המירוץ למליון 603

מטר9

New member
../images/Emo58.gif

תקן אותי אם אני טועה, אבל לא זכור לי עוד משימות מזל מסוג שונה. ואם אתה לא אוהב אתגרי מזל, ולא אוהב אתגרים פיסיים, אז איזה אתגרים אתה כן אוהב?

LOVEtheMcMAHONS

New member
../images/Emo58.gif

אבי. זה לא שאני מנסה בכח אבל אתה סותר אפילו את עצמך : הודעה ראשונה שלך אתה אומר שאתגרים פיזיים אתה לא אוהב בכלל הודעה שניה שלך אתה אומר שאתה דווקא אוהב חלק מהאתגרים הפיזיים פרט למשימות מזל כל משימה כמעט נותנת יתרון לסוג מסוים של אנשים, אבל בגלל שיש משימות מגוונות אז כל צמד ירוויח את הזמן שלו במשימות שהוא יצליח בהם טוב יותר מהאחרים ולכן כל היתרון הפיזי או האתלטי בתיאוריה אמור להתקזז - מי שאתלטי והרוויח זמן יקר במשימה פיזית במיוחד יתכן ויתרונו יתבטל במשימה הבאה בה למי ששמן ובעל תיאבון רב (משימות אוכל למשל) יש יתרון ברור על פני אחרים.

../images/Emo58.gif

אז לא מפריע לך שהבנות עפו למרות שהן ביצעו את המשימה יותר טוב מהרבה אחרים (הזקנים למשל, שבקושי הצליחו לגלגל חבילות)? כאילו זה לא חוסר משז שנניח זורקים קוביה ואז מפסידים אלא שפה הבחורה דפקה חתיכת עבודה, מה שהרבה אחרים לא היו מסוגלים ועפה בגלל חוסר מזל ממש משווע... לא שזה נורא כי באמת לא אכפת לי מי נשאר ומי עף אבל זה משאיר טעם עגמומי בפה. ואני אחזור פה על התפילה שלי שמה שמו שצורח יאבד את הקול! במהרה בימנו אמן, זה יכול להיות קטע גדול, מבחינתו לאבד את היכולת לצרוח זה כמו להיות משותק ב 4 גפיים בשביל אדם רגיל.

LOVEtheMcMAHONS

New member
../images/Emo58.gif

קודם כל מזל זה חלק מהעניין. גם במשימות שהן לא מבוססות מזל למזל הרבה פעמים יש חלק נכבד. דבר שני כמו ששלומי ציין איפשהו למעלה למעלה - אין כמעט מצב שהם לא גלגלו חבילה שהיה בה רמז והן פספסו. זה קורה וצפוי שיקרה לפחות למישהו. אין לי שום ביסוס לזה ואני אומר את זה בהנחה מאוד פרועה אבל עובדתית הן גלגלו מספיק חבילות שמבחינה הסתברותית מתמטית באחת מהן היה רמז שהן לא ראו. היחס הוא סך הכל 1 ל-10. היו כ-200 חבילות ו-20 רמזים. הבנות גלגלו לפחות 30 כאלו אם לא יותר. הרי בעצם מה ההבדל בין המזל כאן למזל מהסוג הבא : הצמדים מגלים שהיעד הבא שלהם הוא נגיד פקיסטן ויש 2 חברות תעופה שטסות לשם מאיפה שהם נמצאים. ההחלטה לאיזה חברה ללכת זה כמו להגריל 1 מ-2 - בהנחה הכוללנית שאין להם מידע מוקדם על החברות מי יותר טובה או למי יש יותר טיסות. נניח שצמד מסויים בחר בחברה א' וזכה לקבל כרטיסי טיסה שהביאו אותו ליעד מספר שעות לפני מי שבחר בחרה ב' - בחירה שעל הנייר מבוססת מזל לגמרי כי זה כמו להגריל אחד משניים. ונניח שהמצב (כמו שקרה בעבר) שמי שקיבל כרטיסי טיסה אסור לו להמיר אותם בכרטיסים חלופיים - ככה שברגע שהלכת לדוכן מסוים וכרטסת המצב סגור וזו הטיסה שלך. למזל יש חלק עצום לאורך כל המירוץ ולכן אני לא רואה בזה שום דבר וחוץ מלהרגיש תחושת החמצה והזדהות קלה עם הצמד החביב בסך הכל שעף. הרבה יותר הפריע לי בפרק הזה זה משהו אחר שצויין כבר - וזה כל ההזדמנויות לסגור פערים מה שמחק לגמרי את התועלת בכל המשימות הראשונות בפרק. כולם הגיעו יחד לתחנת רכבת, כולם חיכו יחד ליד אייקיאה וזה עצבן אותי הרבה יותר מכל דבר אחר.

