המירוץ 1102

LOVEtheMcMAHONS

New member
../images/Emo58.gif1102

בינתיים אחלה מירוץ. המשימה של הרוד בלוק הייתה אחת המאתגרות שזכורות לי אי פעם. ההדחה של קווין ודרו הגיעה בזמן - לא מבין למה הם בכלל חשבו שהם מסוגלים לרוץ את המירוץ שוב. הצחיק אותי מה שקנדיס ודאסטין אמרו על שרלה ומירנה - זה כל כך נכון. כל הזמן רק צועקות, צורחות ועל סף דמעות. כמה שהן פאתטיות זה פשוט טלוויזיה במיטבה. קנטאקי סתם מעצבנים - מרי הזו סתם בכיינית שמרימה ידיים שטיפה קשה ואז צועקת על דיוויד שלא יוותר אחרי שהיא כולה פרצוף של תשעה באב ועל סף דמעות.

retard boi

New member
1102 ../images/Emo58.gif

הפרק הזה גרם לי להזכר למה אהבתי לצפות בשרלה ומירנה בעונה 5 - המלודרמה ושריטות שלהם יכולים להחזיק עונה שלמה. הבעיה העיקרית שלהם בעונה הזאת היא שהן מאוד חסרות ביטחון ולחוצות. הן סתם מבזבזות כסף על מוניות בלי שום סיבה מהותית. ההתייפייפות של מרי ממש עולה לי על העצבים. שני הצוותים היו במקום אחרון והיא מופתעת מזה שהן עוקפות אותם. חברים חברים אבל זה כבר ממש מגוחך. אני ממש מקווה שהשוקיסטים האלו יעופו בפרק הבא. למרות שאין לי חיבה מיוחדתי לגי'ל וג'ון ההעפה של קווין ודרו היתה פרק אחד מאוחר יותר. הטיפשות והפטתיות שלהם אולי היתה משעשעת בעונה הראשונה שהיתה חסרת צוותים צבעוניים אבל בשני הפרקים האלו הם ממש עלו על העצבים. בנוגע לפרק הבא - נראה שדניאל אשכרה צריכה לשם שינוי לעשות משהו וכמובן לפקשש את זה לחלוטין ומירנה כרגיל מסתכסכת עם כל העולם. נראה מבטיח.

|ספויל| 1102

כמו שאמרו כבר מעליי, התנהגות של מרי באמת מעצבנת.והגיע זמנם לעזוב את התכנית. ההדחה של דרו וקווין במקום, למרות שהייתי שמח יותר אילו היו מודחים בפרק הקודם. מירנה ושמירנה מוסיפים הרבה לתוכנית והן הפייבוריטיות שלי יחד עם דאסטין וקנדיס. גם את אוזי ודני ואריק ודניאל אני מחבב.

amitooshacham

New member
../images/Emo58.gif

דבר אחד מעצבן היה בפרק - עד שהייתה משימה טובה (הרודבלוק עם האותיות), שעשתה בלאגן לסדר של כל הקבוצות, הכל השתווה בטיסה אחת לקקמייקה או איך שלא קוראים למקום הזה. בשביל מה?
לפחות בסוף הקבוצה שרציתי שתעוף, עפה.

../images/Emo58.gif1102

הדבר היחידי שאני מצטער עליו זה שלא ראיתי את הסדרה הזאת על כל עונותיה. יכולה להתמודד על תואר "סדרת הראליטי התחרותית הטובה של כל הזמנים" מול השרדות ללא ספק. רומבר פשוט מלכים ואני רוצה שהם ייקחו אם לא - טים גווידו או מלכות היופי. היה פשוט פרק מותח, מהנה, ערוך טוב, עם משימות לא קלות. הבאסה היחידה הייתה באמת בשוויון שנוצר בטיסות, שהוריד קצת מהמתח ומהקצב, אבל עדיין... עונה טובה מאוד וככה צריכה להראות (לדעתי) סדרת ריאלטי תחרותית. כן יירבו!

למעלה