המכתב...

המכתב...

אני באה לביצפר ברצון ובתחושה שמשהו טוב יקרה , הרי זו שנה חדשה עם התחלות חדשות והכל יכול לקרות. אני נכנסת לכיתה ולפתע פתאום אני רואה את אותך; עינייך ירוקות וגדולות בצבע מדהים שלא ראיתי מימי , שיער שחור מסודר קוץ קוץ בצורה הכי מושלמת שיש , פניך יפות כל כך יפות שקשה לתאר... יצא לי לדבר איתך פעם אחת פעם אחת בלבד , בעצם אולי עוד פעם נוספת אבל בכל זאת גרמת לי להתאהב בך ולאהוב אותך ואפילו גם להעריץ אותך בזכות החן הרב שיש בך והכוח שלך למשוך האנשים לקירבתך. אינך יודע דבר על אהבתי אליך ואינך יודע עד כמה ההייתי מוכנה לשלם כדי לזכות לצומת ליבך. אתה פשוט לא יודע עד כמה אני מוכנה לעשות כדי שתאהב אותי. הכל אני מוכנה לעשות! מאז שיצא לי לפגוש אותך בפעם הראשונה אני לא מפסיקה לחשוב עליך למרות שבזמן האחרון התחלתי לחשוב שאתה דיי סנוב ומתלהב מעצמך , אבל בכל זאת מחשבתי עליך אינן נפסקות הם רק מתחזקות ככל שהזמן עובר.. אני יודעת שאין לי סיכוי איתך אני יודעת עד כמה כל הבנות מתות עליך ושולחות אליך חיוכים מתוך "נחמדות" אני יודעת עד כמה הרמה שלי לא מתאימה לרמה שלך... הלוואי והייתה קולט ומבין שאני רוצה להכיר אותך יותר טוב שאני רוצה להיות ידידה שלך זה הכל , ואולי אם יצא משהו אז גם להיות חברה שלך. אבל אין סיכוי שבעולם שזה יקרה כי הרי אתה לא מסתכל לכיוון שלי ובבוקר שאתה ניכנס לכיתה אתה לא שולח לי נשיקה על הלחי ואומר: היי מה המצב? אתה רק עובר לידי כאילו אני אוויר מתעלם מקיומי וממשיך האלה. רק פעם אחת בלבד אמרת לי: היי מה קורה? ועשית תנועה כזאת עם הראש. ואולי אפילו זה לא היה מופנה אלי , אלא אל מישהי אחרת שעמדה ממולי באותו רגע... עד כמה אתה יכול להיות עיוור? מה אתה לא שם לב שאני אוהבת אותך? שאני רוצה רק בטובתך? שאני רוצה להכיר אותך? אם המצב ככה אז אולי עדיף שאני אשכח אותך אני הרי לא לרמה שלך נכון? או שמה אני כן ואתה מתבייש להודות בזה? אני לא יודעת מה אתה חושב עלי ומה לא אבל מה שאני יודעת זה שאני אוהבת אותך ולמרות שדיברנו רק פעם אחת ואולי עוד פעם אחת נוספת לשניה , יהיה לי קשה לא להסתכל עליך שאתה ניכנס לכיתה ושם ת'תיק והולך לחברים שלך שנמצאים בשכבה או שאתה אוכל או כשאתה שותה או כשאתה עונה תשובה למורה. הלוואי ויכולתי להסית את מבטי לכיוון אחר מאשר להסתכל עליך. הלוואי והלב שלי לא היה דופק בחוזקה שהייתה רק עובר לידי... למה תגיד לי למה אתה לא מוכן להכיר אותי? למה אתה פוסל את האפשרות הזאת? למה אתה לא זוכר מי אני? אני הילדה עם העיניים החומות והשיער החום עם הפסים האדומים עם האופי הביישני אבל גם האופי המשוגע , אני זאת שצוחקת מכל שטות קטנה יחד עם חברותי הטובות מה כל כך קשה לזכור בזה? אוהבת אותך כמו שאף פעם לא אהבתי מישהו... מקווה שתרצה יום אחד להכיר אותי ושהיום הזה לא יהיה מאוחר מידיי. שלך באהבה מיכל...

sidi

New member
היי

מהיכן את יודעת שהוא לא רוצה להכיר אותך? למה את חושבת שהוא לא זוכר אותך? אל תניחי הנחות יכול להיות שהוא כן היה רוצה להכיר אותך והוא חושש. יכול להיות ששבישנות שלך את דווקא גורמת לו לחשוש ממך? אני בטוח שאם תשימי לב את תראי שרוב האנשים בכיתה שהוא בקשר טוב איתם הם האנשים ה "פחות ביישנים". לכן מה שאני מציע זה שתנסי את להתקרב אליו. אולי תנסי להיראות פחות ביישנית ותהיי יותר מעורבת עם שאר החברים או החברות שקרובים אליו ודרכם תוכלי להתקרב אליו או לפחות בתור התחלה לשבור את המחסום. וד"א היום מכבי חיפה הולכת לקרוע אתכם
יום טוב.

