המלחמה בחקיינים

@poet-ADMIN

New member
המלחמה בחקיינים

היי חברים ---------- דבר ראשון שלום כמה כללי זהירות למען יפסקו ההתחזיות: 1)אם יש לכם חברים קרובים רצוי לעשות עימם מעין קוד ,כך תמיד תוכלו לדעת שאתם מדברים אחד עם השני 2)במידה שכל החדר מצא מתחזה , דנה כאן , ויש לה את הכח להעיף אותו 3) אנו שוקלים ותגידו לי מה דעתכם - לתת קוד בכניסה לקכל בן אדם שיהיה שלו , וזה ישמור לו את הכינוי כך שהוא לא יצטרך לפחד שמישהו משתמש בכינויו 4) פשוט לכתוב לי איימייל על בעיות ספציפיות ואני אטפל בדברים או לפחות אחזיר לכם תשובה מיידית אוהב אותכם ודואג לשלומכם poet as dekel irc and forums admin

*LIHI 007

New member
POET יקר

היי דקל ראשית תודה על ההתייחסות. באשר למתחזים ולקוד אני איתך. אני ועוד רבים אחרים ישמחו לקבל קוד סודי שיכניס אותם לחדר לצ`אט וגם לפורום. חדר מאובטח וקוד אישי בהחלט יועילו ויעזרו. אני באופן אישי ורבים מהחברים נשמח לעזור באם יהיה צורך. 007 ליהי

APPLEBAUM

New member
מתחזים ומה לעשות נגדם

פואט , אחי בהצלחה לכם . אוהבת אתכם אהובה

eliela

New member
רעיון הקוד כניסה

אמנם לא סבלתי מבעיה כזו אבל נראה לי פשוט רעיון מ צ ו י ן

יוסי.

New member
תגובה

צהריים טובים הרעיון לתת לכל אחד שם שמור הוא רעיון טוב לא רק למתחזים אלא לכאלה שמשתמשים בתום לב בשם זהה למשל אני נכנס בשם יוסי ולפעמים נכנס מישהו אחר בשם זה בתום לב ואס אני מוסיף נקודה ליד שמי אבל אחרים לא יודעים נקווה שנפתור את הביה ביי יוסי

יוסי.

New member
תגובה לקוד

צהריים טובים הרעיון לתת לכל אחד שם שמור הוא רעיון טוב לא רק למתחזים אלא לכאלה שמשתמשים בתום לב בשם זהה למשל אני נכנס בשם יוסי ולפעמים נכנס מישהו אחר בשם זה בתום לב ואס אני מוסיף נקודה ליד שמי אבל אחרים לא יודעים נקווה שנפתור את הביה ביי יוסי

למעלה