המליצו לי על

SHABBI THE 3

New member
המליצו לי על

הלהקה, ואני רוצה להתחיל לשמוע אותם... מישהו יכול להמליץ לי בבקשה על שירים יפים לשמוע?? אני מכיר (ואוהב) בנתיים רק את WISH YOU WERE HERE מי שמכיר גם שירים יפים של LED ZEPLIN, THE DOORS ודומים שיאמר גם שלהם בבקשה... תודה

noosh

New member
אלבומים

פינק פלויד - dark side of the moon ו-wish you were here לד זפלין - חחחחח אמממ..... תנסה את IV (הוא בלי שם), הוא הכי מוכר דורז - קח אוסף ותקשיב, אבל אם אתה בכל זאת רוצה אלבום, אז אלבום הבכורה שלהם, The Doors

ThePiper

New member
מישהו אמר פפ, לד ודלת ואני לא ראיתי

אז הנה: פינק פלויד - the piper at the gates of dawn, הראשון שלהם, קצת שונה מהאחרים בצליל הפסיכדלי המובהק שלו. לד זפלין - תלוי מה אתה רוצה, אם משהו יותר בלוזי אז נסה את led zeppelin, גם כן האלבום הראשון שלהם. בקשר לדורז אני ממליצה ל"מתחילים" על strange days, אלבום פסיכדלי ברובו גם כן.

SHABBI THE 3

New member
מישהו יכול בבקשה

למקד אותי קצת יותר על שירים ופחות על אלבומים. זה יהיה יותר נח תודה

לא אחת נאמר שפ"פ היא להקת אלבומים

ז"א יותר טוב בהרבה להקשיב לכל האלבום ולא לשירים בודדים בו (ראיה מרחבית יותר) אז הפ"פ אני ממליצה על wish you were here של הדורס אני ממליצה על כל האלבומים פרט לsoft parade אם בכל זאת תרצה מיקוד על אחד זה waiting for the sun ושל הזפלינים (שאותם אגב שאני לא מכירה כ"כ טוב)stairway to heaven הכי מוכר והכי קל שמיעה מכל האלבומים האחרים ששמעתי שלהם!

XCLASS

New member
ההמלצות שלי:

פינק פלויד:ECHOES,MONEY (יש כל כך הרבה טובים..אבל שמתי את מה שאני שומע עכשיו) לד זפלין:WHEN THE LEVEE BREAKS,STAIRWAY דורז:LIGHT MY FIRE

rainbow demon

New member
המלצות שלי

פינק פלויד - SHINE ON CRAZY DIAMOND, HAVE A CIGAR לד זפלין - WHOLE LOTTA LOVE, COMMUNICATION BREAKDOWN דורס - WHEN THE MUSIC OVER, ALABAMA SONG

lior efi

New member
אח! ג'ימי פייג', מוריסון והוורודים!

אם רק יכלו לקיים הופעה משותפת זה היה נהדר! בכל אופן, הנה המלצותיי: פינק פלויד- brain damage, time, wish you were here, the great gig in the sky,on the turning away, comfotably numb הזפלינים - black dog, going to california, ramble on, battle of ever more הדלתות - the end, spanish caravan, riders in the storm

Nir of GondoliN

New member
Stairway הוא לא אלבום..

את בטח מתכוונת ל Led Zeppelin IV שבו נמצא השיר. דרך אגב לאאמורים לכתוב Lead?

כן אבל

מתישהו חברי הלהקה החליטו לקרוא לעצמם Led Zepplin בטח זה היה בשלב שאתה כל כך שיכור ומסטול שהכל מצחיק אותך

???באמת ??

זה האלבום שבו מופיעים השירים הבאים 01. Black Dog 02. Rock and Roll 03. The Battle Of Evermore 04. Stairway To Heaven 05. Misty Mountain Hop 06. Four Sticks 07. Going To California 08. When The Levee Breaks ? יא ההורים שלי גידלו אותי לא כראוי... טוב נו עכשיו השכלתי

PINK FLOYD FAN

New member
כדאי לך את כל הדיסק של וויש יו ..

ואת hey you , comfortbly numb ,the trail ,good bye blue sky,astrotronomy domine , one of theas days , breath , bick, set the controls for the heart of the sun \וכרגע זהו עכשיו לד זפלין: black dog , whole lotta love, rock an roll. וזהו

seer of visions

New member
אים כבר 3 שירים....

SHINE ON CRAZY DIAMOND, HAVE A CIGAR and wish you were here are in the same album so if you gonna get them you might ad as well shine on...part2 and welcome to the machin so now you got the album

למעלה