המירוץ 3

• פותח הנושא Gal6
  • פורסם בתאריך

cornflake girl1

New member
יש סיכוי שיהיה מתישהו ה"מירוץ

למליון" ישראלי? כמו שהיביאו לארץ את ה"כספת" ו"מי רוצה להיות מליונר"

·pixie·

New member
הכספת זה לא מיובא...

אסלנדי17

New member
Vכספת זה לא ישראלי?

אני חושב שארז טל המציא את זה ובכלל מכר את זה לאוסטרליה בריטניה רומניה יוון ועוד כמה מדינות

Boran

New member
זה ממש לא אותו דבר, אי אפשר להשוות

המירוץ זה תכנית מציאות, הכספת ומיליונר זה שעשועונים. לשעשועונים האלה יש אולפן מסודר, עם הכל מורכב וזה, המירוץ עולה הרבההה יותר. חוצמזה, מי יודע איזה בעיות בטחוניות יעשו לישראלים? כבר היה הישראלי הזה שעצרו אותו לכמה שבועות בארה"ב כי חשבו שהוא ערבי, ומי יודע איזה לינצ'ים יעשו בהם.

אסלנדי17

New member
3....שאלה...

דווקא ממש אהבתי ותאמת הצוותים יותר נורמלים לפי דעתי מהעונה השניה. התאומים שווים אבל דיי טיפשים (המממ) וזה היה יכול להיות מצחיק לראות אותך עפים אבל יהיה יותר מצחיק לראות אותם בהמשך אני כבר יודע שהם לא ינצחו! ודווקא אלו שעפו היו חמודות! שאלה!!!! את הכרטיסי טיסה הם לא משלמים מכספם האישי נכון?!?!?!?!

../images/Emo58.gifספוילר מעליי!!!!../images/Emo58.gif

כל כך קשה לא לכתוב?? עכשיו אני יודעת מי לא מנצח!

אסלנדי17

New member
לעזאזאל איזה ספויילר רשמתי???

לא אמרתי כלום שקשור לספויילר ולא גיליתי שום דבר על המשך המירוץ!!! ואם את מתכוונת על זה שאמרתי שהתאומים לא ינצחו זה היה השערה פרטית שלי וזה דיי ברור שהם לא ינצחו ואת יודגעת מה אני בכלל לא מאמין שחשבת שהם ינצחו

../images/Emo121.gif

אני חשבתי שאמרת: ואני כבר יודע שהם לא ינצחו! (או משהו בסגנון) ומזה הסקתי שאתה יודע שהתאומים לא ינצחו, וזה היה יכול סתם להרוס, כי אז הייתי יודעת מי לא יזכה. אתה מבין? זה לא משהו אישי לגבייך. וכן, אני דווקא חשבתי שהם ינצחו, בגלל שבכל עונה מנצחים זוג החתיכים ה"בריונים"... וכמו שכריס ואלכס כל הזמן היו במקומות האחרונים, בסוף הם ניצחו! מה אתה יודע! אז תסלח לי על הטעות שלי.

../images/Emo121.gif

אני חשבתי שאמרת: ואני כבר יודע שהם לא ינצחו! (או משהו בסגנון) ומזה הסקתי שאתה יודע שהתאומים לא ינצחו, וזה היה יכול סתם להרוס, כי אז הייתי יודעת מי לא יזכה. אתה מבין? זה לא משהו אישי לגבייך. וכן, אני דווקא חשבתי שהם ינצחו, בגלל שבכל עונה מנצחים זוג החתיכים ה"בריונים"... וכמו שכריס ואלכס כל הזמן היו במקומות האחרונים, בסוף הם ניצחו! מה אתה יודע! אז תסלח לי על הטעות שלי.

אסלנדי17

New member
לא אני מצטער!

סליחה שהגבתי ככה... באמת סליחה זה לא היה בסדר מצידי בכלל.

miss cindey

New member
מה????????????../images/Emo85.gif

התאומים לא מנצחים????????? אווווווווף, כ"כ רציתי שהם יזכו! לא יפה... ובבקשה אל תפרסמו פה יותר ספוילרים, זה כ"כ הורס!
אווף, הם כ"כ חתיכים וחמודים, וזה סתם מגעיל משאר הצוותים להתאחד נגדם. כולם קנאים!!

Boran

New member
../images/Emo58.gifלא-זוכים מעליי (אבל לא כאן)

סינדי, זה שהרסו לך לא אומר שאת צריכה להרוס לאחרים. הסמל של הספוילר
מציין שההודעה מכילה ספוילר. אפשר לכתוב הודעות כאלה חופשי, כל עוד יש את הסמל בכותרת. בהודעה שלך למשל, אין את הסמל בכותרת, והיא תהרוס המון לאנשים אחרים. אז בבקשה פעם הבאה תשימי את הסימן בכותרת, ואם את לא אוהבת ספוילרים אל תיכנסי להודעות עם הסימן בכותרת.

miss cindey

New member
מצטערת...../images/Emo3.gif ../images/Emo85.gif

פשוט חשבתי שהרי אסלנדי17 כבר הרס את זה במילא בהודעה, ומגלל שזו תגובה, אז למה שאנשים יקראו את זה בלי שיקראו את ההודעה שלו?, אבל בכל מקרה, מצטערת, לא יקרה יותר.

../images/Emo121.gif

דבר ראשון, מתחת להודעה שלו כתבתי "יש ספוילר מעליי". דבר שני, הוא הגיב ואמר שמה שהוא אמר לא הייתה עובדה או ספוילר, אלא השערה פרטית שלו, ולא ספוילר!!!

למעלה