המכתב

beeyourself

New member
המכתב../images/Emo30.gif

אז כמו שסיכמנו הגיע הזמן פשוט לכתוב. אני מצרפת טיוטה ראשונית ונסיונית ביותר, אתם כמובן יכולים לעשות בה ככל שעולה על רוחכם
(רצוי לא לאכול אותה במידה ואתם אוכלים כשר
) ואני מקווה שנצליח להוציא מזה משהו. אל תשכחו שהאנגלית שלי קצת חלודה ושזה נכתב בשעה מאוחרת זו

פלוטו24

New member
אהבתי אהבתי אהבתי ../images/Emo13.gif

זה כתוב קצר ולעניין, מנוסח טוב. אולי אפשר להוסיך עוד כמה דברים קטנים, כמו ביטויי הלשון שאנשים הציעו כאן ולשלוח את זה. (השאלה למי?)

beeyourself

New member
נראה לי שיש כתובת../images/Emo62.gif

קודם כל תודה על התגובות אבל כמובן שאצטרך את הסכמת כולם בשביל לקדם את זה הלאה. אז יאלה חברה תגיבו
בנוסף, ראיתי שיש כתובת של סוני במיילים שאנחנו מקבלים מהאתר שלה (SONY BMG MUSIC ENTERTAINMENT). זאת אומנם כתובת דואר אבל אפשר לנסות שם. מלד זאת כבר כתבתי מייל לאתר http://everythingtori.com/go/home בבקשה שיפנו אותי למי צריך. מה אתם אומרים?

פלוטו24

New member
אם אני לא טועה, יש איזה מפיק גדול

בארץ שתמיד דואג להביא את כל הכוכבים הגדולים להופעות בארץ. דומני שקוראים לו שוקי וייס ושהוא ניסה להביא את טורי שנה שעברה. אפשר אולי ליצור איתו קשר. אבל אני לא בטוח זה שמו. מישהו יודע?

noosh

New member
הממ,

עשיתי כמה תיקונים דקדוקיים קטנים, והוספתי קטע קטן. אני מקווה שזה בסדר. בכל מקרה, אני חושבת שאם כל אחד מאיתנו כן יכתוב משהו קטן, על מה שהמוזיקה שלה עושה לנו, אפילו כמה שורות על איז שיר שנגע או אלבום, זה יהיה נחמד לצרף את זה.

פלוטו24

New member
אחלה בחלה! אולי נקדם עניינים? מי

רוצה להיות אחראי סופי על שליחת המכתב וגלגולו הלאה?

האם לטורי יש כתובת קבועה?

בעבר ניסיתי לשלוח לה מכתב לפי כתובות שהיו בספרונים של הדיסקים שלה. המכתב תמיד חזר.

רות אן

New member
טוב מאוד! זה מרגש.. אולי אפשר

אפילו לעשות אותו יותר מרגש? יותר משתפך? ז"א בגבול הטעם הטוב, או שענייני וקולע זה בעצם עדיף... לא יודעת

למעלה