המירוץ למליון 1103

retard boi

New member
../images/Emo58.gif

זה די משעשע לראות שגם אחרי שהצוותים כבר עברו את התהליך בעבר הם עדיין חוזרים על אותם טעויות מטומטמות דאסטין וקנדיס עורכות מירוץ חזק אבל תמיד נופלות על חוסר ריכוז ושטויות קטנות, גו וביל עדיין נכנסים לויכוחים ילדותיים עם צוותים אחרים , מרי ודוויד מצויים בתוך איזו אשלייה פתטית שהם נמצאים בלה לה לנד שכולם נחמדים ומתפלאים שבמירוץ אנשים חלילה וחס טורחים לעקוף אותם, דניאל עדיין פחות או יותר נותנת לאריק להוביל אותה לכל מקום ונותנת לו להתייחס אליה כאילו היא היתה קישוט (הפעם לשם שינוי זה עוד סביר מאחר והם לפחות באותו הצוות :) ) ושרלה ומירנה נכנסות להתקף היסטריה מכל שטות ומוציאות את זה פחות או יותר על כל אדם בסביבה. ממש שנאתי את רוב אומבר בהישרדות ובעונה 8 אבל עכשיו אני ממש מחבב אותם. אני חושב שבמירוץ הרבה הם פחות מתעסקים בלעשות פוזות ויותר בלשחק חכם. ההדחה של מרי דוויד היתה צפויה ולשם שינוי גם במקום. לא חשבתי שיש להם מקום במירוץ מלכתחילה. בנוגע לפרק הבא : זה די משעשע שפחות או יותר בכל אחד מהפרומואים רואים את שרלה ומירנה מסתכסכות עם משהו. זה די ברור שההפקה בונה עליהם בתור המרשעות העונתיות (לא שהם זקוקים לעזראה רבה). סתם בגלל שיש לי עיניים גדולות בדקתי בספוילרים די אמינים (לפחות הם היו מאוד אמינים עד עכשיו) וההדחה בפרק הבא תהיה באמת הדחה מפתיעה ככה שיש למה לצפות.

../images/Emo58.gif

דווקא לא נראה לי שמנסים להוציא אותן הרעות. בפרק שהן רבו עם דסטין וקנדיס שרלה נתנה נאום ארוך (עם מוזיקה עצובה ברקע, כדי שנדע שצריך לרחם עליה ולהזדהות) על זה שאולי הן יפות מבחוץ, אבל מכוערות מבפנים (בניגוד אליהן, כמובן). הדחה מפתיעה זה אומר רוב ואמבר. לא מגניב בכלל.

De fire

New member
../images/Emo45.gif לגבי החלק השני ../images/Emo58.gif

אם הם עפים המרוץ הזה מאבד 90 אחוז מהאפיל שלו. מצד שני לא הגיע הזמן לנון אלימיניישן בכלל?

../images/Emo58.gif

למה אתה אומר ככה? תחשוב איזה מעניין יהיה גמר בין אריק ודניאל, יוצ'נה וג'ויס ושרלה ומירנה. *פיהוק*

maya567

New member
../images/Emo58.gif

עכשיו גרמתם לי לרצות לקרוא ספוילרים. :-\ לקרוא או לא לקרוא. זאת השאלה.

maya567

New member
../images/Emo58.gif עתידי - אל תכנסו!!!

אם אתם לא רוצים לדעת את הספוילרים העתידיים אל תרדו למטה. אלה ספוילרים גם לפיינל 3 ויתכן גם לצוות המנצח. באמת. אל. אמרתי אל. אני כבר מצטערת שקראתי. ואני מזכירה שוב. פיינל 3. שלא תכעסו עלי אחרי זה שגיליתי לכם. טוב. הספוילרים באמת אומרים שרומבר עפים שבוע הבא. ושכנראה בלג שאחרי זה יש נ"א. אבל הקטע המטורף עוד יותר הוא לא זה. הקטע המטורף הוא ששרלה ומירנה בפיינל 3 - ויש אפילו כאלה שטוענים שהן זוכות!! :-\ חוץ מהן, בפיינל 3 אריק ודניאל, מלכות היופי וצ'ה צ'ה צ'ה כנראה סיימו רביעיים. רומבר

willo

New member
../images/Emo58.gif

פרק חביב ומשעשע, המודחים לא היו צריכים להיות בעונה הזו מהתחלה. הנקודה הכי חשובה - שרלה מצאה לעצמה תאום.

../images/Emo58.gif

תקנו אותי אם אני טועה, אבל לא זכור אי פעם שצוות הגיע מקום ראשון שלוש פעמים ברצף, אז כל הכבוד על שבירת השיא. תודה לאל שדיוויד ומרי עפו. שני פרקים מאוחר מדי, אבל לא נורא. אני ממש מתחיל לחשוש מיוצ'נה וג'ויס. סתם צוות שאין לו שום ערך במירוץ, אבל בסוף עוד עלול להגיע לגמר, שלא לדבר על לנצח... לגמר: רוב ואמבר, דסטין וקנדיס, דני ואוסוולד. לעוף: יוצ'נה וג'ויס. לעוף ומהר: שרלה ומירנה, אבל לצערי זה לא יקרה בפרק הבא כי ההדחה אמורה להיות מפתיעה...

