המירוץ למיליון 704

אסל

New member
המירוץ למיליון 704

פחות אופטימי ונחמד מהשבוע שעבר... קודם כל, הדעה העקרונית שלי על רובמבר לא השתנתה, ואני אומר- הם מצליחים? שייהנו להם. אבל ברמת התגובה הרגשית/פיזית, היום הם שוב עלו לי על העצבים, והזדהיתי עם לין ואלכס (המעצבנים כשלעצמם) שחשו את התסכול. בכל מקרה אני מקווה שאחד הזוגות האחרים יתבלט לחיוב, כי מהמועמדים כרגע להצלחה, אני לא מוצא זוג ממש מעניין. ברירת המחדל שלי כרגע הם בראיין וגרג, וגם יוצ'נה וג'ויס הם אופציה. המאבק בין שלושת הזוגות האחרונים היה מעצבן ולא אהדתי אף אחד מהם. אני לא יודע אם העריכה עושה מניפולציות בקשר לאופי של האנשים- אבל בכל אחד מהצמדים האלה היה מישהו שעלה לי על העצבים- ריי, גרטשן ופטריק. ריי היה בכלל בלתי-נסבל עם הפרצוף הכאילו קשוח והצורה שבה הוא "מדרבן" אותה; את העובדה שהוא שלח אותה לרכב על הסוס אפשר להסביר רק בזה שהוא אידיוט. מה, אי-אפשר לראות עליה שזה לא מסוג הדברים שהיא תעשה טוב? וההערות שלו- שאו שהוא כל הזמן העיר או שהעריכה הראתה הרבה פעמים את אותה ההערה- על הזקנים שלא שייכים לכאן וכמה שהוא לא רוצה להיות בקבוצה הזאת וכו' וכו' בלה בלה בלה. גרטשן סתם עולה לי על העצבים, והגישה של פטריק גם. אני עדיין הולך עם זה שהעונה הזו הרבה יותר טובה מהקודמת, גם לאלו שעוד לא כ"כ נקשרתי אליהם יש פוטנציאל ואין פרדי וקנדרה כאלה. כנראה שחייבים לפחות זוג אחד שבו אחד הצדדים רודה בשני והשני ממרר בבכי (לא באמת חושב שחייבים, אבל הם כנראה כן...), אז יש לנו את ריי ודינה. אני מקווה שייצא לראות איזשהו ריב של רובמבר ושהם לא יישארו בכזאת שליטה על הטמפרמנט כל הזמן, ושאמבר תראה ניצוצות של עצמיות שכן היו לה ב"הישרדות", ולא תמשיך להיות רק מעודדת עם הערות טיפשיות.

maya567

New member
רומבר שולטים

המבט של הצוותים כשהם הגיעו לטיסה הראשונה היה שווה את כל הפרק. חוץ מזה, גם אני הייתי בטיגרה
(ונסעתי ברכבת וכו' וכו'). יש שם לונה פארק מגניב לאללה. מצ"ב שלט הכניסה. והיה לי חבל על פטריק ואמא שלו. סתם חוסר מזל עם הסירה. היה עדיף אם הזקיינים או ריי ודינה היו עפים.

Ulong

New member
704

המשימה עם הסירת גומי לא הייתה כל כך הוגנת. אני לא מבין איך להפקה לא אכפת (או שזה במכוון) שהסירות נהרסות על ימין ועל שמאל ואז הזוגות מפסידים המון זמן עד שיבואו לתקן אותן. לא כ"כ אכפת לי שסוזן ופטריק עפו. הם היו זוג נחמד, לא יותר מזה. קדימה רובמבר!! זה כיף שמישהו שאנחנו מכירים משתתף בתוכנית.

704

מעניין לראות בצפייה חוזרת שחלק מהתחושות השתנו. נתחיל מאלה שלא: לין ואלכס הם צמד מעיק שמגדיר את עצמו רק ע"י שנאה לצוות אחר. זו לא טלוויזיה טובה וזה גם לא מתכון מנצח. חלאס עם הקנאה הזו ברומבר, זה היה כל כך פאתטי שכשהם היו במקום ה-1 ורומבר השתרכו מאחור "לפחות הם לא כאן, לפחות רוב לא בלונדיני, לפחות עקפנו אותם". גאד, תסתמו את הפה כבר ותתחילו להתחרות! מה שכן השתנה: מרדית' וגרטשן - בצפייה הראשונה לא יכולתי לסבול את ההערות של גרטשן "אוי דינה לא מצליחה לרכב על הסוס", "אוי, פטריק לא אוכל". אבל בצפייה שנייה אני פשוט נקרע מצחוק בכל פעם מחדש. היא מעולה

Sole Survivor

New member
../images/Emo99.gifבראין וגרג

בהמשך לשירשורי האהבה דווקא נחמד לראות שוב את העונה וכל פרק שעובר אני יותר ויותר שונאת את רוב. וגם אמבר למרות שהיא סתם ביצ'ית מפונקת.

קקטוסץ

New member
704

אני לא יודעת, או שזו העריכה או שאמבר באמת כזאת פוסטמה. היא נראית לי בכלל לא טיפשה אבל רוב כאילו משתק אותה. הוא עושה הכל, הוא "בשליטה" על הכל וזה ממש מעצבן. אני מקווה שבאיזה פרק היא תתפוס את ההגה, תעשה איזה מחסום ותראה לכולנו ממה היא עשויה. אף אחד מהזוגות לא ממש מוצא חן בעיניי, אולי רק יוצ'ינה וג'וייס. כל השאר הם או על תקן מעצבנים או על תקן משעשעים. לא רואה אף אחד שמגיע לו לזכות במיליון שם. בפרק הזה המשימות היו די משעממות והפער הברור בין הקבוצות די העיק. אני מקווה שבפרק הבא כולם יתחילו מנקודה שווה, שיהיה קצת מעניין.

למעלה