../images/Emo58.gif

א. אני ציינתי את העובדה הזאת על יותר מדי צמצום פערים ואתה יכול לבדוק את זה וכפי שכתוב, כל הזכויות שמורות. ב. הדוגמה של הטיסות היא די קלושה משלוש סיבות: ב.1. בעיקרון יש מידע מוקדם על זמני המראה ונחיתה של טיסות, אין כזה דבר שלא יודעים מה הצפי. ב.2. טיסות בד"כ הם לא הדבר האחרון לפני נקודת הסיום של השלב והן לא מכריעות מי מנצח ומי מפסיד בצורה חותכת כזו, כלומר שיש עוד הזדמנויות לכפר. ב.3. על טיסב בד"כ עולה יותר מזוג אחד, מה שמאפשר עדיין תחרות בין שני זוגות לפחות על המקומות האחרונים. ויותר מזה- אם זוג נידפק בטיסה לא טובה, רק בגלל איזה עיקוב לא צפוי וחסר מזל, סביר בהחלט שיהיו עוד זוגות על הטיסה הזו. זוגות שנמצאים לבד על מטוס זה בד"כ כאלה שמצאו טיסה פוקסיונרית ויצאו ראשונים ואז אם אין להם מזל עוד יש להם זמן ספייר לתקן, או זוגות שאיחרו בגדול ואז מגיע להם להישאר מאחור ככה או ככה. לסיכום, אני שמח שאתה מצטט אותי אבל להבא אל תשכח את הקרדיט, ואם עושים משימות שהן נטו מזל, מן הראוי שהן לא יהיו המשימות האחרונות לפני הסיום, כדי שלא יוצר מצב שבו אין שום אפשרות, אפילו תאורטית, לתקן.

LOVEtheMcMAHONS

New member
../images/Emo58.gif

א. לא יודע אם אתה אומר את זה בצורה הומוריסטית או לא, אבל הקטע של הקרדיט ממש דפוק כי זה שכתבת משהו לא הופך אותך לאדם היחיד ביקום שחשב עליו. גם לאחרים יש מח - תתפלא. ב. מיציתי את הדיון הזה.

אממ... תראה../images/Emo58.gif

לא הבעתי את עצמי טוב: אני אוהב חלק קטן מהאתגרים הפיזיים שבו גם הבנות וגם השנים שווים. תגדיר משימה פיזית.

../images/Emo58.gif

ממש מדכא חוסר המזל בסיום, קשה לי להאמין שהיא דחפה 100 כאלה זה ממש מטורף ובאמת חבל שבגלל חוסר מזל הן מועפות, קיוויתי שזה לא יהיה שלב הדחה כי באמת זה חרא שזה רק מזל ובמיוחד על רקע זה שבזמן האחרון יש יותר מדי מקומות לסגור פערים בפרק יחיד. זה ממש מוגזם והופך את כל המשימות הראשונות לבלתי רלונטיות. על ההתחלה תחנת הרכבת היתה סגורה וכולם צימצמו ואז היתה משימת בר הקרח, שלמעשה הם יכלו לעשות את זה כל הלילה ועדיין ליישר קו כי איקאה נפתחה רק בבוקר ושוב כולם צמצמו. אין ספק שמשימת ההרכבה היתה כביכול יותר קלה אבל אלה שספרו לא חשבו שאפשר לעשות זאת טוב יותר. הרעיון שלי: לחלק את הפריטים לקבוצות של 20-40 (לקבוע מראש)פריטים בקבוצה על הריצפה ואז להכפיל במספר הקבוצות. זה גם מאפשר לעבוד יחד בפחות ריכוז כי לא צריך לזכור הכל וגם מאפשר להתגבר על טעויות בקלות אם טועים באמצע הספירה כי בשום שלב לא סופרים יותר מ 40 וזה גם יותר מהר. לסיכום: יותר מדי מקומות שמבטלים פערים שהושגו בצדק וחבל על זוג שעף בגלל חוסר מזל במשימה ולא בגלל חוסר יכולת או טעות.

../images/Emo58.gif

כל מה שאני יכול לומר בתור שטוקהולמיסט לשעבר זה שאחד הדברים היותר מתסכלים זה לרדת במדרגות הנעות ולראות את הרכבת מתרחקת. ליבי לכל הצוותים שדפקו על הדלתות שלא נפתחו, been there, done that. עוד משהו - אחד הדברים היותר מהנים שאפשר לעשות במרחבי שבדיה הוא באמת רכיבה על אופניים, הכבישים נטולי מכוניות וזה רק אתה והכביש (והרכב של "המרוץ" שמצלם אותך). אה כן, כמעט שכחתי, במרכז שטוקהולם יש בניין אשר מסומן בדגל צהוב-לבן, אני זוכר שכשראיתי אותו לראשונה תהיתי מה יקרה אם AR יגיעו לכאן, ואז בעונה ה-2 באמת הדגל הוחלף לאדום-צהוב. סתם אנקדוטה.

