המכתב שכתבתי לסיון טלמו ערוך ומתוקן

המכתב שכתבתי לסיון טלמו ערוך ומתוקן

המכתב שכתבתי לסיון חשוב לי שהוא יעבור היגוי (הגהה)

לכבוד סיוון טלמור המדהימה,

שלום רב, שמי פאר, ואני בן 23.

את זמרת מדהימה ומקסימה, ויוצרת מוכשרת. רציתי לשתף אותך במספר דברים, ועל כן אשמח אם תהיי לי לאוזן קשבת.

איני יודע אם את זוכרת, אך אנסה לרענן את זיכרונך. בתחילת השנה, בערך, פניתי אלייך במכתב, שבו סיפרתי על עצמי, ועל רצוני להגיע להופעה שלך. בנוסף, סיפרתי לך על תסמונת האספרגר שבה אני לוקה.

בתגובה למכתבי, מאוד התרגשת, וסיפרת לי על כך שאת מכירה את התסמונת מקרוב

רציתי לשתף אותך בכך שאני מאוד עצוב לאחרונה, בעקבות אין ספור דברים שונים. ישנם אנשים רבים מדהימים שתומכים בי - ביניהם זמרת מדהימה, העונה לשם ליאת יצחקי. זוהי הזמרת האהובה עליי.

מכל מקום, אני רוצה לספר לך על מספר דברים שקרו לי בשנה וחצי שנתיים האחרונות, שגרמו לי להיות עוד יותר חסר ביטחון, מכפי שאני בדרך כלל.

היה לי חבר ילדות בשם אהרון. היינו החברים הכי טובים. הוא הי חרדי
ואילו אני - דתי לאומי. עכשיו אני דתי לאומי ליבלרי, ואיני יודע מה קורה איתו, מה גם שלא אכפת לי.
בכל מקרה, ארע בינינו "פיצוץ", מפני שאני הבאתי לו דיסק של הזמרת אבריל לאבין, ואבא שלו כעס עלי, וכתוצאה מכך נוצר בינינו נתק. אך לא על כך אני רוצה לדבר, אלא על מה שקרה בהמשך. בתחילת השנה, אותו חבר פנה אלי בפייסבוק, ואמר שהוא התגעגע, אך למרות זאת הוא תמיד נהג "לרדת" עלי, והדבר פגע בי. אני ביקשתי ממנו להפסיק, והוא אמר לי: "בוא תזרום איתי בצחוקים", ולאחר מכן הוא מחק אותי מהפייס, למרות שהוא הבטיח לי שהוא לא ימחק אותי לעולם. בשל מעשיו, הרגשתי מנוצל ופגוע. לא זאת בלבד, אלא שלאחר מכן ארע מקרה נוסף: הייתה לי סוג של ידידה בשם קרן והיא עזרה לי בתקופה שאני התחלתי להתחזק. מכל מקום, היא התקינה אצלי תוכנת חסימה לאתרים, שאני ביקשתי, ואני גם התחלתי להתכתב עם איזה מישהו שהיא חברה שלו או משהו כזה, והיא ממש לא אהבה את זה. הכרתי אותה ואותו בפורום של חוזרים בתשובה בתפוז, והיא הייתה מודעת לאספרגר שלי, אבל יום אחד כשהייתי נורא לחוץ, היא התפרצה עלי ואמרה לה שנמאס לה לראות כל הזמן הודעות ממני, ושאני כותב לחבר שלה, והיא איימה לחסום אותי. אני ממש נפגעתי ממנה, אך זה לא כל הסיפור. היה לי מקרה נורא קשה שקרה לפני שנתיים. אני הכרתי דרך חבר משותף מישהו בשם דור (השם בדוי, מפני שהשם שלו מזכיר לי זכרונות רעים ). בכל מקרה, דור הוא בחור המתקרב לשנות ה-30 המאוחרות שלו, ואני הייתי איתו באיזה פורום, והיה שם בלאגן, וחסמו את הגישה שלו לפורום, כי נטען שהוא הטריד ילדות שגלשו שם. אני בסך הכל רציתי לדעת, למה אומרים את זה עלי והא ראה את זה איכשהו והוא אמר לי ללכת להתנצל בפורום אחר, מכיוון שחשדתי בו. הוא גם היה מודע לרגישות שלי אבל אני פחדתי להסתבך, והוא הפיץ עליי שקרים, ואמר שאני מבוגר - מה שלא נכון כי אני רק בן 23. יש לי צלקת נפשית מהאירוע הזה, ויש לי דמעות כרגע.

