המכתב כמעט מוכן..

CitizenErased

New member
המכתב כמעט מוכן..

וחשבתי לשתף. לא אני כתבתי, שני חברים שלי מחו"ל כתבו. ולדעתי הוא מצויין. אני צריכה רק להמשיך/לסיים אותו. לשים עוד קצת דגש גם על הקטע של ראיון, פרסום טוב בעיתונות פה תהיה התחלה מעולה בשבילנו וראיון יביא את זה. אני שוב מזכירה שהמכתב הוא לא מהפורום אלא מחברת התקליטים שלהם בארץ אל ההנהלה של מיוז. תקראו, תגידו את דעתכם, תשנו מה שבא לכם ותחזרו אלי

inbal145

New member
טעות קטנה

"Radiohead have performed 4 here times" אולי זה רק במחשב שלי, אבל כמו שזה נראה מכאן - הארבע הזה לא במקומו...
באופן כללי זה נראה טוב, הם כותבים מצויין ובצורה מאוד משכנעת. אולי הייתי מוסיפה קצת מהפסקה שכתבתי על קהילת המעריצים, שגדלה אחרי BH&R, ועל המדינות הנוספות שבהן מיוז הופיעו השנה בפעם הראשונה.

CitizenErased

New member
אני מעדיפה לא לכתוב על זה שהקהילה גדלה

אני מעדיפה יותר דווקא לגרום להם להאמין שהמעריצים היו כאן מהתחלה ומחכים להם כבר שנים. אני אשאל גם את היחצן אם הוא יוכל לתת להם מידע על מכירות האלבומים בארץ, שיראו עד כמה הם מצליחים כאן. הרעיון של לכתוב על איפה הם הופיעו לראשונה השנה זה רעיון טוב, אני אנסה לתקוע את זה איפשהו.. וכן, כבר הצביעו לי על הטעות הזאת ועל זה שמטאליקה כתוב עם L אחת חח שגיאות כתיב כאלה אני אמצא לפני השליחה, פשוט לא עברתי על זה מספיק לעומק, רק ברפרוף.

CitizenErased

New member
אכן, זה דבר אחד שגם הפריע לי..

השאלה היא כמובן אבל למה היחצן ציפה. אני רוצה להוסיף עוד קצת על הראיון/תקשורת בארץ ולסגור את זה ולשלוח לו מחר. אם הוא יגיד שזה ארוך מדי אני אנסה להוריד קצת בעזרתו.

CitizenErased

New member
אולי במפגש כלשהו..

אני לא יכולה להעלות אותו לאינטרנט כי הרבה אנשים שמופיעים בו ביקשו ממני מאוד יפה לא להעלות אותו חח

המכתב מעולה, באמת. מבקשת סליחה

שלא תרמתי כמו שהבטחתי, אבל יש לי לו"ז צפוף לאחרונה (יודעת שזה לא תירוץ, ושוב, המון סליחה
). ביום שני אני 100% כותבת המשך, מבטיחה. כל הכבוד לחברים שלך מחו"ל, זה כתוב מצויין! :)

CitizenErased

New member
יום שני כבר יהיה מאוחר מדי כפרע חח

המטרה היא לשלוח את זה, או לפחות טיוטה, מחר.

Djerry

New member
המכתב מצוין

לדעתי הוא לא ארוך מדי, אבל עדיף שזה ישאר באורך הזה ולא יגלוש ליותר מדי פרטים לא נחוצים.

CitizenErased

New member
you know me too well

לא סתם קוראים לי חפרפרת.. ברור שכשאני אמשיך/אסיים את זה, זה יגלוש לדברים לא נחוצים חחחח

skipp

New member
זה נראה מצוין

אבל.. חסר לזה סוף, צריך לכתוב לפחות עוד איזה שורה וחצי שתשמש כסוף, וגם לא לגמריי ברור מה אנחנו רוצים מהם במכתב... זה צריך להיות ברור שהמכתב נשלח במטרה להראות להם שאנחנו לא מסכימים לוותר כל כך בקלות, הבטיחו לנו הופעה(היי מאט אפילו אמר לך את זה פעמיים באופן אישי) אז אנחנו נקבל הופעה ויהיה מה !
(אני קשוח או מה ?!) בכל מקרה, ברצוני לחזק את דבריי המכתב... אכן...

CitizenErased

New member
בוודאי שזה לא גמור ../images/Emo13.gif

אמרתי גם שזה לא גמור. אני אסיים את זה בשעות הקרובות והעלה את המכתב הסופי לכאן.. שגם אז הוא לא יהיה סופי אלא רק טיוטה סביר להניח. בכל מקרה, אני בעיקרון לא רק בקטע של "תבואו לכאן, זו המטרה" אלא בכלל "דיי להתעלם"... העובדה שהם מעולם לא ראויינו לעיתונות פה מאוד מפריעה לי. ואני אומרת את זה בתור עובדה שכן ניסו להשיג איתם ראיונות. ההנהלה צריכה להבין שישראל אולי קטנה אבל אוהבים אותם פה ומגיע לנו יחס. זה מתחיל מראיון ונגמר בזה שהם יבואו לכאן. ולמאט אני אזכיר אישית את הבטחתו.

Michalush MI

New member
../images/Emo216.gifואו. הוא ממש טוב!!:]

אני רעה שלא עשיתי גם
אררר, מתמטיקה
אני לא חייה בגללה..

CitizenErased

New member
לא נורא ../images/Emo13.gif שלחתי כבר היום..

אבל ככה, לא גמור ושאלתי אותו איך לסגור את המכתב.

למעלה