המליונר

POLICE 1

New member
המליונר

מיליונר בן 80 התחתן עם צעירה בת 20. לאחר שנה הגיעה הצעירה לבית חולים כדי ללדת, בליווי הבעל הקשיש והמאושר. לאחר כמה שעות נולד בן בריא. אמרה המיילדת לאב המאושר: "כל הכבוד, איך אדם בגילך הצליח להיות אבא!". הזקן ענה ביהירות: "כן, כן, צריך לשמור על המנוע פעיל". לאחר שנתיים שוב הגיע הזוג לאותו בית חולים. הפעם נולדה בת יפה. התפעלה המיילדת: "תשמע, אתה ממש תותח! בגילך? אב לבן ובת?!". הזקן, קורן כולו, ענה: "כן, כן, צריך לשמור על המנוע פעיל". לאחר שלוש שנים בדיוק שוב התייצב הזוג המאושר בחדר הלידה. לאחר שגם הלידה הזאת עברה בשלום, ניגשה המיילדת לזקן. בטרם פצתה פה, מיהר הזקן להשתחצן: "כן, כן, צריך לשמור על המנוע פעיל". ענתה המיילדת: "נדמה לי שהגיע הזמן שתחליף שמן מנוע, כי התינוק יצא הפעם שחור"

רותי ב.

New member
חחחח נחמדדדד ../images/Emo13.gif ההודעה הראשונה

לבוקר, ובהחלט עושה חיוך גדול.

ר ח י לו

New member
../images/Emo6.gif פוליס אי אונה דה מי

אונה ב'יאז'ה ב'ינו אה לה פרמאסייה אי לה דמאנדו אל אומברה סי טייאנה חאפס פארה דוררה לה דישו קה יה טייאנה. לה דמאנדו סי טיינה פאניאלס פארה ג'נטה אאדאדה, לה דישו קה איי. לה דמאנדו סי טייאנה בסטון, לה דישו קה איי. לה דמאנדו סי טיינה אגואה פאראה סטריליזאר לוס דיאנטס אמפרסטאדוס, ינה לה דשיו קה איי לה דמאנדו אה לה ב'יאז'ה דקה אסטאס דמאנדאנדו טאנטאס קוזאס? לה דישו לה ב'יאז'ה אוטראס דוס סמאנאס מה ב'ו קאזאר קון מי אמיגו קה אז דה 85 אניוס אי קרו סאב'ר סי פודמוס אזר אקי לה ליסטה דה לוס רגאלוס פארה לה בודה.

POLICE 1

New member
חחחחחחחחח../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif אהבתי../images/Emo6.gif

ש ח ר ש

New member
לו קי אסקריביו פוליס אין לאדינו

און מליונר דה אוצ'נטה אניוס סה קזו קון אונה מנסביקה דה 20 אניוס פאסו און אניו אי איל אורוזו קון לה מוג'יר ביניירון אל איספטל פרה פאריר פאסרון קאנטאס אוראס אי נסיו און איז'ו ארמוזו לה קומאדרי לי דישו אל פאדרה אורוזו בראוו אין טו אידה טינסיו איז'ו אי איל לי דישו סי קאלי איקווידאר איל מוטור לאבורנדו פאסארון דוס אניוס אי ינה ב'ניירון אל איספיטל אסטה ואס נסיו איז'ה ארמוזה אי לה קומדרי לי דישו בראוו אין טו אידה אי איל רספונדיו קאלי אקווידאר אין מוטור לאבורנדו דמפאס דה טראס אניוס ינה ביניירון אל אספטאל אי איסטה פארטו פאסו ב'וונו קאנדו בינו לה קומדרי אנדי איל בייז'ו פישין דישו סי קאלי איקווידאר איל מוטור לאבורנדו לי רספונדיו לה קומדרי מי פארסה קי בינו איל טיימפו דה טורקאר לה אלזטי דיל מוטור פורקי אסטה ווס נאסיו אל ב'יביקו פארטו לו איסקריבי פרה לוס קה קירין אין לאדינו

למעלה