המלחמה בדרך =\

המלחמה בדרך =\

ה' יששמור!! אני לא מאמינה מה פעולה אחת( חמורה אבל עדין) גרמה לפתיחת מלחמה ... אני בחיים לא הייתי בזמן מלחמה ואני שמחה שכך אבל אני רואה שלא לזמן רב כי כבר עכשיו שאני כותבת פה .. מפציצים את לבנון.. והם יורים עלינו טילים ! לחשוב שביממה אחת יש לנו הרוגה אחת ו34 פצועים!! אנשים לפי דעתי אנחנו צריכים כמו שמישהו אמר פה.. להתחיל לקרוא תהילים כול יום ולהיות כולנו יחד! כי זה רק מה שיעצור את הערבים האלה! התפילה לאלוקים... שיזכר שאנחנו העם סגולה שלו ושהוא מגן עלינו מכול צרה אפשרית מצטערת על הסיפור הארוך שכתבתי אבל פשוט הכול יצא מלי מהלב בלי לחשוב יותר מידי .. שמרו על עצמכם! אוהבת... רעותת

9 הרוגים

ולא 1 כמו שציינת. המלחמה כבר התחילה ולדעתי אם זה ככה היא היתה צריכה להתחיל טיפה אחרי שגלעד שליט נחטף.

כן אה...

אני לא מבינה למה מוותרים להם יותר מידי ... =\ למה 9 הרוגים??? התכוונתי מהיום .. =\=\ בעעעעעעעע איזה עצביםם עם המצב הזהה

המלחמה לא התחילה היום.

9 הרוגים מתחילת המלחמה לכאורה. 3 הרוגים בכניסה שלהם לישראל(המבצע שגרם לישראל להחליט לצאת להתקפה) עוד 4 הרוגים חברי הטנק שהתפצץ בלבנון... ועוד הרוג אחד בפעולה... ועם ההורוגה היום זה 9. אלוהים קדש את שמם ואת זכרם.

המלחמה הזאת כבר הרבה זמן

הייתה ברורה זאת תוצאה מוחלטת של ההתנתקות ושל עלית השמאל לשלטון הם חושביםש הם יכולים לעשות מה שהם רוצים וככה זה גם בפועללל אין מה לעשות אנחנו בזמן מלחמה גם עם לא אומרים את זה! ורעות מי את ספרי לעצמך

כן עודדי אתה צודק...

זה היה ברור שזה יקרה אבל עכדיין שזה קורה זה מלחיץ.... ואני מקווה שיפטוצצו את האמא שלהםם!! ובע"ה לישראל לא יהיהו הרוגים ופצועים כי זה יכול לקרות! בעזרת אמונה... מה אמרת עודד השורה האחרונה? כי לא הבנתי חח

לכאורה

היא התחילה לא מזמן אבל גם נסראללה אמר,המבצע תוכנן 5 חודשים,המלחמה התחילה הרבה זמן. אני חושב שההתנתקות הייתה טעות גדולה מאוד אבל הטעות היותר גדולה זו הדרך של ההתנתקות,התנאים...מה שעוד מאוד גרוע זה עלית השמאל לשלטון ואיתו מנהיג בלי ביצים לקבל החלטה.

זו לא מלחמה

זה מבצע צבאי אווירי שבו ישראל תכה את החיזבאללה. מספיק להפחיד את הציבור במילים מפוצצות. אוי לנו אם זו תהיה מלחמה.

ושכחתי

יהא זכרם של הנופלים ברוך וחקוק יחד עם שאר גיבורי המדינה הנופלים. השם ייקום דמם.

אני לא חושב

שאני מספיק חזק כדי להגיב לך על השטויות האלה שאמרת עכשיו ככה שאני יעשה כאילו לא ראיתי אותם ואתה תעשה כאילו לא ראית ת'הודעה הזו.

יש אנשים

שאומרים שזה יכול להגיע למלחמת עולם שלישית. מהרגע לבנון נכנסה לישראל וחטפה 2 חיילים והרגה 3 ופצעה עוד 2 ואח"כ טנק נכנס ללבנון זו הייתה תחילת המלחמה,חוץ מיזה שאם אין מלחמה איזו סיבה יש לחזבאללה להפציץ?!ואיזו סיבה יש לישראל לנתק את לבנון(בכך שהם סוגרים אותה ימית שהם על הגבולות שלה מקפריסין עד ישראל,פיצצו לה את שדה התעופה ואת מקומות הנחיתה והפציצה לה את מקורות החשמל...) זו מלחמה.