תגובה

אני יודעת כי זה מה שהוא מראה ומרמז. התכתבי איתו אפילו באייסיקיו ואמרתי לו שזאת אני והוא לא זכר אותי... איך בן אדם אמור להרגיש שמישהו אומר לו שהוא לא זוכר אותו??? זה מאוד קשה לקבל את זה...
יש לו חברים שאני לא בקשר איתם מכיוון וכמו שכתבתי במכתב יש פה עיניין של רמות ומעמדות הם חושבים שאני לא לרמה שלהם , וחוץ מזה אף פעם לא הסתדרתי איתם אז פתאום אני אבוא אליהם ואגיד: היי מה קורה??? זה יראה מוזר.
ותאמין לי שיצא לי להכיר הרבה האנשים בישנים יותר ממני אפילו וזה לא מונע להכיר מישהו רק בגלל שהוא ביישן או בשיינית. מה אתה תפסול מישהו רק בגלל שהוא ביישן? זה לא הולך ככה!!!! צריך לקבל כל אחד כמו שהו!!!!! רק חבל שלא הרבה חושבים כמוני....
וניסתי לדבר איתו אבל הוא לא מפגין רצון או חשק... זה מבאס!!!! ואגב לגבי מכבי ההיית מת שאתם הולכים לקרוע אותנו

sidi

New member
אני מבין

מה את אומרת ואם זה עד כדי כך הקטע של מעמדות ורמות אצלכם אז זה חבל מאוד ופשוט כמו שג'ס כתבה שילך לחפש את החברים שלו. כי לדעתי הוא זוכר טוב מאוד רק שהבטחון העצמי שלו כל כך נמוך ולכן הוא משחק אותה לא זוכר.

לא יודעת...

יכול להיות שהוא באמת סובל מסניליות או שבאמת הביטחון שלו כל כך נמוך שהוא משקר ואומר שהוא לא זוכר.. הבעיה היא שבגלל שהוא בכיתה שלי יהיה לי קשה מאוד לשכוח אותו , הרי כמו שכתבתי במכתב אני מסתכלת עליו הרבה למרות שנימאס לי מזה! נימאס לי שאני נדלקת על בנים שאין לי סיכוי איתם והם לא שמים לב אלי זה מתסכל ומדכא!!!!!!!! אבל מה אני יכולה לעשות? זה המזל שלי... לכל אחד יש ת'מזל שלו זה המזל שלי. אבל באמת למרות שהוא נראה לי כל כך חרא , בחיים שלא לא אהבתי ככה מישהו. בחיים שלי לא התרגשתי כל פעם מחדש כאשר ראיתי מישהו... כל הקטע הזה של המעמדות והתיחסות ללא לרמה שלי וכאלה דיי מסתכל ובתור ילדים בכיתה י' זה אמור כבר להיפסק וזה , אבל זה לא נפסק ממש לא זה רק ממשיך ועדיין רואים ת'מקובלים ואת החנונים וכל השטיות האלה. הלוואי שמישהו כבר יקלוט שזה שווה לתחת הדברים האלה ושזה סתם ש'טיות כי ברמה עקרונית כולם באותו רמה ואף אחד לא יותר טוב מהשני. לא ככה??

sidi

New member
לדעתי

הוא זוכר אותך מצויין זה הביטחון שלו שלא נותן לו. אין לי האמת איזו תשובת קסם לתת לך... אני מבין שאת בכיתה חדשה עם אנשים חדשים בחלקם אז אולי תנסי להכיר אותם וככה תהיי נגישה ליותר אנשים ויותר אנשים גם יכירו אותך זה יפתח לך דלתות חדשות. וכן, זה בהחלט לא לעניין כל הקטע הזה של כן לרמה שלי או לא לרמה שלי אבל את לא צריכה להתרגש מזה. תמשיכי להיות מי שאת תקריני ביטחון ואנשים כבר יתקרבו אלייך. ולקחו לנו אתמול שתי נקודות משער חוקי
שיהיה לך יום טוב.

אל תניחי הנחות

אולי הוא באמת סובל מסקלרוזה ממושכת והזיכרון שלו ... איך להגיד... שווה לתחת??... אז תהיה בוטה תהיה כנה תציגי את עצמך שוב ואם הוא אומר שהוא לא זוכר אולי באמת באמת באמת הוא לא זוכר ואם לא רוצה לזכור שילך לחפש חברים חדשים

תתבגרי...

זה פשוט מעציב אותי לראות כזאת תלותיות ואובססיה כלפי מישהו ובטח כשזה במסווה של אהבה. אז תעשי טובה לעצמך ותיגשי אליו ואם לא יצא כלום פשוט תעיפי אותו מהראש שלך.

ממש לא!!!

