המלך סאן פרק 55

jul sho

New member
המלך סאן פרק 55

הפרק הקודם הסתיים בדרמה המלכה ..המרושעת זוכרים ..מגיעה ללא הודעה מוקדמת ומפתיעה את המלך . היא זו שמעורבת בחיסול אביו היא זו שכל חייו רדפה אותו בנסיונות התנקשות היא זו שבגדה בסבו המלך . המלך סאן בהלם!!! מכך שנאמנו האיש היקר לליבו הוא הגורם והיוזם את המהלך . היא איתנה בדעה לחכות בפתחו של הארמון ללא בושה וללא כל יראת כבוד לעצמה ולסביבה .היא יודעת שהדרך למטרה היא כלום.
.....הוא איתן בדעתו....אין מקום ....... ואינו מתכוון לתת לה חנינה ולהשיב לה את מעמדה .
המלך סאן אינו יודע שיש גורם סמוי מאחורי הדבר -הוא אינו יודע שהונג האיש החזק שלו בממלכה חבר אליה וזאת כדי לשתק את ראש פלג NORON בהשפעתה ובהתערבותה . המלך אינו יודע שהונג מנהל מאבק כדי להיפטר מהלורד מאחורי גבו . הונג – לא מקבל את הביקורת של חבריו הקרובים והם דואגים לו מאוד ולהתנהגותו המוזרה .
בלשכה של האומנות האומנים יוצאים מדעתם ומושפעים מאוד מהצייר שגורם להם פנטזיות והזיות . הפילגש הונג –מסתמן הריון ומייד יש משתה של נשות הארמון והשרים . אשת המלך סובלת את הדבר בשקט האופייני לה . הפילגש הונג מתגרה ומתרברבת ומתהדרת במעמדה מול נשות השרים . ולא שוכחת לשלח את לשונה הרעילה לאוזניה של אשת המלך המקודשת האצילית .
הרופא בודק את פילגש הונג לעיני סוניונה במעונה ויש בעיה בשבר ההריון
הרפורמה –לביטול העבדות בעיצומה המלך מיידע את אנשיו ומוכן למתקפת הפלגים המתנגדים וזה לא קל . הונג-מתעמת עם עם ראש פלג -NORON JANG TAE WOO ובהתנהגות חסרת נימוס ביהירות הוא נותן לו להבין שיש בידיו קלף נגדו .אותו קלף שהמלכה שמרה שנים נגד .JANG TAE WOO כצפוי ישיבת הקבינט
– מתעוררת סערה ומי שמעורר אותה הם" הפושעים האמיתיים " השרים -אלו שמתנגדים לביטול העבדות .כי הם בעצמם משעבדים ,מבזים ופוגעים בכבוד האדם . המצב מחריף והונג מרגיש מתוסכל שיש בידיו קלף משמעותי נגד השר אך זה... לא מתרגש כל כך . הונג הפסיד .אך מהלך שלו הביא תועלת גם למלכה וגם למלך .בכל זאת . המלכה מנצלת את ההזדמנות שנקראת בדרכה וגורמת לפילוג בין השרים בכך היא מקדמת את מטרת המלך ודוחקת לפינה את JANG TAE WOO. המלך סאן מבקש להבין ולדעת מדוע השר צ'ה הגיע לישיבה ואינו חובר ל JANG TAE WOO השר צ'ה מסביר לו את הפוליטיקה שבעניין אך מסביר לו באופן ברור שזה מהלך שהוד מעלתה המלכה רצתה לעזור לו . המלך סאן הבין את הפוטנציאל שבעניין והמטרה מקדשת אמצעים והוא מזרז הליכים לכיוון הרפורמה . הפילגש הונג –מקבלת את הדיאגנוזה מהרופא שאומר שאין הריון!!!!!!!!! אחרי שהתהלכה לה עם נוצות טווס והתהדרה והתקשטה והעליבה את כל הבא ליד איך תוכל כעת לעמוד במצב המביך הזה . והיא משקרת ומסבכת את אחיה יחד איתה עמוק .
דרכו האחרונה של העבד האומלל – \זה שרצח את השרים . המלך סאן מלווה אותו בדרכו האחרונה ומבטיח לו .מעניק לו רגעי מזור לפני עלייתו למוקד .המלך מרחיק לכת ומבקש את סליחתו .קטע מרגש ואנושי. המלך סאן בעקבות ארוע עצוב זה מקבל אנרגיות וכוח לקיים את ההבטחה לאיש האומלל ועושה מהלך שיביא לו שקט ושיתוף פעולה בהשפעה של המלכה -הוא מעניק לה חנינה ומשיב אותה למעונה ולמעמדה .
לקראת סיום הונג מונע מרעיית המלך להכין תמצית ריפוי לאחותו ומעמיד את הרופא המסכן במבוכה הונג מטרפד את הרופא ומנצל את כוחו למניעת חשיפת האמת וממשיך להסתבך ורושם לעצמו ראיות מפלילות

