אומנם החזית הזו נראת עבה מאוד והתפרושת יפה מאוד. אבל הייתי מעדיף משהו דק יותר אפילו פחות תפרושת אולי אבל שהכל יהיה אדום וכתום זה נראה מדהים אבל הכל ירוק אפילו טיפה תכלת או כחול. תדמיין שכל הירוק במכ"ם היה אדום עכשיו
תראו איזה קיר מדהים צפונית וצפון מערבית לנו כל כך כל כך קרוב. אבל אם נסתכל מקרוב אנחנו מקבלים את החלק הקצה הדרומי של זה עננות אפורה בתצ"ל ואפילו יש שם חורים קצת. וזה מתבטא יפה במכ"ם. אם רק הקיר המדהים הזה היה קצת מתארך יותר דרומה.
תראו בצד ימין את התצ"ל לא יודע האמת מה קורה שם בחזית עצמה. אני יודע רק שאנחנו לא ממש מקבלים אותה אלא את החלק הקצה היותר דרומי שלה. זה נראה פשוט מדהים בתצ"ל.
כן אמרו ברקים רעמים רוחות עזות ושאר ירקות מה שלא נראה כרגע במכ"ם אבל גם אמרו שזה בצהריים לערך יתעצם ויתחזק. עדיין אני מתפאל והמום מהתצ"ל פשוט תמונה מרהיבה ! כזה קיר לא רואים כל יום.
יותר נכון אפילו הדגישו שהפעם התיאור של חזית אלימה בהחלט מתאימה, כמבן שאין טעם כרגע להגיד שטעו כי אנחנו רק בתחילת היום, ולפי התחזית דיברו על שעות הצהרים, ניתן להם צאנס בשעות הקרובות
החלק היותר פעיל מבחינה עוצמתית שייך לחלק האחורי שלה, כאשר לאחר מעברה המשקעים יהיו נקודתיים יותר אך עוצמתיים מלווים סופות רעמים וברד. כל זה ייקרה בשעות הקרובות ולאט לאט נרגיש התגברות בעוצמות המשקעים, וזה גם ייתבטא במכ"ם. אגב - היום יתרון ברור לפנים הארץ כאשר הרוחות החזקות יסיעו את העננים במהירות פנימה. באזור שדרת ההר לדעתי עשויים לצבור עד מחר עשרות מ"מ.