זה מבצע צבאי

מדינת ישראל עברה מספיק אירועים טרור על גופה מכדי להכריז מלחמה על כל אחד. עלינו לחסל את חיזבאללה, אבל זו לא מלחמה, בדיוק כמו שמבצע חומת מגן לחיסול הטרור הפלסטיני לא היה מלחמה וכמו שמבצע ענבי זעם לא היה מלחמה. אנחנו לא מדינה חלשה שנגררת למלחמות בגלל כל פיגוע, אנחנו נגיב ונחסל את החיזבאללה - זה כן. אבל לא נדרדר בגלל זה למלחמה. הפיגוע, עם כל הצער והכעס, לא יכול להיות עילה למלחמה, הוא לא מסכן אותנו כמדינה. עם ישראל חזק ולצערנו חווה אלפי פיגועים חמורים מזה. שלא תבין אותי לא נכון - אני בעד חיסול החיזבאללה עד אחרון המחבלים שבה, ועכשיו. אבל לא צריך לנקוט במילה 'מלחמה', זו הגזמה לשמה.

יש לך הוכחות בשטח

כל השוטרים גויסו,כל החיילים גוייסו,יש הפצצות... מבצע צבאי זה לא,איומים משתי הצדדים של חיסולי ערים חשובות(ביירות בלבנון וחיפה בישראל) תאמין לי זו מלחמה וחוץ מיזה התוצאה תיהיה בסוף רעה אז תקרא לזה איך שאתה רוצה,בשבילי זה מלחמה.

עזוב

אי אפשר להגיד עדיין מה זה יהיה - בינתיים זה מבצע צבאי. אם ישראל תפלוש קרקעית ולא זמנית זה כבר יראה סימנים של מלחמה. נחיה ונראה, אני מקווה מאד שזו לא תהיה מלחמה. לא צריך מלחמות בשביל לחסל את החיזבאללה. זו לא הפעם הראשונה שצה"ל מפגיז בלבנון וזו לא הפעם הראשונה שחיזבאללה מפעיל טרור.

אני לא ממשיך להתווכח

איש בדעותיו יחיה ואל תתקנו אותי שזה צדיק באמונתו יחייה אני יודע את זה והכל סבבה.

MS6

New member
אני מסכים עם יאן...

זה הולך להיות רחוק מאוד ממלחמה, זה יותר כמו מבצע. המבצע הזה יהפוך למלחמה במקרה שצבא ילחם נגד ישראל, הסורים למשל. או אם ישראל תחליט לשהות בדרום לבנון לזמן ממושך...

לטעמי זה תלוי עד כמה

הפעולות העכשוויות אפקטיביות, הפצצות המוקדים האסטרטגיים מצבורי הנשק והמוצבים מהאוויר, ביינתים הקטיושות ממשיכות ליפול והממשלה הלבנונית לא עושה דבר בכדי לפרוק את החיזבאללה מנשקו או לפחות להרחיקו מהגבול, אם כל זה לא ישתנה בקרוב, לדעתי המרחק מהמלחמה ומפעולה קרקעית רחבה היקף יהיה קטן.

who is this1

New member
אתם טועים בהגדרות שלכם..

זו לא מלחמה זה מבצע צבאי כמו שמשה ויאן אמרו.. אתם ממש לא רוצים שתהיה פה מלחמה.. זה שהתקשורת הישראלית היא אחת מהתקשורות הכי גרועות בעולם שגורמות לפאניקה מכל צדבר הכי קטן זה לא רומ שאנחנו במלחמה.. ואגב, יוני, אם זו "מלחמה" היא לא התחילה לא בחטיפת החייל גלעד שליט אלא ביציאת צה"ל מלבנון.. זה לא רצף אירועים מקרי.. זה כמו אינתיפאדת אל אקצה רק בגבול הצפון וכמו שאינתיפאדהנ היא לא מלחמה גם במקרה הזה אנחנו לא במלחמה..

למעלה