jul sho

New member
המלך סאן פרק 56 מי חטף את ../images/Emo107.gif

בפרק הקודם נחטף
MIN JOU SHIK MIN JOU SHIK העוזר של הלורד JANG TAE WOO הלורד ההוגן וההגון סילק אותו מעליו והוא מתארגן לברוח מהשילטונות אך הוא מצליח להתחמק בעזרת כנופייה ופוצע חיילים . ..מי חטף אותו?
בפרק הקודם המלכה ביקשה מהשר צ'ה לרכוש בית מחוץ לארמון ..לאיזה מטרה זה?
אז מה עושים עם הבית ? ומי חטף את ה
ואל הפרק :
המלך סאן פוגש את הונג ואת הרופא יחד ..והוא מעיר הערות נוקבות להונג אך אינו חושד עדיין בכלום
הפילגש הונג זוכה לתשורות מאם המלך וממשיכה להעמיד פנים. הונג במצב בעייתי ומסוכן. השקר מסכן את חיי אחותו ואת משפחתם את מעמדם ואמינותם. הונג נקלע לצרה צרורה בגלל האחות הטיפשה .
אל הסטודיו של המלך מגיע נחש הנחש כחיה רעה, ארסית, חלקלקה וערמומית בעלת 7 נשמות רבת זרועות של הרס . המלכה החורשת רעות מנסה להביע בפניו שהשפעתה על פלג נורון חזקה ושעליו לסלק את הלורד.JANG TAE WOO ה
אומר לה אם את באמת רוצה לעזור - תשארי בארמון שלך תשבי בשקט ופשוט אל תעשי דבר .האומנם?
|הונג ממהר להכפיש את שמו של הלורד JANG TAE WOO במעורבות אך המלך הנבון משיב לו אחרת . הונג מתעקש לקחת על עצמו את התחקיר ואת הטיפול בבעיה והמלך מראה פעם ראשונה סימנים של אי שביעות רצון מתפקודו של הונג
בגלל ברחתו של
הונג מכריז מלחת חורמה על הלורד ואנשיו .
הונג מחריף את המצב מרחיק לכת ומאבד את גבול הטעם הטוב .. ומעליב את הלורד באופן חמור .ואת מעמדו הוא מסכן .וגורם לפתחון פה כללי נגדו . המלך סאן
מגבה את הונג .הוא מצא הזדמנות להוכיח אתם .. משיב לשרים על התנהגותם עאשר הונג נחשד בתקיפת השרים . "אם אתם חפים מפשע זה יתגלה בהקדם " אך יש דבר שהוא אינו יודע המניע האישי של הונג נגד הלורד . המלכה והשר צ'ה מרוצים מהמצב .יש להם תכניות סמויות ה
אינו יודע מי האנשים שחטפו אותו וכאשר מתברר לו הוא נדהם לחלוטין .והוא ישמש ככוח חזק לתכניות חזקות . המשך יבוא ...

jul sho

New member
MalkiNuna יקרה תודה לך ו..

שתדעי כשראיתי את המלך סאן בהתחלה לא חשבתי שהוא חתיך הורס בכלל. שימי לב הוא מצודד ולא ממש חתיך ..אך חיוך מקסים ונדיר . יש לו רגליים עקומות ולא ממש גבוה .. מה שכבש אותי זה האופי ..קראתי ראיונות שלו ..ראיתי אותו בLOVERS המשחק שלו במלך סאן . כל זה הפך אותו לפייבוריט שלי לכן יופי אצלי לא באמת עובד ..שחקן שמצליח ונשאר בצמרת זה בגלל אישיותו כל היתר זה כקליפות השום תודה יקירה ושבת שלום לך

lim55

New member
אני ישר התאהבתי..../images/Emo99.gif

במקרה שלי הקול שלו והדיבור האיטי כבש אותי לגמרי. העובדה שהוא כ"כ דמה לשחקן הילד המתוק שגילם אותו, הקסימה אותי.

jul sho

New member
לימור

אל תשכחי לכתוב את חוות דעתך על פירקי השבוע ...
הכוונה אחרי הצפיה

lim55

New member
איזו תסבוכת!!!!!

