המירוץ של היום

אסלנדי17

New member
בגלל שאנחנו יודעים מי מגיע ראשון...

מי נראה לכם יגיע שני ושלישי... איזה צוותים?

פרק אחד לפני הסוף - עוד רשומה

בגלל שעברתי דירה בסופ"ש. העליתי רק היום את דעתי על חלקו הראשון של הגמר ואחותי הגדולה שהתקנאה בקהל הקוראים הקבוע. החליטה לקפוץ לביקור.

a d i d o s h

New member
טוב, עוד שעתיים לרגע הגדול...

אין זה רק אני או שכולכם יושבים בלחץ וסופרים את השעות...?! (זה רק אני...
) בכל מקרה, לא אכפת לי מי יזכה... תהנו לכם...

a d i d o s h

New member
../images/Emo26.gifכנסוווווו../images/Emo36.gif

סליחה על ההתפרצות... אבל הייתי חייבת לשים את זה כאן....!! כן, כן זה דרק/דרו וברנן... למרות ששניהם נראים פה לא משהו...
אבל עדיין!!!!!! גם ג'ון ויטו היה שם אבל גזרתי אותו...
תמונה שווה- גזור ושמור....!! אויש די! ביי

איי אם הם היו מתחרים ביחד באותו

המירוץ.. זה היה יכול להיות מירוץ שווה!!! ה-כי חשוב זה שיהיו שידורים חוזרים של כל המירוצים ונוכל להנות מהזכרונות עד שהמירוץ ה-4 יגיע.. ותהיו בטוחים שיטחנו אותנו עם השידורים החוזרים כי כמובן מדובר פה ביס! אז אנשים שתהיה לכם צפייה נעימה בפרק האחרון בהחלט לבינתיים!

מאיזה אתר התמונה?

אני מחפשת אתרים שנותנים מידע על מה שקרה לגיבורי המירוצים אחרי המירוץ.... תודה!

a d i d o s h

New member
קחי...

www.robandbrennan.com זה האתר של רוב וברנן אבל יש שם גם קישורים וגם תמונות...

המרוץ למיליון ...לפי דעתי....

זה לא יפה שכולם פה יורדים על איאן וטרי. בסדר, אל תהרגו אותי כי חלק מכם חושבים שהם מגעילים סנובים וכו.. אבל זה ממש יפה שאנשים בגילם הגיעו לגמר! אני אישית לא ראיתי שהם היו מגעילים יותר מאחרים לפחות, הם היו מגעילים רק זה לזה וזה כבר לא נוגע לאף אחד.... פלו הבכיינית המפונקת, זאק צריך כבר מזמן לדפוק לה איזה סטירה, שתתעשת! זאק, הוא באמת בן אדם עם עצבי פלדה. נקודה. קן וגרארד הם נורא מצחיקים חביבים ונחמדים ואני בעדם בהחלט! לא אכפת לי גם אם טרי ואיאן ינצחו, רק לא פלו המעצבנת!!! טוב, זאת בכל אופן דעתי!

למעלה