המלך עבדאללה???

CommandeRiker

New member
המלך עבדאללה???

נאמר לי שהמלך עבדאללה שיחק בכמה פרקים במסע בין כוכבים... מישהו יודע באיזה סדרה ובאיזה פרקים? ושווה להוריד את החדשה של אנדרומדה?

jerri

New member
בוויאג´ר, פרק אחד, ותפקידון זעיר

ללא מילים של מהנדס.

jerri

New member
בפרק Investigations, והאמת היא

שהוא אף פטופט קמעה עם הארי קים המאוס.

reformy

New member
עברתי על כל הפרק

ולא ראיתי אותו. אפשר תיאור קצת יותר ספציפי? אולי זה פרק אחר?

Esmena

New member
לכל הרוחות<דופקת את הראש בקיר>

יש לי במחשב תמונה של הסצינה שהייתה יכולה אולי לעזור לך באיתור. אבל המחשב שלי פרוץ נפרץ. מה שאומר, סוף לנידנודיי וולפייפרס ).

Esmena

New member
../images/Emo16.gifמעט אור על הפרשה

באותם ימים לומד עבדאללה הצעיר ללא דאגות בארצות-הברית, כשיורש העצר הוא אחיו של חוסיין.הןא גם היה בריא אז,נדמה לי. וכאן נחלקות הדיעות, האם הוא באמת סתם התנדב(גירסה רשמית), או שמדובר בטרקי נלהב שקיבל,אולי בפרוטקציה , הזדמנות להופיע בסדרה לה הוא סוגד, בתור ההוא-שצריך-להפסיק-את-השיחה-עם-הארי-קים-במסדרון. אכן, תפקיד רב משמעות. מדובר בבחור חמד, איך שלא יהיה. (שאלתם את עצמכם פעם למה יש TNG בערוץ 2 המלכותי של ירדן:)?

B a n j o

New member
ד"א

הוא שיחק גם ב DS9 (לא זוכר איזה פרק) ונוא סתם עמד לו שם במסדרון וראו אותו בחטף כשהדמויות עברו לידו

Esmena

New member
הוא ניפרץ, כנראה בגלל שאני מרשעת

ולא זהירה, וזהו .
תודה על העניין:)

רגע אחד! איסמנה!

בתמונה שלך... עבדאללה עומד מימין (עם אף החזיר..) או משמאל (עם השיער הארוך...)?

Esmena

New member
החזיר, אני משערת. ../images/Emo2.gif

רק שלא יזרקו עלינו טילי קאסם. טוב, מחשב פרוץ. הנה התמונה. או חזיר אחר. לכו תדעו.

Esmena

New member
טוב, תתסתפקו בעבדאללה שכבר נתנו לכם

אני אבכה בצד את רגשות תבוסתי.וארסס ישיבת מנהלי תפוז.

אילן די

New member
ב- Investigations - הנה מיקום מדויק

בחלק שלפני הפתיח. (בערך 2 דקות מתחילת הפרק וכדקה לפני הפתיח) ניליקס ניגש להארי קים במסדרון. הארי בדיוק מסיים לשוחח עם עבדאללה (שלא אומר כלום אגב) ואומר לו שהוא ידבר איתו אחר כך.

reformy

New member
תודה!

מצאתי ראיתי, באמת נחמד. אני די בטוח שכשראיתי את זה פעם ראשונה, אמרתי לעצמי "הוא נראה מוכר, בטח הוא מופיע בכל פרק כדמות משנית-משנית שקטה".

למעלה