המכה ה11 של פסח

dana00

New member
תודות ל"שחר"

ואוו, תודה על הזמן! אני מניחה שישבת שם יותר משלוש דקות כדי לכתוב את מה שכתבת. ומה שחשוב זה שהצלחת לעודד אותי מעט, להכניס אותי לפרופורציה ולהראות שיש גם "צרות אחרות...". לא שאני לא יודעת שאלו קיימות... יש לי המון חברים מכל ה"סוגים" ולכן אני עדה לטיב האושר של אנשים רבים. הפורום בו אני משתתפת הוא פורום מאוד אינטימי ואנונימי וטוב לי להשתייך לשם, משום כך. משום שישנם שם אנשים ששותפים להרגשות הללו באופן כלשהו. ולכן גם קל להם לעודד אותי (כי איפהשהו אני מאמינה שהם גם מעודדים את עצמם). אני לא בן אדם "דכאוני" ו"לא מאושר". אני באה ממשפחה שהזוגיות בה הי מודל לחיקוי, דבר שבאמת הייתי רוצה לעצמי ואני מנסה לבנות לעצמי מודל כזה של זוגיות. בכל אופן, הדגש היה על תקופות החגים, השבתות, החתונות- אירועים משפחתיים בהם לרב את כאילו "לא שותפה.." משום שלא חווית זאת. בכל אופן, גם אני לא רוצה להכביד, לכן אסיים בתודות על תשומת הלב:)

נכון, את התמקדת בבעייתיות שבחגים

ואולי מזה קצת התעלמתי קודם. אבל, תגידי- את מכירה מישהו שאוהב את החגים האלו? סיוט! ליל הסדר- שייכת או לא- זה עונש שלא ברא השטן
אבל מעבר לעידוד שקיבלת פה- עצם זה שהוצאת החוצה קצת הרגשה מחורבנת ושיתפת בה עוד אנשים במצב דומה ושונה- כבר פתרת 90% מהבעייה הזו.

seeyou

New member
הרגשתך מוכרת גם לי../images/Emo140.gif

יש לי הקבה מה להוסיף אך חושש מתגובת הפורום Forget past mistakes. Forget failures. Forget everything except what you're going to do now and do it."

גריפון

New member
סיו יו, יש לך מה להגיד - אז תגיד!

אחרי כל מה שענו לך והסבירו לך איך מתנהלים כאן הדברים - ולא בשונה מפורומים דומים אחרים! - נדמה לי שתוכל לעמוד במשימה בכבוד ולהאיר גם את עינינו. אתה בהחלט מוזמן לשתף אותנו במה שמוכר לך בסיטואציה הזו. שחר, מאוד ריגש אותי לקרוא מה שכתבת. ביחוד נגעה לליבי הדוגמה לגבי אחותך - יכול לצאת ניזוקים גם בגלל שבאים מרקע חם ותומך... אוף.

6 פפאיה

New member
חייבת להגיב ומהר...

גמני בת שלושים , קשישה מופלגת.. מחפשת בנרות ולא רק שם.. לייל הסדר היה נראה אצלנו כמו תיבת נח זוגות זוגות כשרק אני בעוונותי הפרתי את ההרמוניה עדיין זו לא סיבה מספיק טובה לא להיות סיבה מספיק טובה לעצמך!! אז נכון אנחנו לבד, זה לא הכי נעים בעולם אבל יכול להיות יותר גרוע.. כמה פעמים היית בזוג והרגשת יותר בודדה מאשר לבד?(הרבה יותר) כמה זוגות באמת "הרמוניים" ראית? האם כל אלה שבזוג באמת מאושרים? אל תתני למקסמי שווא להטריד אותך... כולם סובלים:).. טוב לא כולם..אבל דברים הם לא כמו שהם נראים! את לבד כי את לא רוצה להתפשר על בינוניות נכון?! אז תתאזרי עוד קצת , בסוף כולנו נמצא והכי חשוב תהיי סיבה מספיק טובה בשביל עצמך.. (לא צריכה בן זוג או ילדים כדי להיות סיבה מספיק טובה- את סיבה נפלאה ותתחילי לחשוב בהתאם!!! אני מקווה שאני לא נשמעת נוזפת הכל באהבה שיהיה לך חג מקסים! פפאיה

