המירוץ למיליון

oO nam nam Oo

New member
המירוץ למיליון

אני אהבתי את הפרק
אני שמחה שהבנות עפו, הן היו ממש קולניות ומעצבנות! אני מקווה שאו האבא והבנות ינצחו או לינז (בעיקרון אני מעדיפה את לינז
), אבל כל עוד ויבר לא ינצחו אני מרוצה

vand

New member
פרק מצויין

וממש אהבתי את הקטעים לפרק הבא שהאלה הולכים מכות הלוואי שהוא יקרע את הזה ממשפחת ויבר ( לא סובל אותם.. אני מקווה שלינז ינצחו והויברים יגיעו אחרונים.

DreamS_HunteR

New member
גם אני מקווה שלינז ינצחו..../images/Emo121.gif

אבל ללכת מכות עם ילד קטן? קצת לא מתאים - כמה שלא סובלים אותם.. היה באמת פרק מעולה.. סוף סוף הבנות הקולניות והמעצבנות עפו. שבוע הבא זה הפרק האחרון - יהיה מותח!

LeRanch

New member
אחלה של פרק../images/Emo3.gif

חשבתי שבגלל שהתעמקו כ"כ בקטע שזאת מוויבר רצתה למלא דלק ואז ביום שאחרי כמעט ולא נשאר להם דלק אז הם יתקעו וגודלוסקי יעקפו אותם. אבל זה לא קרה! ויופי
וויבר שולטים

אווףףף

רציתי שהבנות יגיעו לגמר! טוב,אני מבינה שעכשיו אני חייבת לבחור פייבוריט,אז אני בוחרת בלינז

galoosh33

New member
סוף כל סוף..

הבנות היו פשוט הכי פחות טובות- ועובדה, הן כל פעם הגיעו אחרונות למרות שהן קיבלו מספר הזדמנויות להתחיל מחדש. טוב שהן עפו. בהתחלה ממש אהבתי את הוויברס, עכשיו קצת פחות- אבל אני עדיין חושבת שרולי הוא הכי נורמלי שם ושהוא ממש חמוד.. הוא לא מגעיל כמו הבנות לפעמים והוא די מצחיק. אני ממש מקווה שהברנסן ינצחו... למרות שגם אם לא- הם קיבלו פרסים שווים במהלך המירוץ ככה שזה לא יהיה מבאס מדי. היה פרק טובבבב =]

DreamS_HunteR

New member
נראה לי שעדיף כל המירוץ הזה../images/Emo121.gif

להגיע ראשון, ולא בשביל להיות ראשון - בשביל לקבל את הפרסים
לפחות אם לא זכית במיליון, יש לך פרסים שווים [מאוד]. בתחילת המירוץ הם קיבלו דלק חינם לכל החיים. זו בערך מתנה ששווה יותר ממיליון דולר מתישהו

galoosh33

New member
חחח.. לא מיליון אבל עדיין שווה =]

יאללה שיגיע כבר יום רביעי

AliceQueen

New member
לינז שולטים!

אני מקווה שהם או ברנסן ינצחו. איזה כיף שגודלוסקי עפו... סתם פאקצות דפוקות!

למעלה