המכה האחד עשרה

חיפושיט

New member
המכה האחד עשרה

אוקי, מישו מוכן להסביר לבורה שכמותי מה זה הדבר האידיוטי והמטומטם ``לגעת באושר``??? ראיתי חלק מהסדרה <רק פעם אחת לרבע שעה שיהייה לי על מי לרדת בזמן הקרוב> ו.... כילו, מיי גוד!! השחקנים שם צריכים סדנאות משחקי דחוף!! למרות שלא כולם, ויש שם כמה שחקנים שמוציאים איזה שהם איכויות משחק. בכל מקרה, יש לציין עוד עובדה, הסדרה מצליחה בענק ואני פשוט לא מבינה למה?.. מה הקסם שלה?.. מה הקסם של אופרות סבון ?... אולי כדי להתחמק מהמצב בארץ?... משעמום?.. אם מישו יסביר לי אשמח לדעת מה מושך אנשים רבים לתוכניות המעופשות האלה שמציגות מציאות מעוותת שכל אחד שוכב עם הכלב של האמא הלא אמיתית שלו ואז מגלה שזה אחותו שאבדה בלידה.. הסבירו נא והאירי עיניי...!

~*~gaL

New member
איכססססססססססס

המשחק גרוע, ואין לזה תוכן, ממש כמו כל אופרת סבון שיש. כבר אמרתי שצריך להשמיד את כל הסדרות האלה. פויה. 8-p

ניסיון להסבר :cool:

טוב, אני לא רואה את זה (באמת!), אבל חלק מהחברות שלי כן (באמת!!), והטענה הכי נפוצה ששמעתי בנושא היא:``מה, זה מצחיק!!`` בקיצור, חלק מהחלק הזה (של החברות שלי, זאת אומרת), מכור לטלנובלות, ואפילו החלק הזה יורד על הסדרה ועל איכויות המשחק שלה, כמו שאמרת... אז זהו- בהעדר תוכניות בידור, מה שנשאר זה שחקנים ישראלים, כנראה ;-)

pomelit

New member
אנחנו על המפה

גם לנו יש אופרת סבון על עלילה מבועות גם לנו יש תכנית שלא קורה בה שום דבר אף פעם, ומקסימום הכוס קפה של הפרק הראשון נגמרת בפרק השלישי גם אנחנו יודעים לשחק בלי לשחק, ולצלם כל סצינה משלושים זוויות לפני שמישהו עושה צעד גם אנחנו עושים את זה!!! וסתם - האמת היא שלא ראיתי את זה אף פעם...

MiToOsH

New member
החלטתי לחקור את מה שטענת...

well את צודקת! ראיתי היום לגעת באושר, סתם מתוך שיעמום, כי לא נשאר כבר עם מי לדבר בטלפון (דיברתי 40 דקות עם כל בנאדם)... את קולטת שאיצ`ו נישק לקארין את הנעל מול כל האנשים בפאב? איזה גבר !!!!! חחחחח סדרה של אדיוטים, למרות שהגיס של חברה טובה שלי (תומר רוסו) משחק שם... חחחח סורי תומר... MiT`o

LuNaTiC

New member
לגעת באושר -

זה כל כךךךךך מפגר!!!!! אבל באמת, ראיתי פרק או שניים וזה היה כל כך מצחיק!!!!!!!! הסדרה כל כך פטתית (פתטית? אני לא יודעת.. כן, בטח ככה כותבים) שכל דיאלוג שם גורם לי להתפוצץ מצחוק!! חי חי... בעעע ענבל

למעלה