Sole Survivor

New member
המרוץ למליון 6 פרקים 1 2 3 ../images/Emo58.gif

מצטערת שאני מוסיפה גם את פרק 2 1 אבל רק עכשיו ראיתי את 3 הפרקים ברצף אז ככה ההפקה שיחקה אותה עם מקומות משימות וצוותים בפרק 1 ייבשו אותם איזה כמה ימים רק בנסיעה ברחבי איסלנד ונתנו לחברות מקווינס לצמצם פערים שזה לא היה ממש פייר ממש היה חבל לי שהיהודים מברוקלין עפו אפילו היה לו כובע בעיברית שלא הצלחתי לראות מה היה כתוב שם בפרק 2 אהבתי את משימת הדיטור של הסקי רולר שארון כל הזמן נפל שם ואיך ילבוי מלאו בדלק במקום בדיזל...ניזכרתי בעונה 3 רק שפה הם כנראה למדו מנסיון וגילו בהתחלה ואיך הסבאסבתא לקחו להם את הרכב....צחקתי בקטע הזה ואיזה באסה היה לפרדי וקסנדרה שטעו בלקחית רמז נוסף ניראה לי שבכלל שכחו מזה ולא ידעו בכלל שאסור כי הם בכלל לא עיקבו אף אחד ...הרי בעונה 2 ויל וטרה גם עיבדו רמז ולא לקחו עוד אחד ולא עשו להם כלום ואיך הבנות מקווינס לא ידעו לנהוג בהילוכים..הזכיר לי את עונה 3 הבנות מהווארד הגיע להם לעוף כי הם לא היו טובות כל כך פרק 3 אחלה פרק אחלה רעיון עם הבר מקרח ושההפקה צמצמה פערים שיהיה יותר מותח המשימה באיקאה היתה גדולה חוץ מזה שאני בחיים לא הייתי ניכנסת לאיקאה....ברור שמסימת ההרכבה היתה יותר קלה...זה ריהוט של איקאה כל ילד יכול לבנות ארונות שלהם לסבאסבתא יש המון מזל והם צוות נחוש וטוב וחבל לי שהאחיות עפו כי באמת היו טובות ורק ביש מזל היה להם במשימת החציר וכמעט בטוח שהיא דילגה ולא ראתה רמז בערמות מסוימות כי זה היה לה קשה אז היא רק גלגלה ולא הסתכלה ועכשיו לזוגות השנואים גונתן וויקטוריה הוא פשוט מעצבן והריבים שלהם המתאבקים גם מעצבנים וזוגות אהובים פרדי וקסנדרה חמודים כאלה ביחד היידן וארון ארון הוא כזה קול רוח ומצחיק ונראה שג'ון ושכחתי את שמה ניראים מהזוגות המובילים

yonitheman15

New member
../images/Emo58.gifהמרוץ למיליון 6 - פרקים 1-3

גם אני כמו סולסרוייבור ראיתי את שלושת הפרקים ברצף כי פשוט לא שמתי לב קודם שהתחילה עונה חדשה . אז היה מרתון נחמד ביותר. היה לי כל כך ברור שהיהודים האלה יעופו בפרק הראשון כי הם היו כל כך בטוחים בעצמם. לא יכולים לתת איזה שתי יהודים יותר נורמלים ?? כאילו ראבק, אם אתם רוצים להביא אנדרדוג ( יהודים , חחחח גם אני יהודי למרות שזה אולי לא נראה לפי מה שאני רושם כאן
) אז לפחות שיביאו נורמלים ולא מטומטמים ומתלהבים מעצמם יותר מידי. למרות זאת ברור שעודדתי אותם. מי שעף כרגע מפרק 3 ( ברח השם ) , כל כך לא רציתי שהם יעופו!!!!! הזאת שנהגה , הייתי כל כך כוסית !!!! ומתי שהיא נהגה היה קלוז אפ עצבני על ...( אתם יודעים מה
.....גם חוץ מזה הם היו טובות. הגונתן הזה הוא פשוט ה-ו-מ-ו הוא צורח על סילביה סיינט ( חחח היא מזכירה אותה לא?!
) ואחר כל שהם מגיעים לפיט סטופ הוא פשוט קופץ כמו איזה ילדה בת 7 עם קול צווחני. כזה מעצבן. עונה מעולה.

../images/Emo58.gif

"צווחת כמו ילדה בת שבע" - אני מת! חחח אני לא מפסיק לצחוק בחצי שעה האחרונה, חח גם פה קורעים אותי, גם בפורום "עדן" וגם בבית! אני מת!

Boran

New member
../images/Emo58.gif 603

סוף סוף דיטור שאשכרה לא יודעים מה לבחור, ולא כל הקבוצות הולכות למשימה אחת. חבל מאוד על לנה וכריסטי. ג'ון וכריס יגיעו רחוק. את קנדרה ופרדי אני מאוד אוהב. את ג'ון-שיער-כחול והבחורה אני לא סובל. היידן וארון ינצחו. גם אותם אני אוהב. לזקנים אין עוד הרבה זמן במשחק. ללורי ובולו יש עוד סיכוי קטן להתאושש. והאבא והבת מאוד חמודים.

למעלה