המלאך הגואל?

alpha80

New member
אני בכלל לא סובל את ההומור

שלהם, ולצחוק על "זמרי עבר" זה לא לעניין... או על סטיבי וונדר "לא רואה כלום" . נו, בחיייאת..

MIRUSH8

New member
באופן כללי אני חולה עליהם, אבל...

הפעם זה באמת קצת עיצבן... (עם כל הכבוד עד פיל...) הלוואי ש"בגילו" אהיה אנרגטית ומלאת חיות כמוהו. הוא מכניס הרבה מאוד יוצרים בכיס הקטן

MIRUSH8

New member
אני יכולה לראות רק דברים כתובים

אני רואה ששלחת משהו אבל לא מה נשלח. אני פשוט בנסיעה (חזרה מהמרכז לצפון) והנסיעה א-ר-ו-כ-ה, אז אני גולשת מהפלאפון בנתיים (אז מה שלא כתב אני לא רואה)

MIRUSH8

New member
הגעתי, דרך אגב...

והאמת? שממש לא היה לי חשק לקום ליום רגיל היום בידיעה שפיל קולינס הענקי מופיע, ואני לא יהיה שם... :(

MIRUSH8

New member
אכן...

יש לו בעיה רצינית בשמיעה ומתוך כך + בשל עוד כמה וכמה סיבות קטנות נוספות - זה כנראה אכן סיבוב ההופעות האחרון.

alpha80

New member
פיל קולינס.......

לפני שנתיים הוא ערך את "סיבוב הפרידה הראשון", בעקבותיו הופיע DVD מעולה מאין כמוהו בשם Finally - The First Final Farewell Tour , אם תרצו לקרוא עליו אתם מוזמנים לאשכול ה DVD הגדל והולך (בעמוד 11 יש את פיל קולינס), ונראה לי שאני אסתפק הפעם בצפייה (חוזרת) ב DVD במקום ללכת לבלומפילד ביום שני.

MIRUSH8

New member
אומנם ה-d.v.d באמת מדהים אבל...

אף פעם זה לא כמו הדבר האמיתי. והאמת? לראות את פיל ב-d.v.d בזמן שבבלומפילד הזמר המדהים הזה נותן הופעה בlive (הופעה שבטוח תזכר כאחת הטובות שנראו כאן) - זה אכן מתסכל.

למעלה