המלחמה מתקרבת

B r u l e

New member
המלחמה מתקרבת

בנימה אישית, אתם פוחדים? הכנתם חדר אטום? איך אתם מתכוננים? אילו קופסאות שימורים אתם קונים, אם בכלל?

כתומתי

New member
יש לי איזה 2 קופסאות טונה ו-3

קופסאות תירס, נראה לי שאני אסתדר עם זה. נראה את סדאם - לא יכול עלי..

SigurRos

New member
אני וסDAMN

עם כל הכבוד לסדאמי ממי,ובלי לחטוא יותר מדי ברטוריקה א-לה-מאצ'ואיסטית, אפשר לומר שהדבר האחרון עלי אדמות שמצליח לרגש את ספי המתח שלי ולהרטיט אותם זו המלחמה הזו.המקסימום שאני מוכן לעשות זה לשבת בסלוני רחב הידיים כשרגליי פשוטות על ההדום,ללקק גלידה בתאווה ולראות בשקיקה את מהלכי המלחמה הטלויזיוניים בחינת היו איזו דרמה קולנועית הוליוודית טיפוסית. איכשהו אני חש כי העלאת ההיסטריה הציבורית מעבר לכל פרופורציה משרתת אג'נדה אינטרסנטית של גורמים נאלחים.נכון,קיימת סכנה פוטנציאלית,אבל כשאני נזכר בפארסה של 91' על ניילוניה,דבקיה ושאר ירקותיה,אני לא יכול שלא לצחוק.נו באמת.... אמנם הממ"ד יכול בשקט לקטוף מקום ראשון בתצוגות ראווה בינ"ל{אבל זה רק בגלל שהקבלן התעקש...
}. באשר למילואים אתם תוהים?! בדיוק חזרתי מהם וכל כך נהנתי,אז יהיו עוד...ביג דיל...{סיסמת הקריאה שלי דווקא סקסית לאללה} סDAMN, אל תשכח את ברכותיי לעודאי ,קוסאי , סמפאי וקוהאי...

liti

New member
התגעגענו אלייך... העיקר שנהנית

נשמח לשמוע חוויות על האוכל הצבאי... אני אוגרת גלונים של מים מינראלים אבל זהו, חוץ מזה לא צריכה כלום, גם ככה כידוע לכם יש לי סליקים של מתוקים ואיתם אני יכולה להסתדר מספיק טוב גם בחדר האטום. אגב, נדמה לי שגידי חיפש אותך כאן יום אחד, תעיף מבט בהודעות אחורה...

SigurRos

New member
גידי?! חיפש אותי?!חחחחחח

כנראה שזו באמת אפוקליפסה עכשיו...

גידי42

New member
לא רק חיפש אפילו התגעגע.....

לקצת קולטורה כאן במיוחד בהתפלספויות בנוגע לקשר בין אוכל לאלימות אבל בסוף שאלתי מהסיפריה את כל כיתבי סופוקלס וסוקרטס והסתדרתי לבד אבל עכשו בא השוס הרציני באמת. גם כי הבנתי סוף סוף, אני מסכים לכל מילה בנוגע ל"מלחמה" .פעם כבר עבדו עליכם (אני אומר עליכם כי גם בפעם הקודמת לא ישבתי בחדר אטום וממש אין לי מסיכה) ואני ממש לא מוצא שום סיבה לפניקה. זה מזכיר לי את הדיילת בטיסה שמדגימה מה צריך לעשות במקרה חרום: חגורת הצלה, מסיכת חמצן, פיתחי חרום. כאילו שאם המטוס יתרסק זה משיעזור לנו... נו באמת!!! וחוץ מזה לשבת איתי הרבה זמן ועוד בחדר אטום יכל להביא למצב שהסובבים אותי יתגעגעו לאיה טיל כימי או ביולוגי...IF YOU KNOW WHAT I MEAN

SigurRos

New member
../images/Emo8.gifתשמע גידי אתה משתפר../images/Emo98.gif

ואפרופו מלחמה- לא היה מתאים לכם לנגב איזה חומוסון קטן אצל אבו מוסתש בבגדד?! אם לומר את האמת,אני כל כך מייחל ליום שבו תפוג האיבה ויימס השכול. נוכל לטייל ברחובות בגדד ודמשק,טריפולי וריאד. לעשות שופינג,לאכול ממיטב המטבחים ולדור זאב עם כבש.... אם המלחמה אכן תביא לשינוי סדרי בראשית במזה"ת{כמו שרבים מן המומחים חוזים},כי אז לא רק שאינני פוחד,אני שמח!!!! חשבו על כך-אנו חיים בתק' היסטורית

liti

New member
אם כבר הזכרת את אבו מוסתש,

מי שמעוניין במידע על מסעדות בעירק (ובירדן) מוזמן להכנס לכאן ולהכין עבורנו רשימת המלצות למסעדות ולבילויים לרגל מפגש הפורום שיתקיים בע"ה במהרה בימינו בבגדד.

גידי42

New member
רק תזהרי לא לחטוף קילקול קיבה!!

תבדקי טוב טוב את התאריך של "פג תוקף" סתםםםםםםםםםםם את יודעת שאני מת עליך

למעלה