המלאך שלי

המלאך שלי

המלאך שלי

כשאתה רואה על פניו את הבעה של פודל נזוף, אתה מיד יודע המלאך שלי מצטער שהוא מפריע לי לישון, השעה שתיים בלילהוהוא כאילו אומר לך, הוא רק בן עשרה חודשים אבל אני כבר יודע מבין הוא אומר לי: אבאב אל תכעס עליי אני ודע שהלילה כבר לא תישן הרבה אבל אל תכעס, אתה יודע שצומחות לי שיניים חדשות וזה כואב כואב נורא, אז אבא אל תכעס עליי, תלטף לי את השיער ותנדנד אותי ואולי תשים לי קצת טי-ג`ל בשיניים אולי זה יעזור כמו אתמול בלילה, ואז אי שם לפנות בוקר כשהוא נרדם לך על הבטןסוף סוף עם חיוך על הפרצוף, האושר שעולה ומציף אותך זה משהו שלא יתואר , המלאך הקטןשלי נרגע וכבר לא כואב לו יותר, הפלא הקטן הזה שגורם לי כל פעם אושר אחר, פעם כשהוא קורא אבא בפעם הראשונה ושהוא מצליח למחוא כפיים וכן השניים הראשונות שיצאו לו ובטח מחכים לי הרבה פלאים קטנים כאלו בעתיד. אומרים ששבעת פלאי תבל זה משהו שלא יאמן, אולי בגלל שזה נמצא תמיד מתחת לאף שלנו ואולי בגלל שהשיגרה השוחקת והיום יום המתיש מכהה את חושינו ואוטם את ליבנו ועיננו מלראות את המלאכים הקטנים שלנו ואת הפלאים והניסים שמתרחשים לנגד עיננו כל יום, אז מאחל לכולנו להצליח לפקוח עיניים ולב ולהצליח להבחין בנפלאות היצירה ובניסים הקטנים האלו שגורמים לכל כך הרבה אושר בחיי מבעד למסך הכבד של השגרה, העבודה ולפעמים גם האישה או הבעל, יש שיר נפלא של מיכה שיטרית ועמיר בניון-``שמחות קטנות``, שיר פשוט נפלא שחבל שאני לא יכול לצטט לכם קצת ממילות השיר, אבל שמחות קטנות זה מה שיכול לגרום לאושר גדול אז תהיו מאושרים.

למעלה