המכתב שלא נכתב

גל.com

New member
המכתב שלא נכתב

כן...הגיע החורף בגדול ועמו המחלה הנוראה מכל-(הבעל החולה) פעם-פעמיים בשנה אתה חולה...מה זה חולה,גוסס! ולא חשוב שהרופא אומר:``כולה שפעת.`` פעם-פעמיים בשנה אני הרוסה ממך,מה זה הרוסה ,גוססת! גוססת מעצבים עליך.אוי....כמה שאני אוהבת אותך כשאתה בריא! זו הצהרה אגואיסטית,אני יודעת.הרי באותו ערב רומנטי בשניים, יום לפני החופה,נשבענו להיות זה לצד זו``לטוב ולרע``. אבל תודה,שבזמן מחלה אתה מספק לי סיבות טובות להתעלם מהשבועה ההיא. על מה אני מדברת?....בוא נתחיל: אתה שוכב דווקא בסלון,שהופך לחמ``ל כי לא איכפת לך שזה מפריע לכולם. השולחן היפה שלנו גדוש פתאום בהמוני עזרים טקטיים: ערימות של תרופות,הרבה מעבר למה שהרופא רשם לך,הררי חבילות טישיו,כי לא כל סוג עונה על דרישות אפך האנין,שקיות לפסולת,תרמוס תה,עיתונים וספרים(שאתה ממילא לא קורא),וכן תשבצים...שאתה לא פותר. הטלוויזיה שעוברת לשליטתך המלאה משתוללת משלטוט...וכשהיא עוצרת,זה על כדורגל,והילדים נאלצים לצאת לגלות בחדרם. הטלפונים- חייבים להיות בהישג ידך-כדי שתוכל לצלצל ולספר לכולם(בפעם האלף),שאף פעם אף-פעם לא היית כל כך חולה ושאתה... פשוט הולך למות! וחוץ מכל זה...אתה לא מפסיק לקטר-מהבוקר עד הלילה. שמע חמוד,נכון שאני ג``ודאית, גדולה מהחיים,אבל הניג``וסים שלך מעבר לכוחותי!........... הצילו!אני קרובה להתמוטטות. ולשקט. סוף סוף נרדמת.ואז..יורדת עלי השלווה,וכוס הקפה שאני לוגמת בנחת...מזכירה לי את הימים הטובים שעוד יבואו... והם באים-והם נהדרים,הימים הטובים אתה לא שוכח להתנצל שהיית נודניק,מספר לכולם שאתה מת על,מבשל לי ארוחה נפלאה,ואוהב אותי נפלא בלילה... ואני מביטה בך.....ואין מאושרת ממני! אז,מאאאאאאאאאמי שלי,שרק תהיה לי בריא! אשתך האוהבת קראתי...אהבתי....כתבתי...!

אחולי החלמה

יחזקאל,תבריא מהר ובינתיים תתנהג יפה תן לגל את הסלולר שתוכל לראות אותי גם כשהיא הולכת לקופ``ח בשבילך

גל.com

New member
לחזי יש רופא בבית

וגם הרבה מחשבים בסלולרי....רק מדברים(לא רואים את הכתב היפה שלך :cool:...) אגב....גל מזמינה ליחזקאל גם רופא וגם אחות(שרק יבריא מהר) ................:cool: (נחמדים התפוזים....כשהם מחייכים ככה):cool:

גל.com

New member
דואר אלקט``-דבר אישי

וחבל שייתמלא ב.. כאן המרחבים גדולים ובד``כ זמינים. בוואלה?-וואלה אין לי!

יותר אישי

האם הדב המחבק הינו שליח מטעמך? שיתמלא....אבל אם יגלוש לחצי ``דליט`` במרחבים האלה הלכנו לאיבוד... וואלה!,לחצי על שמך-הוקוס פוקוס...גם ``החם`` ההוא טוב עבורי אבל עדיף לקלוע למטרה הנכונה... איסיקיו 1015611987

גל.com

New member
בכל אופן.....תודה

מקווה שתהנה ממעריצות נוספות...עם הפרסום הנוסף אני תמיד מעדיפה להשאר אנונימית(חושבת שהסברתי פעם) ווואלה......אל תאמין לכולם....(.גם לא לוואלה ההוא)

מרוב דובים לא רואים את היער

אני לא אספן בולים והרבה מעריצות זה פחות מאהובה אחת (ואפילו ממאהבת). לדבר לא עולה כסף ושאני עושה כסף אני לא מדבר ובבקשה ,חמודה,-פרשנות בליבך בלבד והתגובה לכל

noy301

New member
מה את כל כך מתפלאת?

הרי ידוע שבכל גבר מסתתר ילד שמחפש את אמא. אז כשהמתוק שלי נכנס הביתה מנוזל וממלמל משהו על כך שאלו הם הרגעים האחרונים של חייו, אני הופכת להיות אמא שלו. אני עושה לו מרק, ומלטפת אותו ונותנת לו להינות עד הסוף מהחוויה. הרי תמיד כשזה נגמר הוא מחזיר לי בריבית דריבית - אז מה הבעייה?

למעלה