תגידי, הם לא שמעו שם בממלכת צ'וסון שצריך לחכות שלושה חודשים לפני שמכריזים על הריון??? מה הקטע? מה החפזון? ומה ההלם הגדול מההפלה? בתקופה הזאת המון לידות גם הסתיימו במות האם או התינוק או שניהם.. מסיבות, מתנות וקשקושים...
כשההריון עדיין לא ודאי, מוזר מאד! זה מזכיר לי את אחד המערכונים ב"שבוע סוף"... מעניין איך זה היה באמת...אם מיד היו מודיעים או מחכים..אולי היה להם משעמם שם.. היה מאד עצוב לראות את תחילת נפילתו של הונג...כולו מלא רגשות אשם. הדבר שהוא הכי ירא ממנו זה שהמלך יתאכזב ממנו וירגיש שוב נבגד ובודד..

jul sho

New member
לימור ../images/Emo193.gif

למה את הולכת כל כך רחוק 300 שנה אחורה תלכי 70 שנה העולם שלנו היה שרוי בעלטה מסויימת .ומה שקרה במאה מאז מלחמת העולם השניה זה דהירה של חכמה שירדה על העולם . חוץ מזה זו ממלכה ואחרי שנות המתנה למלכה האישה החוקית שתלד ילד אז המתח גדול וגובר . בכלל המלך הזה הוא חסר מזל כאדם כמלך ..יש לו הרבה ואין לו כלום אני באמת מאוד בעד הונג אבל אין מה שיציל אותו מעצמו אין ..גורלו נחרץ לצערי ושתדעי שאני בכיתי המון כשצפיתי בפרקים המאוחרים יותר אז שבת שלום ותהני בדירתך החדשה .גם אני עברתי לדירה קטנה ושמתי בה מראות ענקיות מחנות בתל אביב אם תשמעי את המחיר את תצחקי.אפילו כריות קוראניות יש לי
יאלה ביי

MalkiNuna

New member
ג'ולי, צ'ומנאו

גם אני הוקסמתי מאופיו שהשתקף בראיונות עימו אך עננה אפורה מעיבה על הרושם שהותיר כאשר נפרד באמצעות SMS מחברתו, מעשה בלתי נסלח אם נכונה השמועה. אני מאוד אוהבת את המשחק שלו, לא דרמתי מידי ומוגזם אלא מאופק ומשדר כאב וחמלה בצורה נפלאה, תוסיפי לזה את קולו המלטף
לפי מה שכתוב, הוא מושא להערצה ולחיקוי בין מפורסמים ושלא מפורסמים בשל גופו החטוב, פניו היפות וגומותיו העמוקות, מה מה עוד אפשר לבקש? רק שלא ייפרד ב SMS זה ממש לא ג'נטלמני

jul sho

New member
MalkiNuna לסיכום העניין באותו עניין

דעתי היא שכשיש מערכת יחסים של שנתיים הכל אפשרי לכל כיוון דברים נאמרים מתרחשים וכל מילה שנאמרת היא הופכת להפקר טיבעם של בני האדם כשרוצים לספר משהו תמיד זה לנפח לצייר לצבוע ולגוון .ואף אחד לא מספיק עושה צדק בנפשו. לדעתי היא עשתה טעות כשהתראיינה והוא עשה נכון כשברח להונג-קונג כדי להרגע מהתקשורת ואם שלח SMS אז מה מי יודע מה קדם לזה איזה מילה נאמרה . לא תופסים אדם בצערו לא אותה שלבטח היא הייתה מסכנה מאוד שנדחתה ולא אותו שנאלץ להחליט שזה לא זה . איך הוא אמר בראיון :זה בטח קשה כי פרידה היא בדרך כלל חד צדדית . והוא גם אמר :אני נזהר כי הכוכבות והתהילה יכולה לחלוף כפי שהיא באה . גם אם היה נראה כמו קוף הייתי .........אוהבת אותו
יאלה עוד מעט 3 ואני צריכה לתרגם לאימא שלי את הסידרה ואז באמצע היא מתחילה לנחור ואחר כך מתעצבנת שאני לא מתרגמת