סיפור בשבילך

פעם כשרציתי להצטרף לפורום אחר, שלחתי מסר ממש תמים לטעמי. האלה מה-זה התנפלו עלי!!!! לא הבנתי מאיפה זה בא לי. שלחתי מסר תיקון. התנצלתי על שאני לא מכירה עדיין את הלינגו של הפורום. סלחו. מאז אני שם. אז קדימה. ברוך הבא וברוך הנמצא.

dana00

New member
חושש מתגובת הפורום??

יוסי יקירי - אנחנו פה כדי לעזור, לעודד ולתמוך אחד בשני!! אין לך מה לחשוש לחשוף פה את רגשותיך. מה שיפה פה הוא האנונימיות והעובדה שכולנו פה לצידך! מי יודע אולי עוד יצליחו לשפר את הרגשתך כמו שהצליחו לשפר את שלי!! אז יאללה קח איזה דרינק ושב לדבר איתנו:)

skito

New member
אוף איזה משפחה של לחצנים!

סיפור מעניין, מחזק את העובדה שנורמות ייחודיות לא ניתנים לתיקון

dana00

New member
אנשים תודה ../images/Emo39.gif../images/Emo141.gif../images/Emo142.gif../images/Emo20.gif

תודות לכולם!!! על שנתתם לי יומיים שמחים:) עם הרבה עידוד ואווירה חיובית ואופטימית. פרח לכל אחד ואחת...

geedy

New member
בהחלט לא איחרת את הרכבת

יש לי אח כבן 50 שהוא בטוח איחר את הרכבת למרות שיש לו תואר אוניברסיטאי, ועוד כל מיני קורסים שונים מחשבים וכו... מובטל כבר כמה שנים טובות כבר מרוב יאוש עבד כשומר, אם את משכילה ונראת טוב לא רואה שום סיבה לזה שלא תמצאי את המיועד לך, אני בטוח שהוא יבוא רק צריך את הטיימינג הנכון, אני לא יודע מה בדיוק הסיבה לכך שלא מצאת קשר קבוע, אין זוגיות מושלמת תשכחי מזה, צריך לוותר משני הצדדים והרבה, כמובן שיש קו מסוים שלא עוברים אותו, אני ויתרתי המון גם אישתי אבל כמובן שיש לנו הרבה במשותף וזה מה שחשוב, מאחל לך בהצלחה

MICHL99

New member
לא קראתי את התגובות../images/Emo20.gif../images/Emo142.gif|כלנית

אבל יש לי מה לומר לך אוי ואבוי לך ,שלא תגידי אף פעם אבדה תקווה בלי תקווה לא תיהיה שווה כלום.
יש לי את הרגשות ואת התחושות בדיוק כמו שלך ,וגם אני שואלת עד מתי זה ימשך
מה אני עשיתי לא טוב
למה החיים המשעממים האלה |?\ומתי לעזעאל זה יגמר
אז כן אנחנו מיואשות ונמאס לנו ואין כבר עם מי לצאת,ופחות ח'ברה ויותר זוגות מסביבך ואת כבר מרגישה שונה,מרגישה לא טוב עם עצמך שאין ,שזאת אני שלא בסדר אבל אני לא מסכימה עם זה כי אז אני יכנס לדיכאונות וממש לא בא לי ולמרות שיש בינונו 9 ש' הפרש אני עדיין מרגישה כמוך עצוב
בהצלחה לי לך ולכולם.

your pussycat

New member
אני בס"ה בת 18 וחצ י אבל...

אל תשבי בבית תצאי תכירי תבלי ולאט לאט תכירי משהו נחמד ואת לא תשארי לבד ואל תשבי בבית ותרחמי אל עצמך ותבכי זה לא ע-ו-ז-ר בהצלחה...

