רבי עקיבא, מה הוא שר לה שירים מסעודה שלישית
Z Zohar 01 New member 22/11/11 #23 איזו משימה קשה איך אני אוהבת את הביצוע הזה שעקיבא שר ל"מזמור לדוד".
ס סוליד סנייק New member 22/11/11 #24 מה יעשו הבלונדיניות והתימניות? גם הן אמורות לקבל נשיקות מפולניות? או שבשבילן ישנו את זה לפולנים?
N ny22 New member מנהל 22/11/11 #25 כל הכבוד לענהאל! למרות הפחד והחרדה שלה, כל הכבוד לה שהיא ככה מתמודדת!
ס סוליד סנייק New member 22/11/11 #26 לידיעתכם באחת העונות האמריקאיות, היה לג כפול בפולין, שחצי ממנו הוקדש ליהודי פולין, כולל נסיעה לאושוויץ להדליק נרות זיכרון.
לידיעתכם באחת העונות האמריקאיות, היה לג כפול בפולין, שחצי ממנו הוקדש ליהודי פולין, כולל נסיעה לאושוויץ להדליק נרות זיכרון.
N ny22 New member מנהל 23/11/11 #87 אגב, המושג הזה הוא נכון לכל תוכנית ריאלטי? או שזה מושג שהוא "שייך" רק לתוכנית הזאת? תודה.
I igal777 New member 23/11/11 #100 אממ...אני למדתי בין השורות את המושג הזה בפורום הזה או בפורומים של תכניות ריאליטי , לא בדיוק זוכר . אולי זה איזה מושג סלנגי אמריקאי . ואולי לא
אממ...אני למדתי בין השורות את המושג הזה בפורום הזה או בפורומים של תכניות ריאליטי , לא בדיוק זוכר . אולי זה איזה מושג סלנגי אמריקאי . ואולי לא