אני אף פעם לא ההייתי אובסיסית לגבי מישהו וגם אף פעם אני לא אתן לעצמי להגיע למצב הזה. וכנראה שאינך חווית אהבה חד צצדית מכיוון שלא קל לשכוח מישהו שיום יום אתה רואה אותו. זה ממש לא קל זה אפילו הופך את זה להרבה יותר קשה. אם זה היה תלוי בי אני ממזמן לא ההייתי מסתכלת עליו ואוהבת אותו כמו שאני אוהבת את אותו מישהו , אבל זה הלב שלי. אני יודעת שזה נישמע דבילי ומוזר אבל ככה זה אצלי מצטערת... אגב יצאה היו לי חברות שהם ממש היו אובססיות לגבי כמה בנים שהם אהבו. הם היו מצלצלות אליהם לפלאפון לבית לאין לא? הם היו צועקות להם מהחלון של הכיתה שהיה מופנה לחצר הראשית של הביצפר שלי ששם כולם נימצאים בהפסקות , ואחרי שהם היו צועקות הם היו מתקופפות כדי שלא ייראו אותם בנוסף לקח הם היו משגעות את אותם בנים על ידיד כל מיני הודעות אסמא מפגרות ביותר. אז אתה אומר לי שאני אובססית? מה עשיתי?? כולה דיברתי איתו פעם אחת וכתבתי את המכתב הזה , זה נקרא להיות אובססית? אז זהו שלא. מקווה שבפעם הבא התגובה שלך תהייה אמממ... יותר לעיניין... ואם אינך חווית איי פעם אהבה חד צדדית אינך יודע איך זה להרגיש שאתה אוהב מישהו והוא לא מחזיר לך האהבה. שתרגיש את זה נראה מה אז תכתוב לי... אולי אז אני לא יראה כמו "אובססית" כי אז אתה אולי טיפה תבין אותי. עד אז תחשוב טיפה זה לא יזיק לך!

כתבתי את זה לא כדי לריב אלא כדי

שתחשוב קצת לפני שאתה כותב הודעה. מי שלא מבין אני מתכוונת לציבורשקה שכתב שאני אובססית ושזה עצוב איך שאני מתנהגת... בקיצור אני לא רוצה לריב אבל מה שאני חושבת שבאמת עצוב זה שאתה מתייחס לזה בצורה מגעילה , ודיי מוזרה. מה עצוב בלאהוב מישהו כל כך? שבשביל שהוא יאהב אותך אתה מוכן לעשות הכל למענו , כמעט הכל כנראה שאף פעם לא אהבת כי זה מה שהצלחתי להבין מהגישה שלך ומהתגובה שכתבת לי. חוץ מזה , מה שקורה לי קרה וקורה לעוד הרבה האנשים. יש הרבה האנשים שחוו או חווים אהבה דו צדדית לפחות פעם אחת לפחות! בקיצור ולעניין שתדע מה זה האהבה תגיד לי... ואם יש לך תגובה להגיב אז תכתוב אבל שיהיה בהתאם. ואני לא רוצה לריב איתך או משהו כזה אלא רק כתבתי את דעתי בנוגע להודעתך.

shiraz2

New member
מיכלי,

תשמעי חמודה אין לי מושג בת כמה את אבל אני מניחה שאת מתבגרת טיפוסית. שלא תביני אותי לא נכון אני לא מזלזלת אפילו לשנייה באהבה שלך אליו אבל השאלה שלי היא...האם את אוהבת אותו רק בגלל המראה החיצוני? את הרי לא מכירה את האופי שלו, אני בספק אם את יודעת ממה הוא הכי נהנה, ומה הכי עושה לו את זה ואפילו איך קוראים לאימא שלו. כמובן שאלו פרטים חשובים אבל אולי תבררי אם יש לו גם פינימיות מרשימה לפני שתחליטי שאת מאוהבת עד השמיים? בכל מקרה לי נראה שאת מעדיפה בהרבה לחיות את הפנטזיה שלך בלי להיפגע מידי. תתקני אותי אם אני טועה. בכל מקרה שתהיה לך שנה טובה, שלך שירז

תגובה להודעה שלך...

אני ממש לא אוהבת האנשים לפי המראה שלהם. בכלל אני בן אדם שחשוב לו קודם כל איך האופי ואחרי זה המראה החיצוני , חוץ מזה לפי דעתי אף אחד לא בחר איך להראות ככה שאני מקבלת כל אחד לפי איך שהוא ניראה. דיברתי איתו ומסתבר שהאופי שלו ממש אבל ממש לא נחמד.... בעעעעעע לכן החלטתי לרדת ממנו. אני רואה שאני סתם סובלת מהמצב הזה וגם מגיעה לי טיפה יותר מהיחס שהוא נותן לי ומשדר לי... לכן החלטתי לשכוח ממנו וזה התחיל לעשות לי רק טוב :) בכל אופן אני לא הגיעה איתו רחוק בייחוד עם יש לו אופי ממש ממש חרא!!! האנשים שהאופי שלהם חרא אני סולדת כי האנשים כאלו לא שווים גרוש בעצם הם לא שווים כלום. וכמו שכתבתי מקודם באמת אכפת לי יותר מהאופי מהאשר מהיופי זה הרבה יותר משנהה לי. אשמח לקבל עוד תגובות :)

למעלה