והנה שאלה ששאלתי השבוע

ידידים שלי ולא קיבלתי מענה. איפה אפשר לצאת כדי לפגוש ולהכיר בחורות באיזור גיל שלושים, ושלא יהיה מפוצץ ברעש ובעשן סיגריות? ובבקשה לא לענות לי אינטרנט / בליינד דייט

dgan

New member
היי דנה, לא קראתי את כל השירשור

פשוט הגעתי אליו מעמוד הכניסה של תפוז... אז גם אני לבד בחג, היום, כן היום, "חוגגת" יום הולדת 30, לבד... בחג נשלחתי אחר כבוד לפסיכולוג - ההוא שעזר להיא לא להיות לבד בחגים... והיום... האקס המיתולוגי (כן נשוי+) התקשר לאחל מזל טוב... ניתקתי את השיחה ופרצתי בבכי מתמשך... על עצמי על החיים... הדמעות זולגות בכלל בלי יכולת לעצור אותן. כן, גם החברה הטובה שלי נשואה עם ילדים... וכל יום הולדת היא מאחלת לי שבשנה הבאה אהיה נשואה ולפחות בהיריון... אין מה לעשות לכל אחד יש את הקצב שלו. ותמשיכי לחלום כי רק החלומות והרצונות והעשייה יובילו למציאות טובה יותר כבר מזמן רציתי לשאול איך מתחילים מחדש... אולי הדרך היא פשוט לאזור אומץ ולנסות אני... אני לא מצליחה כל כך, ולא אני בכלל לא חושבת שמשהו דפוק בי או בך פשוט... הקצב שלנו אחר... האושר והאהבה נמצאים אי שם פשוט צריך למצוא אותם ושבחג הבא נמצא את האושר ואת האהבה

dgan

New member
דנה... ניסיתי לעודד ויצאתי מעודדת

ממך ומהמסרים שקיבלתי ממך. תודה
אני קוראת עכשיו את מה שכתבתי מתוך הדמעות... ניסיתי לעודד מכל הלב... ויצא קצת הפוך
רציתי לומר שהחלומות שלנו - יתגשמו!!!
וצריך להמשיך לחלום אותם
לרגע לא לוותר על החלומות שלנו הם יתגשמו, אם לא היום... אז מחר להיות אופטימיות, לשמוח, להקשיב לגלים לחיות
, לעשות , לפעול ולאהוב
לילה טוב

עינבי2

New member
הגזמת אחותי

מה שאוחז אותנו אילה החלומות והיצירה להתגשמותם אם תאבדי זאת אז את מאבדת את החיות שבך. כל גיל הוא התחלה לכל גיל יש את הקסם שבו. ובטח ובטח לבת שלושים.

רומנסה

New member
למרות שאמרו כבר כאן דברים כדרבנות,

אוסיף גם אני. גיל שלושים אינו גיל מופלג! את צעירה ובשיא פריחתך. למה את צריכה להיתפס ליאוש? רציתי גם לספר, שאת בן זוגי הכרתי בשלב שבו הייתי די פסימית ונואשת למרות שהייתי צעירה למדי, בגלל ניסיונות רבים שלא עלו יפה. לדעתי, טוב את עושה שאת לא ממהרת להתחתן. מוטב לעשות זאת אחרי מערכת יחסים טובה ויציבה. לא היית רוצה למצוא את עצמך עם בן זוג שאינו מתאים לך, נכון? את יודעת כמה זוגות נשואים שלא באושר? כמו שכתבו לך, "דברים שרואים מכאן לא רואים משם". אינך יכולה לדעת בוודאות אם אנשים אחרים, שנראים מאושרים, אכן כאלה. אני מציעה לך ליהנות מהטוב שיש בחייך. הרי יש לך חברים ותחומי עניין. אנא, התעלמי מכל היכנעס. אימרי להם שאת מאושרת מאוד, ושיצאו לך מהוורידים. כמו שכתבו לך, אל תילחצי. המשיכי לחפש, אבל בשלווה ומתוך ביטחון שתמצאי בן זוג, ותיווכחי שהוא בוא יבוא!

למעלה