אשתף אותך במקרה נוסף שבו הייתי מעורב - הייתה בחורה שהייתי מאוהב בה. היא מעצבת כובעים, ואני הערצתי אותה ופרסמתי אותה. כשהיא הייתה בחוץ לארץ שאלתי אותה אם היא בארץ ואז פתאום היא מחקה אותי. בתגובה לכך שאלתי אותה: "למה מחקת אותי?", והתנצלתי אם לא הייתי בסדר. היא אמרה שזה לא אישי נגדי, אלא שהיא החליטה למחוק חברה צעירים שהיא לא מכירה, אבל הנקודה היא שהיא כן מכירה אותי, ואף דיברה איתי מספר פעמים, לכן לא הבנתי מדוע היא נקטה בצעד הזה כלפיי - צעד שגרם לי לצער רב ואפילו לדמעות ובכי.

אני מודה לך על כך שאיפשרת לי לפתוח את סגור-ליבי, ולשתף אותך ברגעים העצובים והפחות נעימים שחוויתי.

אוהב ומוקיר: פאר צוריאל (אוטוטו בן 23)

נ.ב
שכחתי לספר לך על עצמי יותר לעומק - גם על הדברים המשמחים בחיי. כפי שציינתי, קודם לכן, אני דתי ליברלי, ולכן אני מתנגד לכל הדרה של נשים מהמרחב הציבורי. באופן כללי אני חושב שאין כל מניעה בהאזנה לקולה של אישה. הרי זה מרגיע וגם יכול לחזק. חבל שישנם אנשים המעוותים את ההלכה. אני מקווה שיבוא יום ואנשים יבינו שכן ניתן לשמוע זמרות, ושהאיסור לשמוע את קולן היה רק עיוות הילכתי זמני.
סיוון יקרה, לעולם אל תפסיקי לשיר! אל תתני לאנשים חשוכים להדיר אותך. היי גאה במי שאת, כי המוזיקה שלך מדהימה, ומעודדת אותי לפחות, ואני בטוח שהיא מעודדת אנשים רבים נוספים.

תודה מראש,
פאר צוריאל

תודה לFOT THE LD

מיק67

New member
אתה מזכיר לי את הבת שלי

אני רואה איך היא מנסה להתחבר בפייסבוק למפורסמים שעוד עונים למעריצים כמו כל מיני ראפרים צעירים ואני רוצה להגיד לך שבהתחלה הם עונים אבל אחרי פעם או פעמיים כשזה עובר לפסים אישיים כמו המכתב שלך אל סיון, הם מתרחקים.
למה בעצם שתספר לסיון את כל הדברים האישיים האלו? אתה בכלל לא מכיר אותה ואין לך מושג אם היא יכולה או מעוניינת להקשיב, להגיב ולהיות שם כאוזן קשבת.
אני מציעה שתכתוב אחרת - שתשאל אותה האם היא מעוניינת בסיפורך האישי. אם היא תגיד שכן, אז תוכל לכתוב לה.
מפורסמים בתחילת דרכם נחמדים אל המעריצים שלהם מכל מיני סיבות, אבל זה לא אומר שהם באמת מתענינים או רוצים לדעת את כל הפרטים האישיים האלו ולכן כדאי לדעתי לברר עם סיון אם זה מתאים לה.

למעלה