בסה"כ, פרק מגניב למדי
ראשית בקשה- אני כותב את התגובה בלי להסתכל על אף תגובה מעליי(כולל זו שאני מגיב לה), כי לא היה לי ברור לחלוטין באיזו תגובה בדיוק מופיע הספויילר על "המירוץ" 2, וממש לא בא לי להרוס לעצמי את המתח. אז אם מישהו יכול להגיד לי על איזו תגובה בדיוק לא להסתכל- אשמח. לגבי הפרק של אתמול- הקטע עם המונית שביזבז בערך עשרים דקות היה מרתק. האם מה שקולין עשה באמת לא חוקי? בכל מקרה, אם הוא אכן לא חוקי, אם אני הייתי אזרח המדינה שקולין מזלזל בשוטרים שלה בצורה כזו, רגשותיי הפטריוטיים היו נפגעים מאוד. אהבתי את הקטע שבו השוטר אמר לו "אני שוטר, אתה מבין?", כי קולין דיבר אליו כאילו הוא הבוס שלו, או מקסימום כאילו מדובר בפקיד ממשלתי. זה באמת פקיד ממשלתי, אבל מהסוג שיכול להכניס אותך לקלבוש. אין דמויות ממש מעניינות עכשיו, אחרי ששרלה ומירנה עפו. צ'יפ וקים חביבים, האמהות חביבות כי הן זקנות, קולין וכריסטי חביבים ומעצבנים לסירוגין, ברנדון וניקול כלום, התאומות המטומטמות מתחילות להתחבב עליי כמו שהפרסומת של יופלה התחבבה עליי- זה כ"כ מטומטם שפשוט בא לי לראות את זה שוב. חוץ מזה, אם התאומות יזכו בסוף (וכרגע הסיכוי לכך נראה לי סביר) זה פשוט יהיה משעשע להפליא, מקביל לכך שאלייזה תזכה ב"הישרדות" (אני מסתכל על העונה בקצב הישראלי, אז אין לי מושג מה קורה מעבר לפרק ששודר הערב). אם האימהות יזכו, זה יהיה חביב ומרומם-רוח במידה כלשהי, כי הן נראות מהמתחרות שהמטרה שלהן לא לעוף ראשונות. שלושת הזוגות האחרים- לא מרתק במיוחד לראות אותם זוכים. האדיבות- אנשים שם הרבה יותר אדיבים ממה שהייתי מתכנן. העניין שבו התאומות עזרו לאחד הצוותים שנתקע היה מפתיע מאוד. אח"כ הן כבר התעשתו.