maya567

New member
../images/Emo58.gif

המירוץ למליון 11 - אולסטארס או בשמו השני "המופע של רוב ואמבר" אני ממש ממש נהנית מהפרקים הללו, ובעיקר משני הצוותים האהובים עלי מהעונות הקודמות - רומבר וצ'ה צ'ה צ'ה. חוץ מזה - הדבר הכי חשוב בפרק היה הפרומו. Ending that will have everyone talking זה או מישהו מת / מתאבד או - הדחה מפתיעה. והדחה מפתיעה זה יכול להיות רק רומבר. ואם רומבר עפים זה יהיה מזעזע.
ואם כבר רומבר מגיעים אחרונים - ההפקה צריכה לתקן את הטעות הנוראית שהם עשו בעונה שלהם עם יוצ'נה וג'ויס ולהחזיר את המטוס / לעשות סיבוב ללא הדחה.

../images/Emo58.gif

אני גם לחוץ מהרעיון שרובמבר עפים... אבל... לפי מה שזכור לי... מעולם לא הוזכרה מילה בפריוויו במירוץ על איך הפרק יגמר.. בנוסף ידוע שכולם מתרשמים מאוד מהביצועים של רובמבר וזה צמד מאוד נערץ... זה ניראה לי ברור שהם הולכים לעוף.. לא רוצההה
זה יהרוס את כל העונה... כי המטרה של העונה הזו היא שהם ינצחו בסופה!

*superstar*

New member
../images/Emo58.gif1103

ענק ענק! אחלה פרק. אני מודה- לא ראיתי את כל העונות [אפילו לא קרוב
], אבל זה לחלוטין הצליח למכר אותי. הייתי ממש בלחץ בגלל קנדיס ודאסטין, טוב שהן עדיין במירוץ. רומבר ממש מעיקים, זה מתחיל להיראות כאילו אי אפשר לנצח אותם
אני מקווה שזה ישתנה בשלב מסוים.

amitooshacham

New member
../images/Emo58.gif

אחח, נחמד שגם בעונת אולסטארס הצוותים מצליחים להסתבך כל כך. ברגע שפיל אמר לבנות לחזור להביא את הרמז שהן פספסו אני חשבתי מה היה קורה אם הן היו מפספסות רמז בארץ אחרת לפני טיסה? היו טסות בחזרה?
רק אני שמתי לב שההוראות ברודבלוק היו להעביר את כל הדגים ורק אז לקרוא את הרמז בתחתית הבריכה, אבל בבירור ראו שכשמירנה קראה את הרמז עדיין היו דגים בבירכה שלה? רוב ואמבר שולטים. להיות בעונת האולסטארס מקום ראשון שלוש פעמים ברציפות זה הישג משמעותי. דייויד ומרי היו נחמדים אבל לא חומר לאולסטארס. הפרומו לפרק הבא נראה מבטיח מאוד. מקווה שלא יאכזב.

MiriOrit

New member
../images/Emo58.gif - בנוגע לפרק הבא

תפסיקו לנחש מה יהיה בפרק הבא !!!!!!!! אני מסרבת להאמין
אוף

../images/Emo58.gif1103

פרק פשוט מעולה רומבר אוכלים את כולם בלי מלח - איזה גאוני זה להזמין כרטיסים און ליין במשרד תיירות שפועל באמצע הלילה ולא לדאוג כמו כולם בשדה תעופה. גאוני!!! מלכות היופי הרגו אותי - איך מפספסים רמז? ועוד יותר - איך למרות זה הם נשארו במקום הרביעי? איזה צוותים מפגרים שלא יכלו לעקוף אותם??????? משימת הדגים הייתה חביבה למדי, היה מצחיק לראות את הבנות שפחדו (מירנה, דניאל) ואם כבר מירנה, היא נתנה את המשפט ששימש בתור שם הפרק - I'm Sorry I'm Wearing A Bathing Suit; It Is Very Weird, I Know דרך אגב, למה לא הראו את מלכות היופי בבגד ים, לעזאזל? לא שמירנה נראית רע, אבל עדיין הקטע בסוף עם שרלה והמאותגר גובהית השני היה מרגש. טים גווידו - אני מתחיל ממש לחבב אותם אלבמה עפו ובצדק, יאללה פרק הבא!!! העונה רק נהיית טובה יותר יותר!

retard boi

New member
../images/Emo58.gif

כשאתה אמר אלבמה אתה מתכוון קנטקי (מרי ודוויד). לשכוח/לפספס רמז זה דווקא די נפוץ במירוץ - הרבה צוותים עשו את זה בעונות קודמות ולא ממש זכור לי שהטעות הזו העיפה משהו אחרוה באופן דרסטי. הפרק הזה היה עמוס בציטוטים משעשעים ואני לא ממש מבין למה הם לקחו את הציטוט של מירנה ככותרת במיוחד שאריק צעק במפגן יפיפה של טקט וכבוד לדניאל "use your b**bs " כשהיא רצה בפאניקה עם הדגים.

maya567

New member
../images/Emo58.gif + עונה 3

בעונה 3 התאומים פספסו רמז בוייטנאם (או תאילנד. לא בטוחה כבר) בפיינל 4, והגיעו בלעדיו לפיט סטופ. פיל שלח אותם לחפש את הרמז, ועד שהם מצאו וחזרו - הם ירדו למקום 4 ועפו...

למעלה