק 30 נמשיך בעזרת האל שבוע הבא אם תרצו התמונה -על הקיר פריחת עץ האפרסם MAEHWA

7han

New member
תמשיכי בעזרת ה' חסר לך שלא

חחחחחחחחחח סתם אני נורא נהנית

Mokona Modoki

New member
../images/Emo204.gifזה זז!אעה!

לקח להם רק~ 29 פרקים [פחות כמה דקות] לגלות שזאת המלכה
.ואם דסו לא היה רואה אותה,היה לוקח להם עוד איזה 30 פרקים
הונג~ 100% שכל
המתרגם שוב פעם היה שיכור
,בעיקר ב10 דקות של פרק 29~ מה זה כל השגיאות האלה
.

jul sho

New member
כן התרגום ממש לא תואם את התרגום באנגלית

לא משקיעים בתרגום .צודקת זה אפילו מגוחך ... כבר בפרק הראשון היה ברור שזו המלכה ולאןרך כל הדרך ... אני מצידי שהסידרה תמשך עוד 100 פרקים לא מחכה לסיום פשוט שהקסם ימשיך והעיקר שאשמע את צליל ה...."צ'ונה " בקולו של הנסיך .... כל עוד המלך בחיים חחחחחחחחח לילה טוב

Mokona Modoki

New member
../images/Emo204.gif../images/Emo11.gif

לדעתי,למרות שבאמת הייתה התקדמות בעלילה,שני הפרקים האלה היו משעממים.מאוד... טוב~ זה לא נראה שהמלך מתכנן למות בקרוב

snowmusic

New member
אייל הכרמל???

האם רק נדמה לי או שבאחד משני הפרקים הזכירו את אייל הכרמל?

jul sho

New member
איך באמת זה מתקשר

לדרום קוריאה במאה ה17 ואת/ה מתכוונים לפרקים האחרונים?

7han

New member
אולי הוא הגיע עם אחד מעשרת השבטים לכי תדעי?

jul sho

New member
7han

היי מה נשמע .. האם תגובתך היא חוש הומור אז זה ממש מצחיק אם את רצינית אלך לחפש במקורות
האם את מוכנה לפרקים הרומנטים של הנסיך שלנו?

giligil11

New member
../images/Emo99.gif../images/Emo58.gifלדעתי הפרק הכי רומנטי

אפילו יותר מפרק 62
נכון ג'ולי

7han

New member
תגובתי

היא גם וגם ובטח שאני מחכה
דרך הגב אני חנה

jul sho

New member
אין ספק הפרק הכי ...וחבל ...

אני אתך זה יותר חזק מ 62 אחד הראיונות שהתראיין הכטכב שאלו אותו איזה סצנות היו הכי אהובות עלייך והוא בפירוש אמר מחוץ לארמון תתארי לך אם השחקנית הייתה ג'נגומה ...מה היה קורה יאלה לילה טוב לכולם חג שמח

Mokona Modoki

New member
../images/Emo204.gif

עד שנגיע לפרקים רומנטים עם הנסיך,אני אתאבד.או שאותו ינסו לרצוח בפעם המיליון~ או שגם וגם. יש לי הרגשה שכל הפרקים הרומנטיים זה מפרק 60

giligil11

New member
ויקה ../images/Emo140.gif תהיה עוד הרבה רומנטיקה בדרך../images/Emo99.gif

אני מציעה לך לחכות בסבלנות לסצנות היפהפיות הללו. פרק 32 הוא אחד מהם והוא הכי מיוחד לדעתי כפי שתראי היום.

Mokona Modoki

New member
../images/Emo204.gifמחר ../images/Emo6.gif

משפחה באה היום~ אין מצב שיתנו לי לראות טלוויזיה~

למעלה