המכתבים נשלחו!!!

L A D Y B U G 2

New member
המכתבים נשלחו!!!

מצטערת על האיחור הענק.......נעלמתי!!! המכתבים מהארץ הגיעו אל הספר בהצלחה (ובדאגות וזמן לחוץ מצידנו). בקיצור....שני חבילות מלאות בדברים למאט ממעריצים בעולם נשלחו בנוסף לספר שהאנגליות הכינו עם כל המכתבים וחבילה שלישית צריכה גם לצאת לדרך עם דברים אחרונים (בטח כבר נשלחה). הרמז הראשון ל"חיפוש מטמון" שעושים למאתיו גם כן נשלח כבר...(אני חושבת שמאתיו עם פעם מטייל לו בעולם ובגלל זה הוא עדיין לא התחיל את ה"חיפוש") טום כנראה יודיע על כל המתנות והמכתבים שהגיעו או משהו כזה....

NiKi†a

New member
../images/Emo45.gif אחלה

נקווה שהוא יבוא לארץ להודות לנו =] גם הופעה נחמדה יכולה לעזור להיות בסדר.. [טוב נו]. אניווי, את יודעת מה הרמז?

L A D Y B U G 2

New member
אין לי מושג מה הרמז....אבל טום אישר

שהוא נשלח כבר! אלה רמזים שיעזרו למאתיו להגיע לאתר היום הולדת שהכינו בשבילו ושם הוא יגלה איפה המתנות!!!

normajane

New member
ממ

תגידו, אתם חושבים שהוא ממש יישב ויקרא את המכתבים שלנו? מעריצים מישראל ובכלל מעניינים אותו ואת הלהקה?

C A R I S M A

New member
כי יהיו לו מלא מכתבים לקרוא!

אולי הוא יתבונן בהם... לא יהיה לו כוח לקרוא את כל זה... אם זה יגיע אליו בכלל...

L A D Y B U G 2

New member
הוא יקרא אותם!!!

הוא מכיר אותי כבר
אז בטוח הוא ימשיך לקרוא את המכתב..................חסר לו אם לא!!! הוא לא חייב לקרוא אותם בזמן קצר.....שיקרא כל יום כמה דפים! המממ....קירקי כזה בן-אדם נחמד

L A D Y B U G 2

New member
והינה הודעה של מאתיו מטום קירק!!!

Tom Kirk Muse Management Thanks from the Birthday Boy --------------------------------------------------------------------- Hey. Matt asked me to say a massive thank you for all the amazing gifts and messages he got for his birthday. and i quote "tell them they are the best". Nicely done. Tom תירגום: תודה מילד יום ההולדת -------------------------------------- היי. מאט ביקש ממני למסור תודה ענקית על כל המתנות וההודעות המדהימות שהוא קיבל ממכם ליום ההולדת שלו. ואני מצטט "תגיד להם שהם הכי טובים" כל הכבוד. טום.

O L g i T

New member
חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח

Birthday Boy חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח אני מדמיינת את מאט יושב מול עוגה עם כובע מסיבות משולש כזה על הראש

O L g i T

New member
חחחחחחחחחחחחחחח כה!

ושניהם צוחקים כמו מטורפים!
אבל רגע... מה עם כריס?

O L g i T

New member
חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח

חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח

למעלה