המכונית שלי

התרמית

New member
המכונית שלי

יש לי מכונית. הרבה זמן רציתי מכונית, ואני אוהב את המכונית שלי. באמת. סובארו לגאסי. אני אוהב את הצורה. אבל בחוץ, אפילו כשאני במכונית שלי, אני מסתכל לצדדים. מסובב את הראש אחרי איזו B4 יפה... פעם היה לי ג'יפ סופה. לקחה אותי למקומות חדשים. אבל מה לעשות, זה לא היה זה, לא אהבתי את הסופה. אז למה, כשאני נוהג בלגאסי שלי אני נזכר בסופה? הצריכת דלק שלה הרגה אותי, וגם הטיפולים. אבל איזו נסיעה!

bugbuster

New member
שלום למכונית.. אופפססס.. לתרמית.

למרות שנראה כטעות בפורום.
שנה טובה.

התרמית

New member
תודה באג, אבל....

לא לא, זו לא טעות בפורום. קיוויתי שהמטטפורה תובן טוב יותר. הלגאסי שלי היא החברה שלי, אמינה, יפה ואהובה. הסופה היא החברה לשעבר שהייתה משהו מיוחד במיטה, אבל דרשה יותר מדי...

bugbuster

New member
תרמיתי היקר,

וקבל זאת לא כביקורת, אלא כקריצה טובה וחברית מאוד. בגיל ארבע עשרה, קיבלתי מצלמה שכבר לא הייתה קופסת "בוקס." (היו חיות כאלה, והיית מכוון פתיחה ומהירות באופן מאוד סכמתי, מצלמות רפלקס, מראה קופצת SLR, רק הופיעו על הבמה, ואיש לא הכירן.) אני זוכר עד היום את ההסבר הטוב ביותר שקבלתי למהותה וטיבה של תמונה- תמונה טובה אין בה צורך להסברים. משו בנוסח: אה'. כן בעצם צילמתי את מיצי החתולה אבל היא בדיוק קפצה מעבר לגזע, ויצאה מטושטשת, כך שאם תיסתכל טוב, אולי לרגע זה יראה כאילו באמת היה שם חתול... וכולי..
ומעבר למטפורה שבוודאי נכשלתי בה, האם לא הגיע הזמן שתתאר את חוויותיך עם שתי העלמות עצמן? כהוויתן? במלוא תיפארתן? זו האחת, או האחרת?

התרמית

New member
יפה, יפה....

יש משהו בדברייך, המטאפורה שלי הייתה כנראה כמו בדיחה פרטית... אני הבנתי, ואני משער שמה שהיה חשוב לי זה להוריד את זה מעליי... וחוץ מזה, ההודעות הקודמות שלי, שכתבתי מזמן, מתארות סיפורים אמיתיים... למעשה סיפור אחד לכל בחורה... אבל אני באמת אכתוב עוד.... הגיע הזמן.

למעלה