jul sho

New member
../images/Emo88.gifפרק 56 המשך השקר ועונשו ../images/Emo88.gif

ההמשך האומנים ..מתחרפנים יחד עם המורה המהולל לציור ..
המלכה האם והמלכה הרעייה דואגות לפילגש מאוד . המלכה הרעייה מגיעה לפילגש המבוהלת והמבולבלת והיא מאבדת את העשתונות . הונג נמצא בפסגת האוורסט ואליו עולים לרגל ומתחנפים אפילו השרים . סוניונה וחברתה מגיעות לסיים לפילגש את ההמחיצה . הפילגש הונג מוציאה עליהן את עצביה ומעליבה בהן . .ושם סוניונה שומעת דבר ומפנימה ..מה היא שמעה ? העוזרת מזכירה לפילגש הונג שעליה לשתות את המשקה . משקה שנשים בהריון אינן שותות בכלל!!!! דלהו בהוראת דסו --עקב אחר הרופא ותנועותיו. ומי שנתן את ההוראה היה הונג שהשתמש בדסו התמים . דסו מאוכזב מאוד .וחושד בהונג . היום מקיימים משתה הגברת הונג הפילגש המהוללת .להונג ואחותו יש תכנית . לחוסר מזלה של הפילגש הונג -מגיע המלך בכבודו ובעצמו ללוות אותה למשתה אישית
המשתה נערך והכל שמחים בקרוב יהיה יורש עצר למלך
סוניונה מציירת במשתה ומתבוננת במלך ונשותיו ..והיא נזכרת בדבריו .מלאת צער אך אין בכוחה הרבה לעשות ואז מגיע הרגע המכריע ביותר המשתה נהרס בשל ... הונג ואחותו תכננו ...וזה גורם לתוהו במשתה ... המלך טורח והולך בעצמו לבדוק ומבשר להם שההריון נכשל . עד כה זה הצליח להם . אם המלך לקחה את העניין קשה מאוד ומאבדת את הכרתה . המלך מבקר את אימו במעונה ומרגיע אותה -היא נסערת מאוד .אך הוא החמוד לוקח את האשמה עליו כרגיל . הונג בלשכתו מיוסר בשל מעשיו הרעים . כמעט אבל בארמון . המלך פוגש את רעייתו בלילה מחוץ למעונו -היא כנראה הייתה זקוקה לנחמה ..והיא מאשימה את עצמה גם כן . הונג מגיע למלך ..והמלך מפוייס ומזמין אותו למשקה .הוא משתף אותו במחשבותיו וחלומו לגבי התינוק .ייסורי המצפון של הונג הורגים אותו..ואין לו מחילה על כך שהוא מוליך שולל אדם כה עצום כמו המלך . עוד תוצאה של שימוש בכוחו האפל . הוא בוכה כמו טיפש . סוניונה חושבת על המלך ונעצבת המלך יושב לצידה של הפילגש הונג שבעצם מתחזה ..תראו את הלבוש המלכותי ........
המלכה האם דורשת חקירה
המצב מסתבך מאוד

עסוקה עם הילדים בחופש ../images/Emo179.gif../images/Emo180.gif

אבל תמיד מציצה בפורום ולא מוותרת על הסיכומים שלך שמוסיפים נופך קסום לפרקים המשודרים. תודה

ממשיכה להנות מסיכומייך המצויירים ../images/Emo140.gif

כל כך...
גם אותי מאד ריגש הקטע עם העבד. אכן למלך שלנו יש לב רחב
מה יהיה עם סוניונה? 2 פרקים עברו ולא היה ביניהם כלום...
בפעם האחרונה הוא נפרד ממנה קצת בכעס
הונג אכן הולך ומסתבך והכל בגלל אחותו ה
ה השבת ארד לים המלח ובטח אפסיד את הפרקים
אבקש שיקליטו לי.

jul sho

New member
ניצן טהור

אם יש לך מייל בנייד אז נוכל להעביר אלייך את התקצירים יקירתי . נכון הקטע עם העבד היה ענק אפילו אימא שלי ישבה מרותקת ומלמלה כמה דברים לשבחו של הנסיך שלי . בפעם האחרונה הוא התאכזב מהחיים שלו שנאלץ להזריע אישה שאינו אוהב
הונג ...המתוק הטיפש חמום המוח ..וחסר שפיות ..טוב בסיפור האמיתי ההסטורי הכל נכון ...מה לעשות . תודה

../images/Emo201.gif אין לי מייל בנייד

לצערי צריכה כבר להחליף אותו... למשהו מודרני יותר. תודה על הכוונה
אני לא מכירה את הסיפור האמיתי אבל מעניין אותי מאד לקרוא אולי אחרי שכל הסדרה תיגמר.... הסדרה נאמנה למה שהיה במציאות? אני כבר סקרנית לגבי הסוף...אבל מתאפקת

jul sho

New member
רונה ../images/Emo140.gif

רונה...אם תהייה במלון
ויש שם פקס נשלח לך ממי

למעלה