המלחמה בפתח!!!!

ran1ba2

New member
המלחמה בפתח!!!! ../images/Emo59.gif

בס"ד במקום לתקוף אחד את השני יש להתכונן למלחמה הבאה שתכפה עלינו והיא כבר בפתח!! תשמרו הודעה זו ! ותאמרו אם טעיתי!! במקום לצעוק על החרדים שילכו לצבא,,,!! תאמרו להם שיתפללו עלינו,,, ואתם כל אחד לפרגן אחד לשני,, ולא לתקוף ,, לקבל את השני והכי חשוב להיות מאוחדים תאמרו לטומי הצדיק שהוא חייב לשבת עם החרדים,, אין ברירה הם קיימים לעולם! ויש להיפך לקרב אותם ולא ללכת נגדם!!! לומר להם לחרדים שיתפללו ויבקשו רחמים,, עלינו על החיילים בשטח בחזית וכל מקום אחר כי הם עצמינו בשרינו ואנו חיינו תלויים בתפילותם ולא באיכות הנשק שלנו, כי אם ננסה למצוא את ההבדלים האוייבים שלנו הם יותר נועזים מאיתנו! מוכנים למסור את עצמם ובלבד שיפגעו מאיתנו אז שדם שלנו עוד שפוך תבקשו אנא בקשו מהחרדים שיתפללו ויבקשו רחמים עלינו מלפני בורא עולם,,, וגם אתם אחי תתפללו עלינו!!!

זה לא עזר בספרד, זה לא עזר בשואה

למה שזה יעזור הפעם? במקום לדבר על תפילות, תתגייס. מצידי תתפלל 10 פעמים ביום, אם אתה תורם למדינה. בכיף.

Aphelion

New member
בדיוק מה שבאתי להגיד

ומשהו שתמיד ניסיתי להבין ללא הצלחה, מצד אחד החרדים היו רוצים שכולם יאמצו את דרכם ויחזרו בתשובה. מצד שני, אם כולם יעבירו את זמנם בישיבות, מי יתגייס לצבא וישמור על המדינה הזו? נוצר לנו מעין פרדוקס משעשע שכזה, לא?

אביבים

New member
ran1ba2 צודק ../images/Emo45.gif

בס"ד סה"כ המלחמה הבאה עלינו היא מאד מפחידה , ותהיה מאוד מפתיעה! ואנחנו פה יושבים וצוחקים,,,, כבר אמרו צוחק מי שצוחק אחרון

zambush

New member
איזה מלחמה בדיוק בפתח?

אנחנו נמצאים כבר יותר משנתיים בעניין שקרוי "המצב הבטחוני". אף צד מהצדדים הלוחמים לא יכול להסלים את מאבקו בגלל לחץ בינלאומי משני הכיוונים. לגבי המלחמה בעיראק, כפי שזה מסתמן כרגע היא לא תפרוץ בטווח הקרוב, לא בטווח הבינוני וסבירות נמוכה מאוד שיהיה משהו כזה בכלל. ואם כן, תסביר לי בבקשה איך תפילה יכולה לעזור למלחמה. במקום שתתפללו ותעזרו לי נפשית (זה הדבר היחידי שאני יכול לחשוב עליו), הייתי מעדיף שנטל המלחמה יתחלק שווה ושווה בין כל אזרחי המדינה, בין אם הם חילוניים, חרדים,דרוזים או בדואים (שתי קבוצות שאכן משרתות בצבא). צר לי לאכזב אותך, אבל חיינו אכן תלויים בטיב הנשק ולא בתפילות.

למעלה