המלטה של חולדה

אוכל לחולדות../images/Emo21.gif

יש לי 4 חולדות(שני זוגות)אני נותן להם לאכול:חסה,גזר,אוכל לכלבים ואוכל למכרמים. איזה עוד דברים כדאי לתת להם לאכול? אני חושב שכבר העלתי נושא כזה בעבר חיפשתי אותו אבל לא מצאתי. תודה מראש לכול העונים רע ליבני

ללוש 15

New member
עכברים

מה אני יכול לתת לאכול לעכברונים קטנטנים(אלה שעומדים לסיים לגדל שערות)?

yaronshkl

New member
סליחה אבל.........

היה פה מישהו שדיבר על משהו שלא היה קשור והערתם לו... זה פה זוחלים לא מכרסמים / יונקים.................. אין לי בעייה לענות לך (אם אדע את התשובות) אבל שתדע שפה זה לא ההתמחות........

salingre

New member
אם לא הבנת אז הוא מדבר על עכברים

למטרות האכלת נחשים כך שזה כן קשור לפורום

ללוש 15

New member
אורי צודק.........

העכברים היו מיועדים לנחש שלי ...אבל זה כבר מאוחר מידי הם עמוק בתוך הקיבה של הנחש שלי.... נ.ב אני יודע ומכיר את הכללים של הפורום כך שאת/ה לא צריכ/ה להעיר לי...

yaronshkl

New member
אהה... סליחה!

באמת מצטערת.... פשוט אין לי מושג על עכברים! סליחה ולהתראות!

המלטה של חולדה

החולדה שלי צריכה להמליט עוד כמה ימים ויש לי כמה שאלות: 1)כמה ימים אחרי ההמלטה אפשר לקחת את הגורים? 2)אם מפריעים לה היא תוכל את הגורים? 3)כמה זמן אחרי ההמלטה הגורים הופכים לבוגרים(לפחות חצי בוגר)? תודה מראש לכל העונים רע ליבני :)

T0M3R

New member
תשובות..

את הגורים לקחת אתה יכול תמיד אבל זה לא יהיה כל כך נחמד כלפי האמא.. אם תפריע לה ותיקח גורים ותחזיר זה לא ישנה לה, לפחות אצלי תרגיל אותה אליך לפני ההריון הבא תרים אותה מדי פעם תאכיל אותה והיא תתרגל אליך. אצלי היא נותנת לי לקחת גורים ולהחזיר. אפשר להפריד אותם מהאמא בסביבות ה חודש וחצי..

T0M3R

New member
אני שברתי את הממוצע

לפי מה שהבנתי עד 12 בערך... אצלי עד 17

תומר קניתי ביום שישי(אתמול)זוג...

חולדות ממש צעירות(בנות חודשיים בערך)אז אני יכול לחזיק אותם בלי שהם ינשכו? אם הם נושכים מה עלול לקרות לאותו אדם? תודה רע

T0M3R

New member
לא יקרה לך כלום..

שבוע בעבר האכלתי עם היד את החולדה שלי בצרצר, היא שמה ביס יותר מדי גדול ותפסה לי את האצבע לא קרה לי כלום וכן תנסה להחזיק אותם, את הזכר שקניתי כבוגר מינית בבית החיות אני מחזיק לפעמים..

החולדה שלי המליטה עכשיו....

בערך 9 גורים קטנים כולם יצאו פנדה. זה בסדר שהזכר איתם? תודה רע

T0M3R

New member
כן

אחי אל תילחץ מן הסתם הם חיים גם בטבע בזוגות, ומן הסתם יש הרבה חולדות זה כי הם יודעים איך להתרבות לבד.

טוב אז ככה....

בהתחלה כל הגורים היו מפוזרים בכלוב אז זה היה ניראה משהו כמו 9 גורים, אח"כ היא הניקה אותם אז ספרתי ויש רק 5 גורים(כולם פנדה). בנתיים כל הגורים חיים..הוצאתי את הזכר לכלוב עם שני חולדות אחרות כדי שהאמא תוכל להניק את הגורים כמו שצריך ולאכול טוב בלי שהזכר יפריע לה. אני יחזיר את הזכר לכתוב שלה ביום שלישי. נקווה לטוב. רע ליבני

או שאתה מחזיק את החולדות ביחד

או שאתה מפריד את הזכר מהנקבה אבל להחזיר עכשיו את הזכר זה יגמור את הוגרים בסבירות די גבוהה. כשיש גורים אתה צריך מינמום התעסקות ובטח שלא להכניס חולדות לתוך הכלוב עם הגורים. אם החולדות היו שם לפני ההמלטה אז רוב הסיכויים שכולן רגילות אחת לשניה אבל אם לא אז הן עלולות לריב ולאכול אחת לשניה את הגורים.

יונתן כנס

החזרתי את הזכר כבר, הוא לא אכל את הגורים ולא עשה להם שום רע. הוא כבר זיווג את הנקבה שוב כמה פעמיים.

למעלה