המכתב (הגמור הפעם)

גרד3

New member
המכתב (הגמור הפעם)

"הרקיע השביעי" היא אחת משלושת הסדרות המובילות של ה wb בארה"ב ולמרות זאת היא זוכה להתעלמות מוחלטת מעיתוני הנוער בארץ. למי שלא שמע על הסידרה, היא מספרת את סיפורה של משפחת קמדן: אב המשפחה, אריק (סטיבן קולינס), הוא כומר פרוטסטנטי. הוא ואשתו, אנני (קתרין היקס), מגדלים את שבעת ילדיהם: מאט (בארי ווטסון), מרי (ג'סיקה ביל), לוסי (בוורלי מיטצ'ל), סיימון (דיוויד גאלגר), רותי (מקנזי רוסמן), והתאומים סאם ודיויד (ניקולאס ולורנזו ברינו). בסוף דצמבר הסתיימה בארץ העונה השישית של הסידרה ובמרץ תחזור שוב העונה הרביעית. אנחנו בטוחים שזה לא יהיה מאמץ גדול מדי לכתוב כתבה על הסידרה כאשר היא תחזור. מי שרוצה לקבל יותר מידע על הדמויות והסידרה מוזמן לגלוש לבפורום "הרקיע השביעי" בתפוז בכתובת: http://www.tapuz.co.il/tapuzforum/main/anashim.asp?id=849&pass=1 או לאתר הרישמי של הסידרה בכתובת: http://www.thewb.com/shows/show/0,7353,||152,00.html בתודה מראש, חברי פורום "הרקיע השביעי" בתפוז ומעריצי הסידרה ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ לא שיניתי הרבה, אבל הורדתי את הקטע עם הדמויות המשניות. אם כולם יסכימו, אני אשלח את המכתב לראש1 (מישהי פה אמרה שהיא כתבת במעריב לנוער, אז אני חושבת שהיא תוכל לסדר משהו).

נשמע אחלה../images/Emo70.gif../images/Emo45.gif

אבל לאן תשלחי את זה

ganitav1

New member
נשמע טוב../images/Emo45.gif../images/Emo85.gif

מקווה שיתחשבו במכתב
באמת מגיעה לסדרה יותר התחשבות

שלמונזה

New member
האמממממ ../images/Emo168.gif

מצטערת משהו אחד כן מפריע לי: "אנחנו בטוחים שזה לא יהיה מאמץ גדול מדי לכתוב כתבה על הסידרה כאשר היא תחזור." השורה הזאת נשמעת קצת יותר מידי מתנשאת אני לא בטוחה אם יאהבו את זה... אולי אפשר להחליף ל"נודה לכם אם תוכלו לכתוב כתבה על הסדרה שהיא תחזור למסך, להביא כתבות על השחקנים וכו' או משהו בסגנון.. ובכל זאת כדאי לדעתי לשלוח את זה גם למעריב לנוער, זה לא יכול להזיק. אולי גם לפנאי פלוס ורייטינג שהם עיתונים גדולים בנושאי טלוויזיה, ופשוט למשוך עניין לסדרה המקסימה שלנו
יום טוב ושבוע נפלא
יפית

SoldieRonit

New member
אולי להוסיף מילה על הפורום

הפורום של אוהבי הסדרה,או של הקהילה המגובשת-משהו שיראה להם שיש קהל לכתבות

14 טלולה

New member
נשמע מצוין אבל...

המתכב ממש אחלה בתקווה שהוא יעזור כי כבר פעם היתה כתבה דיי גדולה על הרקיע בראש 1 וזה לא יותר מדיי עזר

למעלה