המיתולוגיה

konekod

New member
המיתולוגיה

התחלתיח לשחק במשחק AGE OF Mythology והתחלתי להתעניין במיתולוגיה.. אם למישהו יש אתר עם מידע על מיתוסים ועל האלים ועל המלחמות עם טרויה.. בבקשה לתת לי.. תודה מראש.. (אם אפשר לפחות אתר אחד בעברית)

כנס לקישורים של הפורום...

http://www.tapuz.co.il/tapuzforum/main/links.asp?id=994 מומלץ: האתר של הפורום.

konekod

New member
.

יש שמה מידע מעולה וזה באמת מעניין אבל אני רוצה גם סיפורי עם כמו נגיד הסיפור של נרקיס שהתאהב בעצמו וזה.. ויש מלא כאלה.

סקיפי

New member
נארקיסוס

היה היה עלם ושמו נארקיסוס. כל הנימפות הכירו אותו, כי כל ימיו ישב ביערות ובהרים. וכה יפה היה הנער עד שכולן אהבו אותו בלב ובנפש, אך הוא אף לא שם לב לאחת מהן. כי רק ציד אהב הנער, ושום אהבה אחת לא ידע ולזרא היתה לו.אך יום אחד, כשהתכופף מעל הנחל כדי לשתות ממימיו, ראה בתוך הפלג הזך את בבואתו. השתומם הנער על יופיו ומהשתוממות זו נולדה האהבה הנעלה ביותר: נארקיסוס התאהב בעצמו. יש טוענים כי נענש בידי האלים על התעלמותו מהנימפה אכו, שהתאהבה בו. את העולם כולו שכח ורק הסתכל במראהו אשר ראה במים. לבסוף – מת הנער מגעגועי שווא, וכשהובא לקבורה, צמח על הקבר פרח עדין שעליו לובן וליבו זהב, שקראו לו בשם נארקיסוס. מפני פרח זה הזהירה דמטר את פרספונה בתה – כי בנרקיס חבויה התשוקה, וריחו מסיח את הדעת מן השמים. ו-תודה לפאראנדובסקי שלי, כמו תמיד... עוד משהו?

5 0 6

New member
ואני חשבתי שמת בגלל שניסה לתפוס את

בבואתו וטבע. יכול להיות שאני מתבלבל עם סיפור אחר?

סקיפי

New member
טוב...

יש, מן הסתם, כמה גרסאות לסיפור. זנ יותר טרגי אם הוא מת מאהבה לעצמו, ולא מאיזה טעות אווילית. (גם זו טעות אווילית, אבל.)

למעלה