המלון
אני באה למלון..אחרי שדיברנו המון, המתח המיני היה באוויר הרבה זמן..אוטוטו נפגשים, איזו התרגשות אני אומרת לעצמי..
נחה קצת במיטה, מנסה להרגע, אך הלב דופק חזק..לא נותן מנוח
מחליטה להתקלח לצנן את ההרגשה
להיות נקיה וריחנית בשבילך אהובי הנסתר..
מתקלחת מהר , מפחדת פן אתה תבוא כבר, ולא אספיק להתלבש
מתנגבת , כורכת אותה סביבי יוצאת ומביטה במראה
מצמידה את המגבת לגופי וחושבת לעצמי, מה זהו זה? זה עומד לקרות?
מה אלבש לעזאזל..
הולכת לארון, מפשפשת, חושבת, אולי חצאית ג'ינס עם בלי או תחתונים, או את השמלה עם הריצ'רץ' בחזה או אולי את הג'ינס והגופיה..
בסוף מחליטה לשים עליי את השמלה עם הריצ'רץ, ועם התחתונים השקופים..יהיה מרגש אומרת לעצמי..
נחה לי צופה בטלויזיה..ואז מגיעה ההודעה, "אני מול הדלת שלך הגעתי", לרגע נעצרת לי הנשימה..ומסמסת לך "בוא תכנס"..
אני בצעד איטי וכושל הולכת לפתוח....עוצרת שניה לפני שפותחת..רואה ששלחת לי הודעה.."אני מתרגש כמוך.. תפתחי"
אני פותחת לאט רואה אותך נכנס מחויך , מופתע ומרוצה ממה שאתה רואה..
אני מתרחקת לעבר החלון, צריכה קצת זמן לעצמי..אתה עומד ליד הכסא.. ואנו מדברים על הא ודא..ואני מרגישה שהמתח המיני עומד להתפוצץ..אני מסתובבת שניה להביט מעבר לחלון לים, להרגע..
ואז מרגישה אותך מחבק אותי מאחורה ולוחש, לי שאתה מסוחרר מרגשות, ואתה חייב להרגיש אותי קצת
אני מסתובבת אליך
ואתה מנשק אותי בעדינות שמתגברת לתשוקה סוחפת
ידייך מגששות בכל מקום בלי לשאול
ואני מסוחררת מכל המצב
ממה שקורה
נוגעת בך מעבירה את ידיי מתחת לבגדים שלך
המיותרים כל כך.
אתה פותח את הריצ'רץ' של השמלה ואני....
אני באה למלון..אחרי שדיברנו המון, המתח המיני היה באוויר הרבה זמן..אוטוטו נפגשים, איזו התרגשות אני אומרת לעצמי..
נחה קצת במיטה, מנסה להרגע, אך הלב דופק חזק..לא נותן מנוח
מחליטה להתקלח לצנן את ההרגשה
להיות נקיה וריחנית בשבילך אהובי הנסתר..
מתקלחת מהר , מפחדת פן אתה תבוא כבר, ולא אספיק להתלבש
מתנגבת , כורכת אותה סביבי יוצאת ומביטה במראה
מצמידה את המגבת לגופי וחושבת לעצמי, מה זהו זה? זה עומד לקרות?
מה אלבש לעזאזל..
הולכת לארון, מפשפשת, חושבת, אולי חצאית ג'ינס עם בלי או תחתונים, או את השמלה עם הריצ'רץ' בחזה או אולי את הג'ינס והגופיה..
בסוף מחליטה לשים עליי את השמלה עם הריצ'רץ, ועם התחתונים השקופים..יהיה מרגש אומרת לעצמי..
נחה לי צופה בטלויזיה..ואז מגיעה ההודעה, "אני מול הדלת שלך הגעתי", לרגע נעצרת לי הנשימה..ומסמסת לך "בוא תכנס"..
אני בצעד איטי וכושל הולכת לפתוח....עוצרת שניה לפני שפותחת..רואה ששלחת לי הודעה.."אני מתרגש כמוך.. תפתחי"
אני פותחת לאט רואה אותך נכנס מחויך , מופתע ומרוצה ממה שאתה רואה..
אני מתרחקת לעבר החלון, צריכה קצת זמן לעצמי..אתה עומד ליד הכסא.. ואנו מדברים על הא ודא..ואני מרגישה שהמתח המיני עומד להתפוצץ..אני מסתובבת שניה להביט מעבר לחלון לים, להרגע..
ואז מרגישה אותך מחבק אותי מאחורה ולוחש, לי שאתה מסוחרר מרגשות, ואתה חייב להרגיש אותי קצת
אני מסתובבת אליך
ואתה מנשק אותי בעדינות שמתגברת לתשוקה סוחפת
ידייך מגששות בכל מקום בלי לשאול
ואני מסוחררת מכל המצב
ממה שקורה
נוגעת בך מעבירה את ידיי מתחת לבגדים שלך
המיותרים כל כך.
אתה פותח את הריצ'רץ' של השמלה ואני....