המירוץ לדירה מישהו יודע איך נרשמים לאודישנים???
Reutk Active member 20/2/05 #3 אפרת תחזרי את המיקרופון סתם זה פשוט התגובה האוטומטית למשפט הזה מה את מתגעגעת כולה מחר התוכנית
X X יו יו S New member 20/2/05 #4 ../images/Emo4.gif זה לא אותו דבר מה את משווה בין תוכנית רדיו לדייט ברור שתוכנית רדיו יותר שווה כי אין שם אנשים שלא מעניינים אותי כמו בדייט
../images/Emo4.gif זה לא אותו דבר מה את משווה בין תוכנית רדיו לדייט ברור שתוכנית רדיו יותר שווה כי אין שם אנשים שלא מעניינים אותי כמו בדייט
Reutk Active member 21/2/05 #5 אפרת זה הפורום של דייט לסטרייט ואת תתני לו את הכבוד הראוי לו מובן חוץ מזה את שוכחת את המאזינים -שגם הם חלקם אנשים לא מעניינים *את* - שעולים לשידור .
אפרת זה הפורום של דייט לסטרייט ואת תתני לו את הכבוד הראוי לו מובן חוץ מזה את שוכחת את המאזינים -שגם הם חלקם אנשים לא מעניינים *את* - שעולים לשידור .
X X יו יו S New member 21/2/05 #6 בגלל זה נראה לי שצריך להחליף לפורום את השם ואגב אנשים שעולים לשידור ברדיו דווקא כן מעניינים אותי
X X יו יו S New member 21/2/05 #7 בגלל זה נראה לי שצריך להחליף לפורום את השם ואגב אנשים שעולים לשידור ברדיו דווקא כן מעניינים אותי