המכ"ם נפתח עם גוש נחמד מול מישור החוף המרכזי
ש שי אגם New member 27/11/11 #2 CB אדיר מימדים נמצא מול ראשון לציון! הסדן שלו כבר מכסה אותי... תכף תמונות!
ש שי אגם New member 27/11/11 #11 תחשוב שוב - CB לתפארת! אל תתייחסו לכיתוב באמצע התמונה.. פירמטתי את המחשב אז הייתי צריך להשיג תוכנה חינמית של פנורמות.. זה מה שהשגתי..
תחשוב שוב - CB לתפארת! אל תתייחסו לכיתוב באמצע התמונה.. פירמטתי את המחשב אז הייתי צריך להשיג תוכנה חינמית של פנורמות.. זה מה שהשגתי..
ר רונן 1414 New member 27/11/11 #13 מצב דומה גם פה מערבית-דרומית לחדרה סיבי ענקי מערבית-דרומית לחדרה.. מקווה שיהיה ס"ר בלילה וכמובן גשם עם יהיה
מצב דומה גם פה מערבית-דרומית לחדרה סיבי ענקי מערבית-דרומית לחדרה.. מקווה שיהיה ס"ר בלילה וכמובן גשם עם יהיה
C cohen361 New member 27/11/11 #6 מה קורה עם עדכוני מכ"ם כל 10 דק'??? מתי מתכוונים להפעיל את זה?? ביולי-אוגוסט ??
מ מצב הרוח New member 27/11/11 #10 השמ"ט נותן אפשרות לשטפונות בזק בערבה ואפשרות לס"ר בדרום, האם זה יהיה היורה אצלכם? או שירד אצלכם כבר משהו
השמ"ט נותן אפשרות לשטפונות בזק בערבה ואפשרות לס"ר בדרום, האם זה יהיה היורה אצלכם? או שירד אצלכם כבר משהו
ע עדן2012 New member 27/11/11 #12 מממ.... המכ"ם של 4 וחצי נראה מעולה....אבל השאלה היא האם זה יגיע לפה.....
מ מאיר בית הלוי New member 27/11/11 #14 ואם חושבים על זה - סעודיה תקבל גשמים חזקים מאוד מחר במקומות לא שגרתיים. היכונו למפלצות.
L love rain New member 27/11/11 #16 מבט למערב מראה שהכל שחור אבל השמ"ט לא דיבר על גשם במרכז כמו שהמכ,מ מראה !
B barnea1 New member 27/11/11 #17 אם לא יהיו הפתעות, הגשם לא ייכנס לישראל וזה מה שהיה צפוי. אז למה שהשמ"ט ידבר בתחזית על גשם בים כשאת הציבור זה בכלל לא מעניין וזה לא רלוונטי לגביו?
אם לא יהיו הפתעות, הגשם לא ייכנס לישראל וזה מה שהיה צפוי. אז למה שהשמ"ט ידבר בתחזית על גשם בים כשאת הציבור זה בכלל לא מעניין וזה לא רלוונטי לגביו?