המלחמה האחרונה:

aragog

New member
המלחמה האחרונה:

דירוג: PG13 (יש פה מישהו מתחת?) שיפ: מולי/הארי (לא בקטע של בעילת קטין, אלא ההתנהגות המיוחדת שלה בהמשך הפרקים) ג'יני/הארי הרמיוני/רון ביל/פלעכס פאנדום: השם של הפוטרום. חלק א': המלחמה האחרונה: "ביל וויזלי בן ארתוריוס וויזלי, האם נאמן אתה לאישתך?", שאל הכומר, "נאמן אני בכל.....-" "פרוטגו!!" "פרוטגו!!", נשמעו צעקות, ודלתות האלון של אולם הנישואים נפתחו. הכומר הציץ בעין הקסמים הכחולה שלו וראה כשלושים אוכלי מוות שועטים אל האולם, "אוכלי המוות הגיעו! להיתכונן חברים", צעק הכומר, "תודה עין הזעם, נלחם יחדיו לזכר דמבלדור!!!" אמר קוסם מזדקן עם שיער מאפיר בלוי בגדים "לזכר דמבלדור" ענו כולם. ואז הידהד קול של אדם –שאינו-אדם: "אינני מעוניין בכם, מעוניין אני רק בפוטר, ואז... אולי... נחשוב...לוותר". "כן?- ווישט" עף סילון צהוב משרביטה של אחת הנשים המבוגרות, בעלת פקעת הדוקה בשיערה. בהנפת שרביט קצרה נחסם לחשה של מינרווה, וחזר אליה, הכישוף פגע בראשה, הניפה באוויר והפילה ארצה. עוד שריקת רוח ועוד אחת בתגובה, וכבר החלו קרבות זוגיים. בחור ממושקף נלחם במהירות ובקללות שאין-עליהן-מחילה כנגד אדם בעל שיער שחור ארוך וחלק שקצותיו מאפירות עם אף ארוך ושמנוני. "לא תצליח פוטר" קרא אוכל המוות עם הראש החשוף, בתגובה, נורה לעברו סילון אדום, סוורוס התכופף, ובאותה תנופה ירה סילון כסוף, קרושיאטוס, ופוטר חסם, חצי סיבוב, והוא כבר לא חשב אלא צעק "אימדפדימנטה" וסנייפ הועף באויר, שרביטו עף לכיוון אחר ונחת על ראשו של נוויל לונגבוטום, זה גרם לו לבילבול, ואוכלת המוות שהוציאה את הוריו משפיות,ירתה סילון יותר חזק, ירוק, לליבו, מיד הבחור נפל על הרצפה, מתגלגל, הארי ראה זאת ויבב, בלטריקס שמעה זאת ושעטה אליו, הוא הספיק להחטיא לכיוונה כישוף משתק אחד, לפני שסילון סגול נשלח לעברו, הפילו על הרצפה, והוא החל לפרכס, לא מקרושיאטוס, יותר חמור, מקללת שפיכת המעיים, הא הרגיש שביטנו מדממת, כאב חד מאוד ורוחבי, ראשו היה סחרחר עליו, והוא הסתובב והסתובב והסתובב, עד שנפל.

aragog

New member
נכון נכון... שכחתי, אך הוא לא נראה

משהו שתוך כדי קריאה תבחינו בו, אך נכון, ספויילר

53925392

New member
../images/Emo58.gif

"אוכלי המוות הגיעו! להיתכונן חברים", צעק הכומר, "תודה עין הזעם, נלחם יחדיו לזכר דמבלדור!!!" אמר קוסם מזדקן עם שיער מאפיר בלוי בגדים "לזכר דמבלדור" ענו כולם. "

aragog

New member
חברה קצת תגובות?!

זה לא כל הפאנפיק, לא ידעתי שהחלק הראשון יצא כל כך קצר, משתדל להעמיק בפרקים הבאים, מצטער עם קצת גנבתי רעיונות מכמה פאנפיקם (כמו שתיראו בפרק 2) אבל זה רק הבסיס, את הפרק הזה, שפירסמתי פה בכינוי הקודם שלי *שורק לה לה לה לה לה*, היה יותר ארוך פעם, אז כתבתי אותו בסיגנון אחר, עם לשון יותר נקייה ויותר מסודרת, קיויתי שתיהנו ממנו אז אם לא לפחות תגידו!

רונישית

New member
נחמד../images/Emo9.gif

הממ.. זה רק אני או כשהם אומרים "לזכר דמבלדור" זה ממש דומה לשר הטבעות שהם אומרים "פור פרודו!" הממ.. P: בכל מקרה, נחמד מאוד:) אבל הלך ממש ממש מהר.. לא הספקתי להבין שזאת חתונה וכר קפצו אוכלי מוות מכל עבר.. תרגיע,תאט,קח בטא, פרסם מחדש. יש פוטאנציאל

למעלה