המכתבשאשלח לקרן

המכתבשאשלח לקרן

קרן היקרה, שמי ___, אני בן ___ וגר ב______. אני מאובחן עם תסמונת אספרגר, שהיא תסמונת על הקשת האוטיסטית. יש לי חבר נוסף בשם __ עם אותה תסמונת, ושנינו מעריצים אותך וחולמים לפגוש אותך פנים אל פנים. קצת על אספרגר: לאנשים עם תסמונת אספרגר יש לקות בתקשורת. הם מתקשים ליצור קשרים עם בני גילם ולהבין קודים חברתיים. למשל, הם מתקשים לקרוא הבעות פנים, ורמזים לא מילוליים. הם יכולים להילחץ מאירועים חברתיים, ולא לדעת איך להתנהג במצבים חברתיים. לעומת זה, לאנשים עם אספרגר אין קושי שכלי והם לרוב אינטליגנטיים ותלמידים טובים. לפעמים הם אפילו מצטיינים במיוחד בתחום מסויים, כמו מדעים מדוייקים, מתמטיקה ומחשבים. לפעמים גם במוזיקה (למשל, רוני גינוסר שהתמודדה ב"כוכב נולד"). עם עזרה מתאימה, אנשים עם אספרגר יכולים להגיע להישגים ולממש את עצמם. אני אשמח אם תוכלי להיפגש איתי ועם חברי ואולי זה יוכל לתרום להעלאת המודעות לתסמונת אספרגר ולקשת האוטיסטית בכלל. שלך באהבה, משיה מקסימה עזרה לי ושאלתי היא להוסיף לזה קטע שאני כתבתי לכתבו לה קטע קטן כי ממש באלי ונראה לכם שזה יגע לקרן ?

I מ י ר ב I

New member
אין לך מה להפסיד

תנסה...אל תגיע עם ציפיות מסוימות ואולי תופתע. ואם בא לך להוסיף קטע אז לך על זה. בהצלחה!

הנה שירון שכתבתי לה

"בין שדות הפרחים לשדות הירקרקים מתעופפים להם פרפרים לבנים וצחורים אשר באור השמש בוהקים, ריחות נעימים מפיצים הפרחים, ומתעופפים שם גם דבורים אשר צוף יונקים. והנה השמש שולחת לעברי קרן אור שמחממת אותי." היא תתרגש?

I מ י ר ב I

New member
קרן תופיע בי-ם בפסטיבל התרבות והתיירות

אין יותר מדי פרטים אבל הפסטיבל יתחיל ב 1.12 וימשך 4 סופ'שים. אולי זה קשור להופעה בזאפה.אין לי מושג http://tayarut.index.co.il/siteFiles/1/33/352977.asp

עכשיו חיפשתי את הקטע (כי לא זכרתי את השיר)

ולא, זה לא מנגינה של קרן... גם המילים וגם המנגינה זה המצאה שלהם... (אלא אם כן יש לקרן שיר שאני לא מכירה
)

קרן ענתה לי למייל

ניא מתקוה אני כל כך אוהב אותה תגידו אפשר לוח הופעות וזה לחודש הבא או לחודש אני רוצה לדעת כי אני ארצה ללכת היא הזמינה אותי

איפה אתה גר?

יש במוצ"ש הקרוב בבר'לה - זה ליד חדרה 22/12 ירושלים 23/12 זאפה ת"א יש בינואר בהרצליה-26-1

באלעד

ותודה אני מקווה ללכת להופעה בהרצליה זההכי נוח לי ואםאני רוצה לפגוש ואתה מה אני עושה אני אראצה לפגוש אותה ולהביא לה מתנה

למעלה