המירוץ של היום

אסלנדי17

New member
האתר של דרק ודרו... ויש שם עוד תמונ

יש שם עוד תמונות שלא היו בפורום ההוא שנתתי... זאת הכתובות... http://derekanddrewfansite.cjb.net/

soapsfan

New member
המירוץ של היום

היום בנוסף לאיאן[או אואן או מתנשא סנוב מכוער עם אף שיכול לכסות את כל ויאטנם עם אישה שהיא לא פחות מכוערת ממנו..ראיתם אותם בכתוביות פתיחה?הם כאלו מפחידים] גם אשתו המכוערת עצבנה אותי.פלו גם ממש מעצבנת אותי. "אני לא יכולה..אני עייפה..אני לא הולכת להיות ברכבת בלי מיזוג..הבוא נפרוש..אהה" המשימות לא היו משהו משהו אבל ואני מקווה שטרי ואיאן לא יקבלו את המיליון דולר.מספיק שהם סנוביים ומבחילים,עכשיו הם יביו סנובים מבחילים עם כסף. כרגע אני מקווה שקן וג'רארד ינצחו.

אני דווקא בעד פלו וזאק

ואם באמת היו מעיפים אותם היום אז באמת אין טעם למשחק

../images/Emo58.gifמי שזכה..נראה מי צדק|ספוילר

הזוכים הם.... פלו וזאק!!!!!!!!!! לא היה צפוי נכון??? השתלם לזאק לעודד את פלו כי בסוף הם זכווווווו

Boran

New member
חח אשכרה

גם אני חשבתי שהם נראים כמו פרנקנשטיינים בפתיחה

כולם מגעילים אותי!

איכס נמאס לי כבר מהמירוץ הזה! שפלו תסתום ת'פה אם לא אני אבוא ואשתיק אותה! די נמאס לי לשמוע אותה! אווווף! איאן די דיברתנו עליו מספיק והגענו למסקנה שהוא- פשוט דוחה! וקן וג'ראלד הם התקווה שלי עכשיו

דווקא

עכשיו אני מרחמת על פלו מסכנה היא עצובה ונמאס לה ברור שהיא תרגיש ככה!! אבל באמת כל הכבוד לזאק!!!:)

אסלנדי17

New member
אני חושב שטרי ואיאן השתנו מתחילת...

המירוץ לא? אולי לא באופן ככ משמעותי אבל הם השתנו... ועוד הוא אומר לה כמה הוא אוהב אותה שזה יפה. מה שכן פלו הזאת... ככ לא מגיע לזק... שהוא מדהים. איך הוא יכול להסתדר עם דבר כזה. אני חושב שזה מדהים ששני זקנים ושני שמנים מצליחים לעמוד מול זוג צעיר!

קצת אבל לא באופן משמעותי...

שמע הוא עדיין בנאדם מגעיל! הוא כל הזמן צורח וזה מעצבן אותי!!!! וזה באמת מדהים באמת כל הכבוד להם על שהם הצליחו להגיע למקום כזה!

a d i d o s h

New member
זה לא אותו דבר עכשיו....

בלי התאומים... זה פשוט לא שווה לראות, זה ניהיה ממש משעמם!! בעונות הקודמות הפרקים האחרונים היו הכי שווים... אבל עכשיו כבר לא מעניין אותי בכלל לראות מי זוכה... אין זה מידרדר... אוךךך ופלו הזאת, אין אם היא הייתה עומדת מולי! איך הייתי מרביצה לה! גאד!!!!
ושאיאן הזה... אין הוא כזה מעצבבבבבבבבן! זהו נרגעתי...

Scaly

New member
תאמינו או לא...

אני דווקא עם איאן וטרי.. הם בסדר...למרות שגם קן וג'רארד אחלה... פלו הזאת כל כך מטומטמת....מעצבנת לחלוטין.. אבל הימור שלי....קן וגרארד יקחו.

אנ י לא יכולה בלי התאומים!

טוב אנשים אין אי אפשר בלי התאומים! ראיתי את כל הפרקים איתם וזה פשוט נורא לדעת שהם לא יהיו בסוף! לראות אותם בתחתונים.. החיוך המקסים שלהם.. היומולדת שבא בהפתעה.. איי אני לא מבינה איך זה קרה.. למה הם עפו?!.. זה כ"כ לא פייר!

למעלה