ברור שהם לא יבדקו לכם את הביצים שוב (למרות שזאת לא ממש בדיקה ממה ששמעתי מועכים לכם אותם.....) אני עשיתי את הצו מהתחלה כי אבדו את כול הנתונים שלי וזה לא כולל שוב בדיקה אצל הרופא הסוטה !! ובאמת נראה לכם שיגייסו אותנו מוקדם יותר ? כי אם זה כך ..אז יאללה אני בעד זה שכולנו (חלקנו) נפגשים מחר בשדה תעופה וברוחים לאן שלא יהיה!!! מורן.
אז כן, יש סיכוי מאוד גדול למלחמה. וגם אם ההודעה מעליי נאמרה בנימה צינית משהו, זאת הגזמה, בואו נדאג קודם כל לכל אחים/חברים שלנו שנמצאים עכשיו בשטחים, אבות אנשי מילואים! יהיה סבבה, לא השתמשנו במקלט מאז מלחמת העצמאות נראה לי.
אבל מה שאתה לא יודע זה ההיסטוריה אצלי בבית, במלחמת המפרץ היינו בחדר לא במקלט, יום כיפור אני לא ממש יודעת, נראה לי שהמקלט מת כבר לפני. תבין, הבית שלי זה בית ממושב שנבנה ב1921, אז המקלט לא נראה לי שימושי ביותר.
השריון רק מחכה לנהג צבאי/פקיד/ג`ובניק כמוך בשביל להסתער על לבנון. לבנונים-נוסו על נפשותיכם! קורט מגיע, והוא לא יהסס להשתמש בגיטרה הקטלנית שלו... עכשיו אני יכולה לישון בשקט
האיש בא ומדבר על אחדות. הוא מוכן למסור לברק חמישים אחוז ממה שהוא הרוויח לבדו. הוא רוצה למנות אותו לשר בטחון. הוא רוצה לתת לו את הכוח להשפיע על כל החלטה. הוא קורא לשיתופיות. הוא קורא לחברות. ואתה מדבר איתי על המלחמה שצריכה להתחיל? תחכים לפתוח את ראשך ולהבין שאולי (לא בטוח) הפעם (לא תמיד) יכול להיות שדווקא הדרך השניה היא הנכונה? לא! לא! מלחמה! סופנו קרוב! תסתכל על עצמך.
ולכן שרון אינו ימין, הוא פשוט יותר ימני מברק. זה שהוא דוגל במדיניות הישנה של ישראל ש: לא מדברים תחת אש, ולא מנהלים מו``מ עם טרוריסטים ומגיבים בחומרה לפעולה נגד חמורות עושה אותו ימני? שרון אינו פשיסט. הוא אינו לאומני קיצוני שרוצה לכבוש את השמש (אחרת לא היה חותר לממשלת אחדות) הוא רק מייצג את המרכז שאין לנו במדינה. טכנית, לפי אותם ספרי הסטוריה, שרון אינו ימני (תקרא קצת על אותם אנשים שבאמת הובילו לאותם טרגדיות ואולי תבחין בהבדלים בינם לבין שרון).